Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
La multi ani sarbatoritilor si sabatoritelor:George, Georgiana si Georgios![s
Felictari Florio si SeryAnn!Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!
Bubu, povestea ta e una de vis.Durut, nascut, pa!Super, sa fii sanatoasa si sa le treci pe toate la fel de usor!Am vazut si poza cu tine in travaliu, nici n-ai zice.Bravo!
Olguta, cam la o luna dupa vaccin apare reactia.Asta inseamna inrosit mai mult sau mai putin si uneori chiar puroi.Caracteristic pentru acest vaccin ca doar facuram toate in scoala.Vaslica a avut un punctulet albicios peste pata rosie, oarecum intarita.A durat vreo doua saptamini.Am avut grija de baie citeva zile sa nu-l ud pe minuta aia si gata!
Fontanela daca e mai inchisa, se reduce nr picaturilor de Vigantol.Noua doctorul ne-a recomandat acum numai o picatura in loc de doua!
Naty

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza !!!

1.....La multi ani taiasca pt Georgeii si Georgelele, si pt toti cei care asi isi sarbatoresc ziua numelui

2..... MESAJ IMPORTANT:
am vb ieri cu ELa, , este cu moralul la subsol, dar va pupa, va iubeste , ii este dor de toata crengutza si cel mai mult " SUFAR CEL MAI MULT CA AM PIERDUT APROAPE TOT, MAI ALES NASTERILE".
I-am spus ca si noi o iubim, si sa aibe mare grija de ea,IAR pina la sfirsitul conversatiei am facut-o chiar sa si rida un pic.
Ea are in continuare singerari , si asta o sperie rau, ia antibiotice, are venele negre, are fundu negru , si ii vine sa o ia razna.

NAty iti multumeste pt ajutorul dat in calitate de Dispecer si nu numai, ......si i-am sugerat sa ia legatura cu tine in legatura cu suflu sistolic al lui Mihai( sper ca am scris bine) si a spus ca nu indrazneste pt ca tu le ai pe ale tale foarte multe.....

AAAAa si ne mai roaga sa facem o predare frumoasa mamicilor de MAi-iunie, si ca incearca sa ne ajute, dar nu promite nika.( eu nustiu cum se face ca , is mai tantalaie si am pierdut si predarea zuzelor( daca a existat), dar daca va pot ajuta , numai trebuie sa-mi spuneti ))

Olga , faza cu suzeta fiarta in lapte si unsa in lapte de sin inainte de a o introbaga in gurita am incercat-o si io , dar ma distrez copios cind in dau suzeta , numai nu spune NU_MI TREBE < FA ESTI PROASTA?"........iar la intrebarea nr uno la fel arata si vaccinul lui Andrei , am intrebaluit medicul daca e bine si a zis "AHA", iar la intrebeala no duie Fontanela este cit un banut , si este iar bine., atat am apucat sa vad , ca eram nerabdatoare sa va spun de Ela noastra.
acu cetesc din urma si mai intru sa mai dau detalii despre noi

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si LA MULTI ANI PENTRU TOATE SARBATORITELE SI SARBATORITTII DE AZI!
Si la noi o noapte linistita, doar ca s-a trezit micuta la 6 dimineata vesela si bine dispusa sa-mi arate clar ca nu mai vrea sa doarma! Asa ca am stat amandoua de gangurit si zambarit pana la 7 cand a luat-o somnul din nou. Intre timp a mai papat si acum motaie in leganut.

Azi am multa treaba prin casa, sper sa si reusesc ca de vreo 2 zile tot zic ca ma apuc de dereticat si cand colo...nimik.

Eu nu stiu cum e cu mancatul..., si eu ma stresez in fiecare seara ca fata mananca putin, nu stiu, dar prea dureaza putin alaptatul la noi. Am ajuns la maxim 10 minute si ea pare super ghiftuita dupa. Dar cat poate ea sa manance in atat de putin timp??? Cat de lacoma ar fi si cat de repede ar manca, tot mi se pare foarte putin ca timp, caci altfel nu pot masura...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumim Naty
La Multi Ani celor care poarta numele Sf M Muc GHEORGHE,purtatorul de biruinta
Cuscra,sa ne traiasca randunoii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani sarbatoritilor si din partea noastra!!

Si noi am avut o noapte excelenta... S-a trezit David doar la 3 si apoi la 6.30. Banuiesc ca este o consecinta a faptului ca ieri nu si-a facut somnul.

In legatura cu vaccinul, asa am observat si eu acum vreo 3 sapt. ca are puroi si am sunat repede dr sa intreb ce sa-i fac. Ea a zis ca e f bine, inseamna ca a prins vaccinul. Acum s-a mai trecut, dar se simte la mine si e putin rosu...

Fontanela nu stiu s-o apreciez, dar dr. a zis ca e f bine...

Imi pare rau ca Zoze trece printr-o perioada asa de rea... Nu ma asteptam ca tocmai ea sa intre in depresia asta urata... Hai Zoze, da-o in colo de depresie...trebuie sa reusesti s-o invingi!! Suntem cu voi!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ELA,suntem alaturi de tine!!!
Nu e de mirare ca e in depresie..prin cate a trecut!offf
Te asteptam cu mult drag

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ieri nu am mai putut sa intru...asa ca nu ammai citit de la pag. 8...am de recuperat.

ieri, dupa ce v-am scris,am fost afara, a dormit teo super fericit in carutz vreo 2 ore si inca 1/2 ora dupa ce am intrat in casa...eu ma simteam ciudat, eram foarte slabita...mi-am luat temperatura si aveam 39!!! si uite asa am tinut-o cu frisoane si febra mare pana pe la 17.00 cand am luat un paracetamol si mi-am mai revenit. simteam gatul ca-mi explodeaza de durere, am mai cumparat de la farmacie niste pastile de supt...dar vad ca nimic nu are efect! nu am mai patit niciodata asa, sa nu cedeze porcaria la nimic! cred ca am imunitatea varza dupa sarcina si nastere! mi-am luat tinctura de echinaceea, poate rezolv ceva cu ea...
cand imi mai revenisem si eu putin, a inceput teo sa tipe si a tinut-o asa de la 17 pana la 21, nimic nu-i placea, nimic nu-l multumea, nici in brate, nici in pat, nici in leagan, nici carut, NIMIC!!! pana la urma a adormit pe burta mea si am zacut asa amandoi pana la 2 noaptea...nu s-a mai sculat bietul de el nici la masa de la ora 12. apoi a fost baiat de treaba pana la 6 dimi, cand au inceput frichinelile si scancetele, care se transformau rapid in urlete, pana acum la 9.30...a adormit pana la urma in leagan, dar in curand cred ca il voi trezi, ca este neschimbat de pampers de la ora 6 si cred ca are o tona de pishu si trebuie sa iesim si afara...

hai sa mai citesc si eu din urma, ca cine stie ce-mi rezerva si ziua de azi!

am uitat sa va zic, ca teo a primit deja primul lui cadou de Iepuras:)) de la mine de la servici! parca imi pare rau ca se termina postnatalul....bine, mai am pana in iunie, dar apoi trecem pe cei 6 milioane

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Helau!
simo, ce as vrea si eu 3 ore in magazine singura...dar ce faci daca vrea papa si plange rau?..tu i-ai lasat la bibe?
Sanziana, ce ochisori frumosi, fata!!
Bubu, ai nascut usor, ca si mine, bravo!!
olgutzika, si pt mine sunt joase manerele la Poang, dar am gasit solutia: pun o perna mai mare sub cot, pe care cateodata pun Mufa direct, nu-l mai tin pe brat, si e perfect!!si al meu are vaccinul la fel, rosu, e normal, m-a avertizat asistenta ca va fi asa chiar si cateva luni, sa-l las in pace.
naty, nu te ingrijora pt greutatea Iuliutei, are si ea ritmul ei, poate ia intr-o saptamana mai mult, in alta mai putin, acum se mai 'odihneste'
giani, multumim de mesaj...pup-o pe Ela si din partea mea, Doamne ajuta sa se refaca mai repede!
clau, exact la asta ma gandeam si eu, termina repede de papat!! noapte tot max 10 min. si ziua, cateodata, alta data sta si 30-40 min..
ariel, asa il calmez si eu pe Mufy, pe burta mea, adormim amandoi:))
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUME DERIVATE DE GHEORGHE!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clau, ma conformez si pun pozici imediat, Cit despre Rebeca cu afara, e sigur ca o sperie ceva, incearca cu marsupiu pentru inceput,

Ali stai linistita ca va plinge, nu te indoi de asta , mai vb peste 2 sapt, bine

Stela , eu am carut fara miner reversibil, am fereasta in copertina, cite o data mi-ar trebui sa ii vad fatzuca(tet-a-tet) , dar cel mai mult dorme si nu ar fi nevoie decat pt vint, este parea mea. cind vad ca este treaz ma asez pe banca si povestim. , aa si Delphina are dreptate cu scoica.

Delphin io fata desteapta ( moldoveanca stabilita in Franta si cu bagaje la usa pt Africa.Am vazut montajul si sunt impresioanta pina la lacrimi , trebe sa-mi fac si eu , vad io cum , ai niste copii frumosi si fericiti.

Maria , eu nu am vazut pozele ca zice ca e posibil sa le fi mutata, asa e????, vreu sa vad un Tudor!!!!

Sery Felicitari mamico de lucas, sa fiti sanatosi si sa va bucurati d liniste!!!

Kitzy se pare ca faci pastele ca un cangur, si lasa ca va fi bine , poate de ziua muncii vrea fiita sa iasa!?

Kya eu copilu la-m scops din casa la 10 zile , nevoita fiind sa ajung la spital , de atunci 2 sapt in fiecare zi ,ttot de nevoie ca faceam naveta la spital sa nu stau internata, si astfel am gasit ca puiul meu s-a acomodat deja, apoi am sta juma de ora, si apoi cu orele in functie de cum ii place.Mie dr mi-a spus ca bb se scoate la 1 luna afara iar prima iesire este de 5 -10 minute, apoi cite un pic mai mult
sunt convinsa ca instinctul te va ajuta sa iei decizia cea mai buna, dar sa stii cu cit scoti bb mai repede afar cu atat este mai bine pt dezvoltarea sistemului imunitar, parerea mea.si al meu stranuta, sunt particule de praf , sau pur si simplu acomodarea cu aerul.

Ursule , ai un bb scum am vazut si avatarul , e frumos rau
Nicol asa ca sa nu oboseaca
luny pt cind va crestinat
trimit mesaj , plinge copil si mai revin

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput