Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 7
underqueen spune:
pozici noi in POZE TUDOR !!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
numeioana spune:
Stelutz, eu cred ca vrei un carut fara maner reversibil, dar cu fereastra in capotina ca s-o vezi pe Teo. Asa am eu si sunt f multumita. Consider ca nu e nevoie de manar reversibil.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Bun si asa Ioana,totul e sa o vad,asa as vrea,ca si Clau!Poti sa-mi spui ce marca ai tu si cum este??si merci.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Stela, eu nu vad deloc care e problema sa tii copilul cu spatele la tine; am vazut in parc o multime de bebei foarte mici care stau cu spatele. Ce poate sa se intample?! Si apoi daca esti obsedata sa nu pateasca ceva, n-ai decat sa te uiti din minut in minut! . In Brevi Grillo se ancoreaza copilul f bine cu hamurile (si gandeste-te ca Iulia e ca un nou-nascut mic!), doarme vorba Olgutzei de n-are aer, cu copertina trasa e f bine protejat si de vant...Cred ca de-asta se zice ca Brevi al meu e pt >6 luni, ca nu sta copilul cu fata la tine, dar n-am stresul asta. In schimb carucioarele "clasic" de bebei mici sunt greoaie, complicate si de la o varsta incolo inutile, pe cand asta cred ca si la 2 ani va fi bun!
Roxana-a-Amirei, cred ca tu ziceai de Moghioros, nu Tuchita! . Planul ramane valabil.
Pidana, chiar mi-era dor de tine. Astept sa ma anunti, cand vrei tu sa vina bebe.
Maria, e adevarat ca "never say never", totusi cred ca voi fi ultima de pe crenguta care va accepta suzy... Am si eu incapatanarile mele!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
serry_ann spune:
Fetelor am intrat sa va anunt ca am nascut vineri,pe 18 aprilie la 9 fara un sfert dimineata dupa un travaliu de aprox 12 ore..destul de traumatizant...dar acum sant o mamica fericita..LUCAS a avut la nastere 3400g si 51 cm..apgar 8(circulara de cordon)..in rest santem bine,am venit acasa ieri dimineata si vreau sa va multumesc pt incurajari si majorete Inca nu reusesc sa stau in fund din cauza epizio...etc..dar sper sa imi revin in curand..pupici la toate randunicile..
Serry39+ LUCAS-CRISTIAN
kitzy spune:
Am ajuns acasa....nimic nou sub soare din pacate.
Fata mea e o lenesa de zile mari, n-are nici cel mai mic gand sa iasa afara, a zis ca e maricica, placenta ok, lichid destul inca, martea viitoare mai fac o monitorizare si daca tot nu se intampla nimic, joi ma interneaza ca nu mai e de asteptat.
E pelviana completa, i-am zis ca dupa ce ca-i si mare, mai vine si cu fundul inainte si-a zis ca sa stau linistita ca daca incepe rau, nu ma lasa sa ma chinui.
Vb cu asistenta de la monitorizare de dr mea si-a zis ca e foarte de treaba si se zbate pt toate pacientele sa rezolve si sa fie bine, a zis ca prima data e om si apoi medic, asa ca am incredere in ea. Sincer si mie asta mi-a placut ca-si da interesul.
39+ cu Diana
underqueen spune:
serry, felicitari!!! sa-ti traiasca puiutul!!
bine ai venit, bebe LUCAS!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
Stela, oricum, indiferent la ce carucior te hotarasti, ia-l odata si iesi cu fata, stii cat de bine ii face Iuliei plimbarea? Doarme splendid, mananca bine, e linistita (pana seara ); cand ploua si nu iese, e tare maraita si nervoasa. Ca sa nu mai spun cat de EXTRAORDINAR de bine iti va face tie, stiu ce zic!
FELICITARI SERRY!!!Poftiti la mamicit!
Kitzy, sa mor eu daca pricep de ce trebuie sa te bage in travaliu daca fata e mare si in pelviana completa...Tu te chinui si fata se va chinui!! Cred ca ginecoloaga mea si-ar face 3 perechi de cruci daca i-as povesti cazul tau! NU PRICEP! Daca tot face cezariana...fa-i nene cezariana simpla, in juma de ora esti gata cu totul si copilul nu are de suferit!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
serry_ann spune:
MARIA,NATY Am schimbat si semnatura...am sa revin cu pozici si cu povestea nasterii..pupici