Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 2
ella_72 spune:
Fetelor intru si eu la voi , dar inca nu sunt mamica.....pe la jumatatea lui august voi fi mamica unui baietel....obtinut tot prin FIV.
Am o intrebare si stiu ca la voi gasesc raspunsul...cu ce firma ati colaborat voi pentru recoltarea de celule stem (cele care apelat la acest serviciu )? Sunt o gramada de firme si toate par serioase dar nu stiu pe care sa o aleg.....daca ma puteti ajuta....
Va multumesc !
Ella 22+
madalina28 spune:
Elaeu am recoltat cu Cord Blood Center si sunt multumita,am sunat chiar azi la ei si mi-au spus ca celuluele nu sunt infestate se pot folosi(sper sa nu fie nevoie vreodata) si ca imi va veni factura peste doua saptamani.
Fetelor ce citesc eu ca fetele voastre nu va ia in greutate,inseamna ca Sofia mea este obeza pe langa ale voastre are 6300gr la 3 luni(neamplinite), eu nu am cantar pt bebelusi o cantaresc pe un cantar electronic de adulti cu ea in brate, apoi fara ea si fac diferenta.Am fost si noi azi la pediatru ne-a facut diversificare pt 4 luni dar eu as vrea sa incep la 6 tinand cont ca o alaptez exclusiv.
Andicu am vazut pozele cu bb Filip un dragut ca de obicei.
toate fetele.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Monica-Elena spune:
Gina dar de ce nuincerci cu prune, caise chestii naturiste inati ptr constipatie. De ce Duphalac direct- vezi ca este un siropo special de constipatie israelian si este natural*pe baza de smochine etc eu zic sa incerci inati naturist si apoi treci la chestiile medicamentoase.
pupam toti bebeii si mamicile si sarbatori fericite la toata lumea
first_carmen spune:
Buna dimineata!
Mai dam si noi cite un semn de viata pe ici pe colo. Sunt amarita ca o sa incep serviciul pe 5 mai si nu stiu cum sa stau mai mult cu tzumburusii mei. Ultimile noutati ar fi ca Petru a inceput sa arunce toate jucariile, suzetele si ce mai are in pat pe jos si dupa aceea sa urle ca le vrea iar Stefan a incepu,t cu "pasi" timizi, sa mearga de-a buselea-tiris (l-am pus si in piciare si sta batzos si cind vreu sa-l pun jos ma cearta ca mai vrea). Ne pregatim sufleteste sa plecam de Paste la Horezu la socrul meu. Sper sa ne incapa toate lucrurile in masina. O sa luam patuturile, un scaun-masa , toate lucrusoarele lor (stam aprope o saptamina), sterilizator, toate biberoanele ... O sa fie interesant. Voi ati plecat in calatorii mai lungi cu bebeii ? cum s-au comportat?
Cu olita nu am incercat dar o sa trebuiasca intr-un timp cit mai scurt. Si mai trebuie sa scapam de suzete. (fiecare, inainte de orice somnic, isi cauta prin pat suzeta si o pune in gurita)
Noi din pacate nu am recoltat celule stem. As fi vrut dar ...
In alta ordine de idei voi mai aveti la congelat embrioni? Eu mai am doi , mi s-a terminat contractul de depozitare si nu stiu ca sa fac in continuare. Ma perpelesc de ceva timp.
Va pupam,
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Monica-Elena spune:
Madalina daca bebe este alaptat exclusiv si ia in greutate bine chiar nu e cazul sa incepi diversificarea la 4 luni sub nici o forma ci la 6 luni. Dr astia parca sunt batuti in cap si nu fac toti aceeasi facultate.
Noi nu am facut recoltare de celule stem ptr ca in 2005 nu aparuse inca.
saftoiu_gina spune:
Monica de doua saptamani incerc cu prune ,suc cu forta si cu mancare de conopida ,mazare si alte chestii si nu merge ,pana acunm nu am patit sa fie constipata .Spune-mi si mie cum se numeste siropul acela natural ?
saftoiu_gina spune:
Carmen eu am fost plecata mereu cu Ana pentru ca nu am avut cu cine o lasa si cel mai lung drum a fost cand ea avea 4 luni, la Harghita pentru 5 zile ,a fost un drum lung si greu ,dar ea a fost cuminte,a stat in scaun ,a dormit ,a mancat ,acum depinde de copil.
delfi spune:
am intrat si noi sa va spunem PASTE FERICIT si imi pare rau ca nu pot sa scriu mai des.
baietii mei vor numai in brate si simt ca nu mai fac fata, vad ca nu sunt singura ... mi se pare ca gresesc undeva si nu fac ceva bine pt ca nu mai pot, in afara de faptul ca stau cu ei in brate nu mai fac nimic, mincare mai mult sendviciuri, curat sotul o data pe saptamina, de calcat soacra, nu mi se pare normal Am fost si eu ieri pt fizioterapie si doctora mi-a dat niste proceduri pt spate si corset hiperextensie. A mai purtat cineva ca nu prea imi vine sa il pun. Oricum nu stiu cum o sa am timp pt proceduri... a si ca sa fie totul complet peste o luna -doua trebuie sa ma duc la servici, habar nu am ce o sa ma fac. cautam bona dar nu gasim, cine aude de doi copii nici nu sta de vorba, ca sa iau 2 nu-mi permit. hai ca v-am ametit cu problemele mele, poate sunt eu intr-o pasa proasta si nu e totul atat de negru...
Va pupam si va uram sarbatori fericite
Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei
ciarli spune:
Buna fetelor,
Hai sa ne laudam si noi, Leia 5.500 si Maia 6.500 la 3 luni jumate. Avem o problemuta cu Leia , din pacate, se pare ca are un microb in sange, am inceput cu un nenorocit de panaritiu la degetel care nu i-a trecut nici pana acum (!!!) desi doctorii m-au asigurat in in max o sapt o sa-i treaca, a trecut o luna, nu a dat inapoi dar nici nu a evoluat, indiferent de tratamenetele pe care i le-am facut, acum am renuntat sa o ma chinui si am lasat degetutul liber, sa vedem. Am fost, in afara de pediatrul nostru la pediatrii chirurgi la Alexandrescu si Budimex, degeaba. Acum a facut si un mic ulcior la ochisor, dar i-a trecut. Intre timp i-am facut exudat nazal, faringial si secreteie oculara sa vedem ce ar putea sa fie, e atat de sensibila, pitica mea!!!
De mancat nu ma plang, mananca, mai nou cam la 2 ore, 2:30, dar am citit ca e o perioada cand cresc si de asta papa atata (intre 120-170 ml !!!), rar 100 ml. Au inceput sa se trezeasca iarasi noaptea la 4:30 (ca avusesem o perioada cand dormeau pana la 6-7), dar asta e.
Eu am noroc de o tanti care le iubeste mult si ziua sunt foarte dragute, face fata cu ele, vorbesc (pe limba bebeluseasca), dau din picioare si din maini de zici ca-si iau zborul, gafaie si adorm (au si perioade de 1 ora cand dorm), deci se descurca cu ele.
Si eu sunt absolut terminata de spate, ma gandesc sa-mi iau o cadita cu picioare, ca ma omoara la baie, si vine vara, o sa trebuiasca sa le spal in fiecare seara, acum le spal, o seara da, una nu, cand sunt prea rupta trec si doua seri. Si le place asa mult in apa!!
Voi cum faceti cu baita, ce cadite aveti?
Eu vreau sa plec cu ele in Turcia la vara. Vreau sa faca aerosoli si e mult mai comod cu ele decat la noi la mare, si bineinteles, mai ieftin (nu-mi vine sa cred).
Ne pregatim de botez (11 Mai).
Pussi, eu le-am invatat mai sociabile, adica, cum vine cineva la noi il las sa le ia in brate, sa vorbeasca cu ele, sa le hraneasca. Leia e delicioasa, pe unde ma duc cu ea (ca daca am tot fost la dr., am plimbat-o mai mult decat pe Maia), rade la toata lumea, vorbeste, se bucura, nu ma mai lasa lumea sa plec, e dulce foc. Maia e mai circumspecta, studiaza, ramane cu gura cascata uneori, uita sa manance, si intr-un final, daca il place pe respectivul (respectiva) zambeste aprobator in coltul guritei.
Si eu m-am hotarat sa incep diversificarea la 5 luni jumate, cand venim din Turcia, o sa-mi fie oricum mai comod sa ma car doar cu o tona de lapte si sa nu ma rog de ele pe acuo cu papica. Nu cred ca o sa am probleme cu hranitul in paralele pentru ca Leia e foarte tacticoasa, mananca incet, nu se grabeste, noaptea adorm cu biberonul in mana si ma trezeste in niste vocalizeeee. Maia manaca repede (ca mine), se satura si basta, nani (nu conversatie, caterinca ca sora-sa).
Hai ca v-am innebunit, va pupam pe toate fara exceptie si PASTE FERICIT!!!!!!!
Ciarli, Maia si Leia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
Monica-Elena spune:
Gina siropul se numeste Non-Stipation este d ela firma HADAS si este israelian. Este un sirop natural fara zahar. Il gasesti in farmaciile DONA.