Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aaaa, Deea, mi-ai luat-o inainte Chiar as fi vrut sa imi pun memoria la incercare...Sa stii ca la fel as fi tradus si eu...Cred ca inca sunt tare

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am zis eu ca trebuie sa infiintam Clubul Pletosilor.eu,Ioana, stiu de la ce i-a crescut asa mandrete de par-am mai zis...cat am fost graviduta am stat tare bine la capitolul "defrisat padurea letea"-de pe picioare,deci parul meu s-a dus in capul Barosanelului!!!
Am vazut mandreti de randunici:Sanziana,Vladut,David si Sebilius,Luca,Andreea-Sa va traiasca Odorii!!!
Eu azi am fost super ocupata.ce ma bucur cel mai mult e ca l-am scos pe David la o prajitura,in parc cu bicicleta(acum cu casca-sa nu mai patim rele) si la plimbareala prin magazine!Foarte fericit copilu!Bunica a avut program de 3 ore cu Barosanelul si noi ne-am lafait amandoi!
Cuscra,eu vreau doar sa vad daca e priceput dr in ale broderie,nu altceva,pe cuvant
Mi-am culcat copliasii,merg sa mai fac ceva de papica ptr maine si gata ca sunt franta!pupic

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multumesc Deea.Ioana, problema e ca din cauza gramaticii nu stiu daca e bine cum am zis.Si am zis asa:
Il demande que la fete ne se passe pas sur ca propriete.
Him?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Tres bien, Deea!

Mimonix, dupa cum vezi Deea a fost mai rapida, dar de scris se scrie cam asa:

Il demande que la fête n'ait pas lieu chez lui (sur sa propriété, sur son domaine, dans ses locaux)

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Mimonix, cred ca e bine si asa....dar "sa propriete"...cu "s"... Eu totusi as fi folosit varianta deei cu "avoir lieu"= "a avea loc"...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Delfinas, da, ai dreptate...ait este subj la pers a 3-a sg!! qu'il ait!
Qu'il aille e de la aller.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Si acum trimit mii de multumiri fetelor care mi-ati felicitat-o pe Iris de sarbatoarea Floriilor, nu nominalizez sa nu uit pe cineva!

Kya, eu am scos fata de la 10 zile, si am stat din prima cam o ora jumate, si era cam frig la noi, eu eram cu palton, si sufla si vantul tare. Si iaca suntem bine.Imi urc toata familia in cap cand ies afara, eu o imbrac f subtire , numai o caciulita subtire, la noi inca e cam frigut, si niciodata mai mult de 2 randuri de haine, body + ceva, si-apoi nu i-am pus niciodata manusele si botosei.
Sa faci exact asa cum iti dicteaza instinctul!!

Tuchita, ai niste copii superbi, frumusei foc. Acuma oi fi eu mai sfioasa, da tot te intreb, sa intram si noi in joc: Sebastian al tau e dat???Ca tare l-as peti pentru Iris!!Pai ce, floricica mea sa nu fie cuplata???

MaryB, felicitari si tot inainte!!

Si acuma mai zic ca am vazut toti puitii de randunici in pozici, avem niste exemplare numai unul si unul, toti sunt frumosi si bucalati, iar nu mai nominalizez ca sa nu pierd pe careva.SA NE TRAIASCA!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Eu saptamana asta implinesc 6 sapt de la nastere, si tre sa ma duc la control si tare nu-mi vine sa merg, parca inca nu m-as cracana la doc, si cand ma gandesc la valve.....brrrrrrrr..ma mai gandesc cand merg, dar nu cred ca dau pe-acolo sapt asta.

De azi de dimineata fetita mea imi zambeste voluntar mie si numai mie cu ochisorii si gurita, imi vine sa o manac ce scumpa e!!!

Ma duc, ca incepem programul de baita!!!!

Va pup pe toate randunicile!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa, asa, fetelor, poftiti la petzit, poftiti! Listutza de pe prima pagina va asteapta . Mami, esti de acord sao dai pe Honey lui Teo de Ariel?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, ti-am trimis un email, l-ai primit?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput