Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

GINA, BB-le meu a luat in greutate 5kg pana la varsta de 3 luni. Timp de 2 sapt. nu a mai luat nimic. Apoi a 3a sapt a luat 150g si acum in a 4a sapt inca 200. Acum la aproape 4luni are 5,4kg. Dupa unele grafice s-ar incadra in greutate dupa altele nu prea...
Dar nu mai sunt asa ingrijorata, cred ca nu tb sa fie standard
Nu amestec laptele de la san cu laptele praf. Am sa incerc si asa, ca pe cel de la san il soarbe, iar laptele praf il molfaie pana il bea...
-ici mamici si BBi

BB George-Ion 3 luni+3sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cam liniste pe aici!Ce faceti fetelor nu ati venit din vacanta?????
IoanaCarmen, Aurel-Cris ce faceti nu ati mai scris de muuuuult sper ca sunteti bine si voi si bebelusele.
Ciarli te pregatesti de botez?Si noi avem botezul pe 24 chiar la un an de la ET,anul trecut pe vremea asta ne pregateam de ET-uri iar acum de botezuri
Cellu eu mai intru pe la scutece de ian-februarie si unele din fetele de acolo care alapteaza si au bagat formula din diverse motive amesteca laptele de mamica cu celalalt,cand incepi diversificarea tinand cont ca ii dai din ambele?Sofiuca pana acum nu a gustat niciodata alt lapte in afara de al meu si am de gand sa incepem diversificarrea pe la 6 luni daca o tinem tot asa.
toate fetele si bebelusii.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

GINA eu am gasit siropul Non-Stipation la o farmacie normala. De trei zile am intrerupt Dulcopic, dar am facut kk in fiecare zi. Azi i-am dat prima data Non-Stipation, sa vedem cum reactioneaza organismul
MONICA multumim pentru sirop

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hellooo!!!

Denisa, FELICITARI PT BEBE GABRIEL! te felicit si aici, ca si la Odisee! asteptam vesti mai multe despre bebe cand poti!

Noi am petrecut mult si bine, cu casa plina, am cam obosit, dar a fost frumos! Filip mai are putin si o ia singur din loc! deja merge tinut doar de o manuta si se deplaseaza tinandu-se de mobile..stau mereu stresata sa nu cada..desi e inevitabil!
Aa, am uitat sa precizez ca in ziua de Paste, Filip a implinit 10 luni!

Uitati aici pozele de la Paste si din scurta vacanta.

Acum fug ca am muuuuulta treaba !

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

adaca eu momentan am renuntat sa-l mai caut si am inceput sa-i dau in fiecare zi mai cu sila mai de voie mai mult cu forta, para ,simpla sau cu iaurt ,cum vrea numai sa manance si face kk mai bine .Ana mai mananca si cereale musli asa simple si a ajutat-o si astea cred mai mult decat para. Si eu am cautat medicamentul in farmacii normale dar nu l-am gasit nici macar nu auzise de el imi cereau mie info despre el.E bine sa-l avem in casa.

Andicu sa creasca mare ,sanatos ,voios ,voinic bebe Filip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

uite Gina date despre siropul de care vorbeam. eu de curiozitate in cate farmacii am intrat l0am gasit peste tot. da cautare pe net Non Stipation firma HADAS si comanda/l pe net.

Produse : Hadas : NON STIPATION

Non Stipation

Sirop natural ce regleaz#259; tranzitul intestinal, cu gust pl#259;cut, ob#355;inut din extracte naturale de prune, smochine #351;i alte plante precum Plantago Ovata (psylium), fenicul, chimen, ghimbir #351;i coriandru, toate având propriet#259;#355;i recunoscute în combaterea constipa#355;iei.

Produsul este recomandat #351;i persoanelor suferind de diabet – nu con#355;ine zah#259;r.

Produsul necesit#259; avizul medicului pentru utilizarea de c#259;tre copii, persoane aflate sub alte tratamente, femei îns#259;rcinate sau care al#259;pteaz#259;.

http://www.pharmaconsulting.ro/index.php?what=product&id=19&lg=ro

aici gasesti toate produsele firmei Hadas http://www.pharmaconsulting.ro/index.php?what=category&id=7

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor! Sper ca v-ati simtit bine de Pasti. Noi nu am fost plecati nicaieri am stat in Bucuresti.
Sunt super obosita pentru ca am fost singura cu fetele 10 zile. De ieri a venit bona dar eu sunt rupta de spate si am slabit 3 kg. Nu stiu cum sa fac sa le dezvat de adormitul pe perna pentru ca nu se mai poate... la 11,500 kg cat are Iris efectiv nu mai pot. Mai adorm ele si singurele dar tot dupa ce prestez putin la perna.
Am avut cea mai grea perioada: si cu fetele si cu cainele si mai mult singura ca sotul s-a tot fofilat si si-a facut de lucru pe la birou pentru ca Karina a fost super maraita ca i-au mai iesit 2 dinti in perioada asta. Iris inca nu are nici un dinte si au 9 luni jumate. I-or iesi si ei la un moment dat...
A fost si mama la noi. Saraca tot vroia sa ma ajute, dar tot eu gateam, spalam vase si faceam totul pentru ca daca o lasam pe ea (are aproape 70 de ani) ne prindea Craciunul. Tot a fost bine ca mai fugeam si eu cu cainele 10 minute prin parc si mai imi clateam creierul, timp in care statea ea cu fetele.
E foarte greu, dar cand ma uit la ele imi piere orice urma de oboseala si "duc" oricat. Dar de aratat arat ca o stafie. Sper sa ma odihnesc si eu putin in zilele care urmeaza.
Va pup pe toate.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

andicuce mari si frumosi sunteti. LA MULTI ANI ! pentru cele 10 luni implinite
monica eu zic sa ii dai adresa farmaciei ca asa ajunge mai repede in posesia lui.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Monica tu ce-ai mai folosit pentru Mihnea de la aceasta firma ca vad ca scrie bine despre ele ?
Daca nu gasesc prin jurul meu o sa-i arat lu cumnata mea aceste medicamente ea e farmacista si are farmacie, dar e in Giurgiu si rezolv pana la urma .

Lachi eu cu unul si sunt obosita pentru ca eu le fac pe toate si mancare si grija de copil acum iesim si de doua ori pe zi afara ,chiar daca stau cu soacra mea care are tot 70 de ani,ea numai o supravegheaza dar Ana tot dupa mine umbla si sunt foarte obosita dar la tine e de inteles ,dar ai doua fete superbe si pentru asta cum ai spus tu uiti de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gina eu folosesc in sezonul rece banutii de ciocolata cu echinacee,propolis si vit C si acest sirop de constipatie. In general si la curatenie folosesc doar produse made in Israel ptr ca sunt fff bune si la medicamente la fel.
Uite in ce farmacii l.am gasit eu Dona dristor, farmatop dristor farmacie naturista, farmacai de la aeroportul otopeni, farmacia 2na de la unirea km 0 si de pe bdul unirii, dona de la tineretului sa itimai spun...............

Mergi la inceput