Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI de ziua numelui pentru
George de Stela
George de Simo 27 (cuscrii )
Andreea Georgiana de Ccris
Georgios de Ralucaspm
...si la ora asta nu-mi mai vine in minte altcineva...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata la voi, aici e seara...

Bun venit acasa andunelelor impreuna cu puiutii. Ccris e superba Andreiuta. Sanii se rezolva cu unguient care se foloseste pe sfarcuri ca de nu se crapa si e mai dureros si cu pompatul. Apoi pui nipple shield-urile.
De asemenea am vazut poze cu bebei frumosi, mai eu ma uit la toti si nu cred ca e unul mai frumos decat altul. Sa stiti ca foarte mult conteaza si imbracamintea, culorile care ii prind bine la ten si care nu...si cum ii infasa prin spitale nu ii avantajeaza defel. Si depinde daca sunt fotogenici sau nu, de ex nu stiu daca aparatul meu e de vina sau nu stiu eu sa il fixez dar Chris este TOTAL diferit in poza decat in realitate.
La multi ani! tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numlui astazi. Sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de roadele vietii voastre.
Violeta pe mine m-a intrebat dr-ul daca mai am pe undeva vre-un brown spot...si se referea la linia neagra de pe burta. Eu nu am dar el a folosit "those"(banuiesc ca pot sa fie mai multe locuri) si cica dispar dupa 6 luni.Pana atunci bucura-te de ciorapi sexi free maintenance:). Sunt hormonii de vina.Va pupic
Puiul doarme dus, tati la fel... fug sa fac o baie si trag si eu pedreapta.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata! Am recuperat si eu! Greu, ca trebuia sa vad poze de bebici unii mai frumosi ca altii ! Pupe mamaOlga pe ei de frumosi si de ochiosi si de cheliosi si de pletosi!!!

Apropos, Naty, in pozele de Bubu-mami-de-Stefanut e Tutu Vazut de mine in persoana, frumoasa creatura, insa mica de inaltime pentru gustul meu ( ce sa fac daca mi-s lunga!?! )

Clau, am citit ieri in revista Baby un pont dat de o mamica al carei bebe nu accepta suzeta si bibele: le-a fiert in lapte ( nu ma intreba de care, de vaca probabil ) ca sa isi piarda gustul/aroma de plastic, le-a sterilizat si inainte sa i le dea lui bebe le inmuia in lapte de la san. Cica a mers, cata vreme nu a mai simtit mirosul de plastic, ci pe cel de mami. E o idee, habar nu am ce sa zic...

Plange cupilul, ma duc la el! Si nu am felicitat si io proaspetele mamiiiiiici :-((((

Revin

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Felicitari, Floriio si SerryAnn!!Sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Gecko, eu sunt una din posesoarele de Poang ( pe langa Sovi si Luny ). E super misto alaptatul in ele, in conditiile in care iti poti intinde picioarele pe taburet ( daca il cumperi si pe el..), pentru ca sunt foarte confortabile ele insele. Insa pentru intaltimea mea au bratele prea joase pentru a-mi putea sprijini coatele cand alaptez. Cu toate astea, o fac cu succes si confort in Poangurile mele .

Stela, nu prea ai nevoie sa o vezi pe Teo...ca in general, la varsta asta, dorm tot timpul afara, deci nu prea e nimic nou in asta de vazut. Oricum, Graco imi pare ca are ferestruica in capotina, daca tii musai. Nu sunt pentru mersul cu spatele al copilului, am eu o idee tampita, poate, ca mergand si ea ca toti oamenii, se orienteaza mai bine in spatiu, se obisnuieste sa vada si altceva decat mutra mea tot timpul. Parerea mea !

Intrebari pentru toata lumea:

1. Cum arata cicatricea vaccinului facut in maternitate pe manutzele bebicilor vostri? Al Ioanei e rosu inchis si are cam vreo 4 mm diametru...

2. S-a inchis fontanela mica? La bebicii mai maricei ma gandesc....ca la Ioana abia se mai simte.

Mergi la inceput

Mamip, condoleante! Nu am cuvinte potrivite pentru astfel de momente triste...Iti inteleg insa durerea, mie nu mi-au murit prea multi apropiati, a murit insa bunicul meu, cel care m-a crescut de la cateva zile, cel datorita caruia sunt ceea ce sunt eu astazi...am simtit ca s-a rupt ceva din mine atunci. Insa durerea se estompeaza in timp, si te vei gandi cu dor si drag la Sofitel a ta, care are grija de voi de acolo de sus.

Pup Albinuta si pe mami a ei!

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!! Sa va traiasca, sa fie fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutzika, la Iulia la fel, abia se mai simte. Cat despre vaccin sunt f derutata...stii ca l-a fcaut mai tarziu, pe 31 martie. De la spital mi-au zis ca trebuie "citita" marca dupa 3 sapt de pediatru. Asta mi-a zis ca la o luna si jumatate apare marca. Oricum, ea nu are pe brat absolut nimic! La voi cum a fost?
Sunt destul de suparata ca n-a luat Iulia decat 150 g in ultima saptamana, are 3400 g (azi am cantarit-o), dar hai sa zicem ca a fost saptamana de adaptare cu noua formula de lapte. Mai astept pana sa ma ingrijorez.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
Olutzika cicatricea BCG se evalueaza la 6 luni dupa nastere! eu zic sa te bucuri de dimensiunile ei ca la Seb nu prea se vede si s-ar putea sa trebuiasca sa il repet!
fontanela e cam deverme sa se inchida acum! Eu zic sa intrebi un pediatru ca , din cate stiu, ar trebui sa ii dai mai putin Vigantol daca se inchide prea repede!
Eu raportez o noapte exttrem de linistita! sper sa fie si ziua la fel ca tre' sa fac de mancare!
In rest nu ma laud cu nimic, nu ma plang decat de lene.....

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ca iar mananc litere! Nu te superi, Olgutzika, nu?
Naty nu stiu ce sa zic de greutate! pare putin dar oricum trebuie sa mai astepti. Una peste alta mi se pare ca Iulia manaca enorm fata de Sebi care ( atunci cand primeste doar biberon) bea 100ml si pare ca ii ajung!
Parca nici el nu a mai crescut asa bine dar nu-l mai cantaresc ca ma nevrozez! Au si ei etape de crestere asa ca ....rabdare!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput