Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Greeeeu se mai face auzita o randunica graviduta intre atatea crampe, sani molfaiti, scancete de toate neamurile, discutii despre scutece etc. Dar rezist eroic, in curand voi trece si eu in randul lumii!

Am intrat sa le urez toate cele bune si LA MULTI ANI! tuturor alor vostri, cu numele de Gheorghe sau ceva asematator.

Nicoleta 40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Matty are in ochi o geana lunga!!..ce fac? o las sa iasa singura?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,nu i-am lasat la bibe...asa papa el,la 3 ore,asta-i ritmul ce i l-am facut ziua(dar nu tine mereu...alaltaieri de ex mi-a papat la 2 ore chiar si 1 ora jumatate,de m-a terminat cat a rontait la tzitzi),iar noaptea papa si la 5-6 ore,depinde cat de obosit e!
-daca nu il doare,lasa ca iese ea singura-geana-!ca decat sa-l chinui...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Uraaaa! Vesti de la Zoze!!! Bravo, Giani, bine ca ai inveselit putin fata!!! O sa fie bine, ea e o luptatoare!!! Naty, incearca si tu sa o suni, poate asa va indrazni si isi spuna pasurile. Si faceti-va cu ocazia asta si un plan pentru organizarea predarii stafetei, ca doar voi doua sunteti randunicile sefe, nu?

Multumesc mult pentru raspunsuri. Cu vaccinul m-am linistit, a avut si Ioana un punct de puroi la un moment dat, de care nu m-am atins, ca asa mi s-a spus si in maternitate: nu masati vaccinul, spalati-l usor la baie si atat! Iar de fontanela, io vorbeam de aia mica, de sub crestetul capului, nu de cea mare, care e inca foarte palpabila si despre care stiu ca trebuie sa se inchida de abia la un an. Teoretic ar fi trebuit sa mergem la controlul de doua luni sa pun toate intrebaril astea, si sa facem si vaccinul, dar pediatra mea e in concediu si suntem programati pentru 7 mai ( sunt foarte incantata de faptul ca a sunat acum vreo doua saptamani sa intrebe daca mai are Ioana icter, asta in conditiile in care ea ii este o pacienta oarecare, nu am venit la ea cu vreo recomandare, etc. ) Apropos, m-am hotarat la Infanrix!

Cory, ce faci? Ati scapat de icter?

Nu mai stiu cine spunea ca mai are bebe adormit cu icter: in maternitate mi s-a spus ( cand inca icterul era fiziologic ) sa am grija sa nu doarma mai mult de patru ore legate, sa o trezesc si sa o pun la san. Duamnele Doctor, corect ce zic eu aici?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, n-ai pus majoreta degeaba!
"Avem o Georgiana Antonia de 3100 g, 50 cm, nascuta la ora 3.10 dupa o cursa spre spital mai ceva ca-n filme, dupa ce la ora 2.15 eram la mine-n pat" (Nicol_conte)
Bun venit Antonia!
In caz ca va intrebati, fac si capitol nou dar un picutz-picutz mai tarziu...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Wow!!!!! Ce nastere rapida!!!

Felicitari, Nicol!!! Bine ai venit pe lume, Antonia!!!! Sa fiti sanatoase!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Olga inlegatura cu vaccinul eu am facut pentaxim , cica infarix nu are cel pt meningita? acu nush ce sa zic, fontanela mica eu nu o mai gasesc.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Mai tarziu, nah, ca a venit randunoiul de la vanatoare! Ciobaneste mielu', in loc sa munceasca la capitol nou !

Naty harnic!

Mergi la inceput

uraaaaaa!!BINE AI VENIT Georgiana Antonia, FELICITARI NICOL! MOAAAMAA, CE RAPIDA AI FOST!!

Mergi la inceput

apropo de vaccin, si eu cred ca optez pt Infanrix Hexa(are DTP, IPV, HIB, Hep.B)..alta varianta ar fi fost Pentaxim+Euvax B, dar 2 intepaturi..

Mergi la inceput