Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, tot mai scumpa e Rebecca!!
butucica, las' ca ne facem noi mari!:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Dragi randunici,

Va felicit pe cele pe care nu am apucat pt puiutii vostrii, sa va traiasca sanatosi si mancaciosi, necolicosi, iar voi sa avei recuperare rapida si laptic pe saturate pt bebei (cele care alaptati natural).

Eu nu mai reusesc sa intru aproape deloc, am mai rasfoit zilele trecute forumul dar in 5 minute nu poti face mare lucru. Inca n-am terminat de amenajat "cuibul" si asta mi-a cauzat o depresie maxima, zilnic fac "naveta" intre casa mea si ai mei unde dorm, sper azi sau maine sa ne mutam, indiferent de conditii ca nu mai rezist. Toti sunt disperati, nu ma lasa sa merg singura nicaieri si mai rau ma streseaza, dar nu am cu cine sa ma inteleg.
Azi ma duc iarasi la control, acum o saptamana aveam colul lung si nici un semn de nastere, oricum eu am DPN 28 aprilie (nu 20 cum e in lista de inceput) asa ca mai am si daca pitica nu se grabeste saptamana asta ma bucur ca abia am timp sa imi mai scot si eu hainele din saci si sa terminam cu zugravitul in bucatarie ( de 3 saptamani).
Daca apar semne de nascare inainte sa imi instalez eu internetul, o anunt pe Naty ca sa stiti de noi.
Va pup, sanatate maxima!

Dana 39+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

de ieri, Tudor a descoperit o noua iubire: suzeta. iar eu am mai incalcat o regula din seria "niciodata nu o sa...". dupa celebrele "niciodata nu o sa-l infas" si "niciodata nu o sa-i dau suzeta", mi-a mai ramas doar "niciodata nu o sa-l legan pe picioare ca sa adoarma"...
ideea e ca nu-i dadeam suzeta, dar invatase sa-si prinda degetul mare si sa-l suga...plus ca am observat ca e mult mai linistit cand molfaie la ea, nu mai trebuie sa-l tin tot timpul in brate...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Undergueen, nu-i asa de grav ca i-ai dat suzeta, stai linistita! E mai bine decat sa-si suga degetelul si intr-adevar isi face de lucru cu ea. Eu tare as vrea sa ia si Rebe, dar ea nu si nu!

Luny,

Giani, da mai, ai nora frumoasa! Ia mai pune tu niste poze cu ginerele meu sa le vada si fata mai bine!
Nu sti ce te invidiez pentru cat stati voi afara...Ei bine, nu stiu cum or sa se cunoasca mai bine copiii nostri caci ea imediat se pune pe tipat afara si abia gasesc iesirea din parc in fuga mea spre casa! Sau poate o s-o vrajeasca Andrei bine si nu mai vrea fata in casa!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Randunci,eu aseara am tot incercat sa intru pe for si nu se deschidea pagina.Ati patit si voi asta?
Aoleu,delph,bine ai zis de kk,fiindca sigur m-as fi speriat.

Declar o seara pana la 1 ff dura.Colicii urati tot in floare!!Pe bebelina nu a calmat-o nimik,urla ca din gura de sarpe si se crispa.Nici placerea ei suzi nu a calmat-o,nici leganat, cantat, plimbat,zis Tatal nostru..Saraca,mi se rupea sufletul,parca era o
pisicuta in suferinta mare..
Aseara am primit si Infacolul,sa vedem ce o mai fi de acum..
si eu o Cuscra cu ginere-meu cumintit..
Am vazut si eu frezata ca a mea de Roxana!Draguta foc!Pana la 1 an,le facem codite!
Luny,imi pare rau de Mufa ca tot varsa!
Maria,traiasca suzeta!Si..niciodata sa nu zici niciodata!!Pana si socrela,care tot bombanea sa nu-i dau suzi s-a convins ca e buna de ceva..ca altfel o luam razna toti!
FELICITARI FLORIIO!!BINE AI VENIT BB ANDREI!!

De carut nu ma sfatuieste nimeni nimik??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Stela, nu prea stiu ce sa-ti zic de carucior. Initial mi-am luat un Max England care are manere reversibile, dar este greu si incomod...Apoi am primit un carucior de la Primii Pasi pe care-l folosesc acum. Este tot cu manere reversibile, mai usurel decat celalalt si pana se strica asta, nu o sa iau altul. Dar ziceau niste randunici de aici ca nu e prea solid si ca se strica repede...Acum o sa vad si eu, macar sa ma tina cateva luni caci apoi iau unul sport usurel si comod.

Imi pare tare rau de colicii micutei, offfff! Poate merge cu Infacol-ul si se linisteste puiuta mica!
Si Rebe a avut azi noapte ceva probleme, dar nu a plans, insa nici n-aputut dormi bine. S-a tot frichinit si eu pe langa ea, normal. Noroc ca a durat doar vreo 2 ore criza si ne-am culcat amandoua apoi.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

neata!!!!!
multumesc de aprecieri la adresa fiicei mele pentru fiecare
cand citesc la voi ca bebeii vostri sunt mofturosi sau au colici, ma ia un sentiment de neliniste pentru ca a mea nu plange , mananca si doarme intr-una ......e normal??? parca as vrea si eu sa mai planga un pic, aseara i-am facut baita si nu a plans deloc...
azi ne-a cazut si noua buricul
la randunici fara exceptii

_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele

Mergi la inceput

A,Clau,am vazut si eu pe net ca la Primii *asi sunt cu manere reversibile..si ma gandeam cum or fi...deci bani aruncati,zici..
Schimb intrebarea: cum este,mamici,cu carutul fara maner reversibil, asadar fara sa-l vedeti pe bb la fata in mers?Merge?si merci frumos,Clau.

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Clau,scumpa tare Rebe,din zi in zi!!
Vio,nr 3,treaba cu tzatzele,s-a schimbat si la mine...de necrezut!!Mi-e dor de mine,ca si Luny..cred ca au expirat fardurile inte timp,iar hainele,s-au demodat clar toate..si la fiecare intoarcere a bebelinei sau scancet sunt sus..mai ales ca patutul e langa mine..
Buna ideea cu sutienul...dar mai e pana atunci..
Naty,treaba cu marsupiul e misto..si la mine pupaza tace cand o pun pe mine si adoarme,dar numai cateodata,alteori nici asa nu se linisteste,din cauza durerii,pt marsupiu e inca mica.
Si,la mine s-a adeverit treaba cum ca racnetele dau in lesin..dupa ce am lasat-o intr-o zi mai mult sa planga fiindca urma sa-i prepar ceiutul si aproape ca nu mai respira..am zis ca mor..of..ce nasol ca nu mai trece la voi starea asta..
Ariel,pofta de baie cu spuma am si eu de mor...mai ales ca inainte de sarcina faceam cu randunoiul,acum cine stie cand vom mai vedea??Pishu cu usa deschisa se intampla des si la mine...Cu tzatzi goale prin casa mai tot timpul,fara jena,ca am prins tupeu din cauza durerilor..
Mamic,condoleante si de la mine!
Am vazut bb mic,scump si frezat de Bubu.Dar ce doarme el pe burta.Teodora mea nu suporta sa stea pe burta!Si nici cu fata in sus,asa ca raportam cap turtit deja!!
Luny,felcitari pt noaptea buna!Tineti-o tot asa!La fel Cuscra cu Barosanul de ginere-meu!
Cuscra:Hai ca mai e putin!Deci,si tu,Brutus,inaintea mea,???Asadar,detin recordul??
Ariel,ce nashpa cu raceala!Sanatate!

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Ali, trebuie sa fii fericita ca ai fetita cuminte! Noi pe aici ne cam plangem de contrariul! Plansete, colici, agitatie, frichineala, caraiala, maraiala..., esti sigura ca asta vrei?

Stela, , eu de exemplu, vreau neaparat sa o vad eu pe micuta, nu sa stea cu spatele la mine, dar fiecare mamica face cum vrea. Poate ca nu e chiar asa de important, nu stiu...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput