Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 22
Olgutzika spune:
Giani, pediatra mi-a spus ca Pentaxim+Euvax are aceeasi compozitie cu Infanrix Hexa, diferenta fiind ca la Pentaxim trebuie intepata de doua ori ( o data pentaximul, o data euvaxu'). Asa fu la Andrei, intepat de doua ori? Fontanela mica este la cam la jumatatea distantei dintre crestetul capului si ceafa. Deci nici tu nu o simti, e de bine!
Si Infanrixul are protectie pentru Haemophilus Influenzae B, unul din virusii care pot provoca meningita.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Luny
! Gand la gand!
Doarme copilul si nu pot sa il imbrac sa pleeeec
! Imi mai suportati limbarita?
Nicoleta, Kitzy? Azi....ceva?!?! Ca uite Nicol ce-a facut
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
PIDANA spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
FELICITARI NICOL PT BB ANTONIA!
Raportez de ieri tot un col lung, dar am contractii sau am realizat ca am contractii (noroc ca mi-a spus doctora) si mi-a intrat putin mai mult morcovul. Azi-noapte ca tot nu puteam sa adorm mi-am luat un nospa si se mai calmase, dar dupa o ora cand am fost la baie a luat-o de la capat. Acum mi-e burta tare aproape continuu, nu doare, e doar o stare de disconfort, dar n-am mai avut curaj sa ies pe-afara. Vroiam sa imi repet urocultura, dar vad ca la laboratoarele mari nu se mai lucreaza pana dupa Pasti. Mi-a iesit la urocultura streptococ b, dar poate or fi gresit, s-a dus mama in final sa incerce sa gaseasca undeva sa faca analiza. Ieri a fost prima oara cand am simtit nevoia sa iau taxiul pana acasa.
Dana
39+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
numeioana spune:
Olgutz...hi hi hi!! Ai limbarita! Auzi, poate ne vedem intr-o zi in Ploiesti...Ce zici? Pe unde te plimbi pe-acolo?
Si noi tot Infarix facem. E in jur de 200 RON, nu??
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
olga, baga mare!..eu una nu-mi fac curaj sa ma apuc de calcat o tona de hainute bebe, da' de niciun fel...plus alte trebi...mi-e o lene..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
Valelei , nicol si eu scosei dimineata o agitata mica, Felicitari si bine ai venit Antonia, Sanatate maxima!!!!
Naty ce mai distrat cu "Vezi ti-am zis eu ca o tii in curent", imi aduce aminte de matusa mea care dupa botez a sunat o sapt sa vada daca nu a facut andrei febra , in biserica cica a fost rece la botez( s-a si certat cu popa pe principiul aasta) si la resturant Andrei a stranutat si ce a urmat : vezi , ti-am spus eu ca a fo rece copilului in biserica!!!, babe screlozate,
dispeceratul si pe Iulia barosana.
Kya , am vazut si pozel , mi-a placut" va vad"
Stela , incearca cind alaptezi sa nu sufli asupra lu bb , se poate ca secretia sa fie de la respiratia ta ca un curent. 
Valentina , mi-l incipui pe sotul tau inchesuidui caciula copilului.
Cris cris , bine ati venit acasica!!!!
Bubu , frumos povestesti tu , sa fiti sanatosi cu totii!!
Nicoleta nu fi supi , ca acum avem mare grija de cele cu burtica
Olga am inteles cu fontanela mica
si da Andrei fu intepat di 2 ori.
Simonetta????????

Mihutza , mai traiesti??????
Iasule , receptie, iasule , receptie, iasule ce se intimpla , nu primim mesajele, iasule ,.......Aici TNT Terminat......

LAly 

.
si retul care sunteti absente nemotivate , dati cu semnele in noi ca sunteti bine!!!!!
Pidana eu zic sa scoatem
, seamana a nascare
Clau , pun poze in capitolul nou, nu te superi as-i cuscra??
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
underqueen spune:
neatza! vaccinul de 2 luni se face inainte de 2 luni sau dupa?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
hagiyannis spune:
Salut randunici,
La multi ani sarbatoritelor de astazi!!! Felicitari pt proaspetele mamici si mult curaj celor ce trebuie sa incheie luna aprilie!!!
Ma incumet sa pun cateva din intrebarile mele desi nu stiu cand o sa am sansa sa citesc ce-mi raspundeti.. ![]()
1. Despre Vigantol era vorba cand zicea cineva k picaturile expira in 20 de zile de la data desfacerii??? k nu mai stiu si nu specifica nimic in prospect.. si sa nu dau gogoshii ceva expirat.
2. Mai fetelor ai vostri sughita??? k a mea are program aproape.. o apuca la o juma de ora dupa masa sau si din senin, si dupa ce adoarme si ea si e linistita o trezeste din somn si mi-o zazaie.. sau in timp ce o schimb.. Am citit k ar fi de la bulele de aer kare excita nu stiu ce nerv. Or a mea ia aer cam mult k e cam lacoma - o cam chinui k sa i-l scot. Are reprize de sughit scurte care trec cum o pun pe burta in 2-3 min. Dar si unele de 10 min care ma scot din minti si ii dau tzitzi k sa nu se inverzeasca saracuta.
3. Am citit despre diff intre regurgitat si vomitat.. si a mea le cam combina pe amandoua intr-o zi. ultimul e cel care ma ingrijoreaza desi sunt cantitati mici. La o juma de ora dupa masa, asezata in patut (un pic inclinat special k sa i se duca si ei in jos toate cele)cu ochii picati in gura de somn sau chiar adormita lemn.. o trezeste o crampa cred si bum imi scoate lapte pe nas si pe gurita. off.. si se sperie si mi se rupe sufletul.
Atata doar k sunt cantitati mici si nu se intampla chiar la fiecare masa.
Si mai am intrebari dar s-a trezit si se zazaie. Ma duc la raport. Va pupic dulce fete!
MARY MAMIK DE DARIA
PIDANA spune:
Stati nene cu agitatele ca abia mi-a pus ieri termopanu si nu-s reparatii facute si n-am nici chiuveta montata la bucatarie.
Si colac peste pupaza poate am si streptococu'. Of!
Supozitorul cu glicerina are efect bun, rapid, sau tot mai buna e o clisma? Am si eu stresul asta...
Dana
39+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png