Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 3
adaca spune:
carmen eu am fost plecata cu gemenii la mare cand aveau 10 luni. Am avut ajutoare pe sora mea cu familia ei, dar tot mi s-a parut greu. Am mers cu doua masini, una cu rotobile, olite, scaune, carucior
monica la mine in oras nu exista farmaciile Dona, crezi ca la farmaciile naturiste nu gasesc siropul? Si eu am probleme cu Darius, acum ii dau Dulcopic. Nu il dau zilnic, dar sunt multumita de el. Totusi as vrea sa-l trec pe un sirop naturist.
pussi ce mai pot sa ma Noi ne-am mutat la parintii mei ca ne-am vandut apartamentul si ne-am luat casa, doar s-a marit familia. Seara intru si eu pe computer ca sa ma relaxez
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
madalina multumim x3
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Monica-Elena spune:
adaca incearca la orice farmacie aici l-am vazut si la helpneturi si inca la cateva. aici se gaseste si la plafar nu stiu ce sa spun dar oricum e natural nu medicament
saftoiu_gina spune:
Monica multumesc ,sigur o sa-l incerc ,vad ca duphalacul nu-si face efectul si trebuie sa-i maresc doza ,asa incerc ceva naturist.
Eu mai incerc cu tarata de grau ,o fi bine?
first_carmen spune:
Hello!
Deja am in mijlocul casei un munte de bagaje :)) De abia astept sa plecam. Am mai cumparat ieri un scaun-masa pentru ei si il luam asa impachetat cum este. Probabil ca ma aberez ca iau unele chestii pentru coplii dar este prima iesire si vreu sa fie totul bine. Sper sa se indrepte vremea, sa fie cald, sa putem sa iesim afara si sa ne jucam in iarba.
adaca si noi plecam tot cu doua masini si sunt cu parintii mei.
Sanatate si pupici la mamici si la boboceii
Sarbatori frumoase
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
adaca spune:
Fetelor va doresc din suflet sa aveti parte de Sarbatori cat mai fericite ! Numai bucurii si impliniri ! Lumina in suflet si in casa ! Doamne ajuta !
fericit alaturi de cei dragi !
Va trimitem mii de si sa auzim numai vesti bune.
monica multumesc, o sa caut la farmaciile naturiste
carmen e bine ca ai ajutoare. Drum bun si distractie placuta ! Asteptam sa ne povestesti cand te intorci
madalina28 spune:
Va urez si eu Paste Fericit alaturi de cei dragi!!! toate fetele fara exceptie
Incarc acum cateva poze cu Sofiuca si poze de la intalneala.
Ciarli daca te uiti o sa razi ca eu nu stiu care este Leia si care Maia.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
andicu spune:
Eu vreau sa va urez PASTE FERICIT!
Sarbatori frumoase, cu liniste , bucurii si lumina in suflete!
Din pacate nu am timp deloc zilele astea, am treaba si am si musafiri pana dupa Pasti ( cu inca o bebica mica-finuta noastra de aproape 11 luni), asa ca ne "auzim" saptamana viitoare.
tuturor si numai bine!
Paste Fericit!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
Delia21 spune:
Paste fericit tuturor si din partea noastra!!!
Carmen,...eu l-am purtat pe Rudy....peste tot,la o saptamana de la nastere eram cu el la restaurant,la 10 saptamani am zburat cu el prima data 3 ore catre Florida,iar la 3 luni,...veneam acasa in Romania ca sa-l vada tot familionul....si tot timpul a fost incredibil de cuminte.Acum.....de cand s-a marit ,face scandal mare in schimb caci nu are stare si nu prea vrea sa stea intr-un loc.Sa ne povestesti la intoarcere cum a fost.Andicule,trebuie sa fie veselie mare la voi in casa cu 2 bebici.....si din fericire si doua randuri de parinti!Sa ne spui si noua...cum s-a simtit puiul tau cu atata lume in jur.Si eu am prietene la care cand ajung stau cu saptamana.....si tot nu terminam povestile.Si acum....daca tot ma mutai la casa si am spatiu berechet,....le tot imbii sa-mi intoarca vizitele prelungiteCu tot deranjul si cu toata treaba in plus ,e tare fain sa ai oameni pe lungimea ta de unda cu care sa ai astfel de relatii.Pussi,....binenteles ca negociem.Vazui pozele cu galustele tale,poate ti-am mai spus,......sunt dulci rau de tot