Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Deci nu am uitat chiar tot..bine, subjonctiful asta niciodata nu mi-a placut...la mine franceza a fost o placere suplimentara, eu sunt traducatoare de engleza-italiana..Ioana, si tu lucrezi in domeniu, nu?

Am facut o baie, fiindca ma omoara mancarimile astea, deja sunt plina de bube de la atata scarpinat, si ma duc sa ma bag in pat. Am observat ca daca nu adorm pana in 12, dupa nu mai am nici o sansa. Noapte buna si cat mai linistita pt mamicile cu bebei.

Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, eu am petit, da sa vedem care o fi raspunsul!!

Am terminat baita , randunoiul o biberoneaza, fac un dus si ma uit si eu la un film, azi a fost cea mai buna zi de mamiceala, cred ca vremea mi-a fost de mare ajutor, ca fata a somnolit toata ziua.

NOAPTE BUNA SI BEBEI CUMINTI!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara scurt inainte de culcare!

Vio n-am mai auzit de dunga la picior!
Kya uitasem sa-ti zic ca bebe stranuta ca sa mai elimine si el secretii de prin nas si gat! N-are nici o legatura cu frigul!
ce Sanziana ochioasa ai tu!
luny eu dau Vigantolul inainte de baia de seara! si cred ca se absoarbe pana la masa!
Ccris bine ai venit acasa!Ce puiut dragutz!
Gudinde
Stela ]pup]
Lyvy nu e dat muica! pusese Naty ochii pe el dar s-a razgandit si a ramas la prima iubire!. asa ca ma intereseaza o cuscreala , mai ales ca e jumate ardelean...
Eu am fost pana la urma la sport si m-am luptat cu vijelia dar apoi a fost tare bine!
Sunt un pic suparata ca Sebi accepta foarte greu biberonul cu lapte. Nu stiu daca e de vina tetina ( eu folosesc NUK, recomandate de un dr ortodontist care mi-a zis ca datorita formei tetinei copilululi i se dezvolta bine palatul si maxilarele)
sau daca e din cauza ca tzatza e mult mai dulce! Bona sau sotul cand il hranesc nu se plang de asta! seara pentru mine e un chin pentru ca tre' sa il las sa suga dintr-o tzatza flescaita ca sa il pacalesc usor cu biberonul!
Pe randunoi nu stiu daca ma pot baza ca el se lupta cu caprita mare!
la Ilinca nu am avut nici o problema cu asta! ce ziceti mamelor de baieti? sunt oare ei mai atasati de sanii nostri?
Productia mea lactata scade semnificativ si in curand ma intorc la treaba si sper sa il intarc usor!
hai ca nu stiu cat de coerenta am fost, dar sunt obosita rau!
Noapte buna tuturor randunicilor, sa aveti puiuti somnorosi si necolicosi! ( si nu-i mai treziti sa manance ca daca le e foame nu rabda ei pentru linistea voastra!)
si pentru cine mai are de nascut...haideti odata, HEI RUUUUUUUP!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by natynic

Gudinde, ti-am trimis un email, l-ai primit?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Pai, nici nu m-am uitat. Ma duc sa-mi verific casuta de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchita, dar e un lucru bine cunoscut! Si intarcarea e cica mult-mult mai dificila la baieti. Si in fond nu ti se pare normal?
S-a stabilit deci, de bunavoie si nesilita de nimeni Lyvy da spre un viitor amoros pe Iris lui Sebastian al Tuchitei. Se va nota. Lyvy, ai facut o afacere buna, zic eu, baiatul e splendid si o sa mai ai si cuscra doctorita; iar tu, Tuchita, cuscra farmacista. BETON!!
Alte cereri?...
Eu va doresc noapte buna, voua si bebeilor somn mult si adanc iar pt cat mai multe nasteri la noapte si maine!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty
Am raspuns.

Mergi la inceput

Gudinde, 100 x
Am re-raspuns si eu...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna randunici!

Am apucat sa citesc printre randuri capitolele din urma, m-am emotionat foarte tare cand am citit urarile voastre pline de caldura. Am ras de sarmana Naty care a fost de garda si nu mai prididea cu raporturile despre nasteri. Saracuta barza, am cracanat-o rau la final, si-a scos parleala pt. fetele care au asteptat-o mai mult!

Inca o data va multumesc pt. tot si va iube mult!

Azi-noapte si bebe a fost frichinit vreo 2 ore jumate, dar ne-am descurcat. E cuminte foc pana acum, ptiu, ptiu sa nu-l deochi.

N-am apucat sa citesc decat jumate din capitolul asta, vroiam sa-i zic Stelutei ca nu e nimic daca bebe sta cu spatele la tine in carut, nu trebuie sa-l vezi tot timpul ca nu i se intampla nimic. Eu am luat, ca si Sovi, Graco Mirage si nu are maner reversibil si bebe va sta invers, nu cu fata. Nici nu mai stiu daca are sau nu gemulet din ala pe copertina, dar poti trage copertina si te uiti pe deasupra la el, intelegi cum...

Hai sa va povestesc repede cum a fost, ca acum se trezeste piticot si facem baita, apoi il luam pe cel mare la baie, spus poveste si alintat si cu el

Deci: joi, pe 17, v-am scris de la cumnatica mea, calculatorul meu se stricase. Pe la 12 noaptea a venit sotul cu el de la servici si stateam de vorba in timp ce el monta firele la calculator. Pe la 1 noaptea au inceput niste contractii la 6 min, destul de dureroase. La ora 2 noaptea am sunat-o pe cumnatica sa vina sa stea cu Vlad si la ora 3 ajunsesem la spital. Pe drum, super liber, am ajuns in 15 min, contractii tot la 6 min, dar si mai dese. Cat m-am rugat sa ma apuce noaptea...stiti voi...si bebe m-a ascultat Am ajuns la spital, la camera de garda o rezidenta, m-a consultat, aveam dilatatie 2. O moasa cam acra mi-a recoltat secretii si mi-a luat sange. Cred ca o deranjasem de la nani pt. ca m-a intampinat pe un ton dur si imi dadea comenzi: vino aici, stai aici...ne trageam de sireturi...imi venea s-o bat! nu era nimeni in travaliu, doar eu cu ele. Peste vreo ora mi-a facut clisma (apropo, buna decizie!). Deja la 6 dimineata aveam dilatatir 4 spre 5 si a chemat anestezistul sa-mi faca epidurala. Aveam niste contractii super eficiente, moasa a zis ca intr-o ora nasc si fara epidurala, insa mi-a fost teama...a venit nenea anestezistul, m-a intepat si mi-a bagat cred ca o doza de elefant, am amortit, nu-mi mai simteam fundul, picioarele imi furnicau...m-am speriat putin si timp de ora am stat singurica si agitata cu inima in dinti...cred ca aveam pulsul 200! in sfarsit, m-am linistit, am incercat sa ma calmez si sa ma relaxez putin, am motait si mi-am recapatat puterile. La 7 a venit Tutunaru, contractiile mele frumoase nu mai erau de loc din cauza anesteziei, asa ca mi-a rupt membranele si mi-a injectat ceva in vena. Si au inceput iar contractiile alea "frumoase", dar nu dureau M-a urcat apoi pe masa, am avut 2 sau 3 contractii f. lungi, nici nu mai stiu...bebe a iesit f. repede. Am uitat sa va zic ca la ora 7 s-a schimbat tura si a venit Tutunaru cu toata echipa lui si am avut o moasa super-super. Asaa...cand a iesit bebe il aud pe Tutunaru: "circulara!", apoi un rezident zice "dubla!" la care Tutunaru "tripla!!!"...nu se mai terminau! A fost insa f. larg cordonul dupa gat si n-a fost nici o problema. A plans abia cand l-a pus pe masa sa-l aspire si eu plangeam in hohote si ma uitam la el. Sotul bineinteles filma si poza din toate pozitiile Apoi mi l-a adus pe piept si m-am topit toata! Il iubesc enorm si nu credeam ca mai pot iubi alt copil! Sunt fericita!

M-am apucat sa scriu mesajul pe la 7...abia acum am terminat...ma duc la nani, noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

deea, ioana si delphin! Sunteti tari si tari bune la sufletel!Mii de multumiri chiar daca eram pe linga drum pe linga gard fata de subiectul de aici, dar imi venea sa-mi smulg parul din cap de nervi
Acum am terminat de facut lectii, calcat rufe, spalat bebe, facut ghiozdane, printat referate....of, mai bine nu ploua ca era mai buna o plimbare.Mai o saminta, mai o manea....dar asa, sa traiasca frantuzoaica!
Noapte buna,somn usor

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Buna dimineata la ora asta!
Sotz plecat la vanatoare sa aduca de mancare familiei (a se citi, plecat sa ia un miel intreg), copil hranit, chiar cu supliment-si tot ar mai fi cerut, dar am zis ca 180 ml e prea mult si sa nu verse...acu se agita in pat si nu stie de ce nu vin si eu la nani
Bubule, frumoasa poveste, nastere de vis, bravo! Vroiam sa te intreb, in primele poze pe care nu le-ai pus apare cumva intr-una si Tutunaru? Ca nu stiam cum arata si eram curioasa, sunt demult posesoarea unor barfulitze si...ma intelegi...
Mimonix, bine ca te-au ajutat fetele, eu m-as fi chinuit mai mult dar imi iesea pana la urma...M-am necajit amintindu-mi ce buna vorbitoare de franceza eram pana pe la 20 de ani...ce inseamna lipsa exercitiului. De inteles sau citit n-am nici acum vreo problema, dar ca sa "compun" eu, mai greu
Gata ma duc la culcare, revin later.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput