Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri si sper sa fie bine. Vineri merg sa imi scot firele si o sa vb cu doctorul meu.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal fetele.
Intru pe fuga sa ma ajutati cu niste raspunsuri,si apoi trec la ciripeala.
Cand m-am hotarat si eu la 2 tipuri de carut-BREVI GRILLO sau GRACO MIRAJE PLUS,constat ca nu au manere reversibile,si mi se pare important sa pot deocamdata sa pun bebele cu fata catre mine.Ofof,maimai..
Imi puteti spune ce marci aveti voi si cu maner reversibil,pls???Ma interesa sa fie si mai usor sa pot sa-l car..
Si,scuze ca am intrat rapid doar cu intrebari..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata :

La Multi Ani fericiti alaturi de minunea ta pentru nikol1986!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata si de la noi!

Noapte linistita? Daaaa! . In schimb aseara ne-am tot frichinit si am plans. Pediatra zice ca s-ar putea sa fie deja colicii (ca nu e obligatoriu sa inceapa pe la 3 saptamani, sunt copii mai sensibili care fac colici si din primele zile)... buhuhu...
Sigur plange de durere de burtica, si se contorsioneaza de zici ca-i la circ pana face un partz... Daca de acum ne-au apucat... aoleu!

Sunt si eu fericita posesoare de laptarii (cu tot cu baltita aferenta ). Asa ca-i dam inainte cu alaptatul in forta. Dar stiti ce ma mir - nu a fost nevoie sa ma dau deloc cu garmastan! Nu am nici un fel de ragade, copilul deschide o gura cat o sura si apuca mult din areola. Nu ma doare deloc cand suge, si nici nu molfaie sanul. Dupa vreo 20 de minute adoarme si-l scoate singura afara din gurita.
Parca a citit manuale de alaptare in burtica si acum stie ce si cum sa faca...

Mami tare rau imi pare pentru pierderea ta! Condoleante. Sa te ajute Dumnezeu sa fii puternica in continuare pentru Honey.

Ursulica si eu zic ca nu prea e normal sa nu mai ai lohii. Desi la cezariana dureaza mai putin. Iei ergomet? Mie mi-a dat o fiola dimineata si una seara. Si in spital mi-a mai facut 2 injectabile. Oricum sa pandesti sa vezi sa nu faci febra.

Si sa ma mai laud cu ceva - mai am de dat jos 8 kg si sunt ca inainte de sarcina. Tare bine e sa fii desumflata...

Mai vroiam sa va intreb - voi dupa cat timp ati iesit cu bebele afara? Ati inceput pregresiv cu cite 5, 10 minute?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Amira, ce super ca s-a culcat asa singurica in patut! La mine, nici gand de asa ceva, trebuie bibileala mare pana o ia somnul!

Tuchita, citisem de patania ta cu burtica, de-aia mi-am adus si eu aminte de vecina binevoitoare! Si eu vreau sa merg la aerobic, dar trebuie sa mai stau putin din cauza de ceza. Sau nu?

Adriuta, mi-ai adus aminte sa mai uploadez poze cu pitica mea!

Deci, poze noi aici :

http://community.webshots.com/album/562914068bXCYnd?start=24

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

in primul rand...maryb felicitari pentru vestile incurajatoare de la eco. sarcina usoara in continuare sa ai si un rezultat final minunat.

mimonix imi pare rau ca te-am confuzat cu locatia. pana la urma am sa o schimb pe Australia...dar dupa ce ma mai eliberez un pic de treburi...poate pe cand pleaca pruncul la facultate...

ariel treaba cu lubrificantul...e recomandare de la medic aici...asa am iesit din spital...cu instructiunile de rigoare. si violeta...si de chestia cu sutienul in timpul sexului mi-au zis...pe mine ma cam enerveaza chestia...vorba aia...ai tzatze dar nu le poti folosi...dar mai bine asa decat sa ii spal ochii sotului cu lapte cald.

luny...parca tu ziceai la un moment dat de intepaturi in tzatze...ce ai facut pentru ele...au trecut??? ca mi s-a parut ca am simtit si eu ceva...nu foarte multe ace...doar vreo 2-3 asa...si sa fiu instruita in caz ca o iau lucrurile razna.

ieri am avut colici...sau ma rog...niste parturi prapadite ce ne-au facut sa ne strangem ca un covrigel. au tinut de la 4 la 11 seara. am folosit asa....soptit la ureche...trecut...dormit 30 min...pus pe burta pe mine...trecut...dormit 30 min....masaj ca pe youtube...trecut...dormit 30 min...pus foenul in functiune...trecut...dormit 30 min...grape syrup...imbatat copilul...trecut...dormit 30 min...bagat la baita calduta mai bine cu masaj riguros pe burtica...facut partz, partz...caca puturos ca o bomba ecologica...ALELUIA...trecut...si culcat de noapte buna.
delphin eu l-am trimis pe husband la farmacie sa ia ceva just in case...si s-au codit aia ca vezi Doamne are sub o luna. astept sa se mai linisteasca tzitzele astea si ma duc eu sa studiez problema...ca stiu ca Infacol este si aici.

simo27 am vrut sa iti zic ca nu e de mirare ca te-au durut cele spate...pe sub coaste...ca al tau il barosan e mai mare...si al meu ma cam rupe in doua. astept sa mearga in picioare...sa nu mai trebuiasca sa il tin in brate la alaptat...sa poata singur sa se urce pe un scaun si sa isi ia lapticul....intre timp poate ar trebui sa ne cumparam un fotoliu comod. apropo, pt fele ce au Pongo de la Ikea...cum e cu alaptatul in ala????

Mergi la inceput

clauclau vazut grasunica. ce coapse are ea acolo...mi se pare ca al meu e la ani lumina de picioruse viguroase...dar parca vad ca numa' maine nu-i poimaine si deja trebuie sa ii pun adidasii in picioare sa plece la un fotbal.

simonette...drum bun in belgia...si adaptare cat mai usoara.

mamip condoleante. cu siguranta va v-a veghea de sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, acus' o sa faca puiul cutisoare peste tot, numai bune de rontait or sa-i fie bulanasele!

Amira, vazut pozele puiutei si m-am amuzat. Si Rebecca a fost imbracata cu salopetica portocalie in maternitate, am recunoscut-o din poze!

Gata, acum fug sa fac cate ceva prin casa...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

ziua buna si de la noi , acu inainte de plimbare

ieri am sta in parcuri 4 ore si azi intentionam sa facem la fel,
reportam colici in continuare dar suportam barbateste ...
Fetelor stiti cu ce mai alungam noi colicii noaptea in special:: Cu sare calda pusa pe burtica, are efect indelungat si doarme bb lemn.La mine asta e metoda.

Deea sar'na de raspuns , nu am vazut mesajul de la tine ca altfel nu mai intrebam , ma bucur ca acum sunt bine si le transmit sanatate multa. si

Cristina Felicitari mamico , si te asteptam pe crenguta

Amira roxana _ bine te-i rindunicit la noi, vazut si eu pozelecu pitica, care nu e chiar mica !!!! , sa-ti traiasca

Nicol , ceva , ceva , sa scoatem o m poate , poate???

Kitzy[ hai cu nascarea, sa fii acasa de pasti,

am ramas datoare pt delphina cu raspunsul ca nu am un nepotel Paul si o sora Daria, sora mea este Gabriela , iar nepotul George

Luny si al meu este identic cu somnul noaptea, prima jumatate e ok a doua este un cosmar.

Florio Felicitari mamico!!!!!!!
Papacioasa, condoleante, imi pare rau de pierderea intervenita, dar incarca sa nu te necajesti foarte tare sa nu simta Honey

Naty pt crengutza facuta la ora 3 si 10 minute. ups nu erai tu.
Rectific Gecko

Tuchita , cind termini cu geamurile tale de la balcoane poti veni la al meu , ca doar astea le mai am , celellalte sunt bec!!

Mary b sa fii sanatoasa si tu si ma bucur de vestile bune!!

Clau vazut nora exemplara, Si acu cint prin casa Am o nora frumusica , frumusica foc, iar Andrei rade cu gura pina la urechi.

Rapotez si eu ca am dat jos mai mult decit am sperat in doua luni , am o prietena care nu m-a vazut gravita(live) si cind m-a vazut acu a zis ca am noroc ca Andrei seamana cu mine ca de altfel nu ma credea( a vrut sa fie draguta sa spuna ca nu am burta , da io m-am prins.....))

cit despre schimbarile de dupa sunt si la mine , dar nu foarte multe , deoarece eu sunt o repezita si eram si innainte, TOATA VIATA MEA AM FOAT IN CRIZA DE TIMP SI MI SE PAREa CA TOATE LE_AM FACUT PE FUGA!!!!Acum am in plus faptul ca sunt mai ferma in luarea deciziilor, (zice sotzul ca m-am maturizat inainte sa fac trijde ani)

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko si acum mai am intepaturi din cand in cand, exact cum le-ai descris, si am inteles ca-s normale, nu ai ce sa faci, le ignori..
clau, Tuchita, sa stiti ca si eu am burtica inca...cred ca nu mi-ar pica bine o remarca d-aia nici mie.. ma apuc de sport in 2, 3 saptamani..
fugim pe la Metro in vederea Pastelui si la biserica sa vedem de botez..la Schitul unde am facut nunta nu se mai fac botezuri!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput