Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

am intrat sa va urez tuturor mamicilor si bebicilor Paste Fericit! Un Iepuras plin de cadouri si tot ce va doriti!!!!

n-am apucat sa citesc din urma pentru ca am fost internata cu Maria la Timi in spital pentru o viroza tare pacatoasa. acum suntem bine si va rugam daca se poate sa ne treceti si pe noi pe listuta _
Maria Alexandra, 26.09.2006, 2.850gr, scor 8, cezariana dr. Craina, sarcina obtinuta prin FIV cu ICSI la clinica Kaali din Szeged.

va multumim si fugim la Inviere!

lelia si maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hristos A Inviat!!!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

HRISTOS A INVIAT !
LELIUTZA ne pare rau, nu am stiu ca sunteti la spital

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

HRISTOS A INVIAT !

Tot am cautat acel medicament si la Dona si la plafar si nu am dat de el ,la doua farm dona am fost una a zis ca nu-l mai are una a zis ca nu a auzit de el .Asa ca duphalacul l-am oprit si mergem in continuare cu fructe( para ), si cu o jumate de pruna in loc de supa,sa vedem rezultatele acum ,cred ca trebuie sa -i dau mai multe fructe decat mancare ca la ea nu merge si una si alta.O sa-i dau si tarata de grau in supa, ciorba si in lapte.

Mergi la inceput

Fetelor unde ati disparut? Sunteti in vacanta ? Ce liniste e pe aici.
pentru toate fetele.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Hristos a inviat!
Intru si eu dupa mult timp.
Scriu repede cate ceva despre noi...
BB este bine, nu mai sunt asa disperata ca nu a luat in greutate. Rezultatele analizelor sunt bune, pur si simplu cred ca asa-i felul lui.
Nu are nici un semn ca ar fi bolnav.
Pediatra care il supravegheaza mi-a zis sa nu-l mai ametesc cu putinul lapte de la san! ca d-aia nu mananca biberon bine! Lucru cu care nu sunt deloc de acord. Am sa-i dau pana la ultima picatura.
Ne pregatim de botez, eu sunt totcu 15kg in plus, tb sa-mi caut haine mai mari.
Fetelor pe mine inca ma doare locul de anestezie in coloana, numai spun ca ma doare si din cauza greutatii, la fel si genunchii.
In rest, sunt foarte obosita, inca odata aduc omagiu mamelor de gemenasi!
Dar foarte fericita, BB a ras pt prima oara ieri. Pana acum doar zambea!
Scuzati incoerenta, nu am creierul odihnit de... 3 luni
toate mamicile si BB-ii

BB George-Ion 3 luni+3sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

CELLU nu a luat deloc in greutate sau cum ?
Ana NICIODATA nu a luat mai mult de 500 gr. pe luna ,la inceput ca apoi lua ba 300 ba 400 ,de cand a facut anul a inceput sa-i mearga mai bine .Asa ca daca sant sanatosi ,energici nu va ingrijorati (eu vorbesc )ca asa le e felul lor.
Eu am observat la Ana ca era foarte sensibila la gusturi si asa e si acum daca nu ii place ceva nu mananca ,da afara ,asa se poate intampla si cu baietelul tau simte ceva in biberon ,asta daca nu ii amesteci la toate mesele cu lapte de la san.
Am plecat ca s-a trezit .
Azi a avut de aprope o luna scaun normal .. ce usurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Luni 28.04.2008 la ora 8.13 s-a nascut "GABRIEL" a cantarit 3300g si 53cm lungime.A luat apgar 9/10/10. Acum suntem acasa si nu am avut probleme.Va pupic dulce!

GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Felicitari si aici mamico sa-ti traiasca printisorul,sa fie sanatos si sa va bucurati de cele doua minuni pana la adanci batraneti!!!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

FELICITARI DENISA !!! Sa-ti traiasca baiatul, sa aiba parte numai de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Felicitari, DENISA! Sa va traiasca printul!
Sa va bucurati de baietii vostrii si sa aveti parte numai de bucurii

BB George-Ion 3 luni+3sapt

Mergi la inceput