Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Monica multumesc ,nu e in zona in care locuiesc dar o sa-l caut pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Unde va-ti pitit toate??????????

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna mamici,
Madalina
Intr-adevar, am senzatia ca v-ati pitit toate ,
se pare ca bebelusii va acapareaza complet.

Eu urmeaza sa-mi fac cezariana peste 3 zile.
Daca aveti sa-mi dati sfaturi apriori, m-as bucura.
Spuneti-mi va rog, voi imediat dupa operatie ati purtat cumva vreun fel de corset, brau care sa va stranga burtica?

Va doresc numai bine si va pup,
Diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata

Andicu la multe lunite sanatosi si cuminti, ca frumosi sunteti...
Lachi ai niste fetite superbe, sa-ti traiasca,iar tie iti aduc un omagiu pentru rezistenta si rabdare, eu am o fata si parca ziua nu mai are 24 de ore ,s-au comprimat in doua ,acum e dimineata ,acum ii fac baita de culcare.
Alexandra a devenit mofturoasa la mancare, nu vrea nimic altceva decat lapte, iaurt si cereale simple. Nu stiu ce sa mai inventez in materie de papa.In schimb papa piureuri la borcan, dar nu as vrea sa ii dau numai asa ceva.
A inceput sa meraga de-a busilea si toata casa este a ei, se ridica singura in fundulet. I-a iesit si al treilea dintisor, doi jos si unul sus. Striga intr-una pa pa si facem cu mana, asta inseamna ca trebuie sa iesim afara la copii. S-au dus zilele mele linistite , si eu care credeam ca ce a fost greu a trecut, m-am inselat .....

DIANA nu te lasa sa-ti pui centura imediat dupa nastere, trebuie sa treaca cateva zile sa se cicatrizeze operatia.Mie mi-a pus dupa nastere niste saculeti cu nisip pana a trecut efectul anesteziei.
nastere usoara si un bebelus sanatos si mancacios,bafta multa...

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> AM IMPLINIT 6 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Daniela, mersi mult,
imi imaginez ca trebuie sa fie asa dulce fetita ta spunand pa, pa...
Si totusi zile linistite iti doresc cu mult drag,
Diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata si de la noi.

Diana, eu stiu ca ar fi fost bine sa port centura postnatala, dar nu am facut-o si acum imi pare rau , ca am ramas cu burta cam mare ; si am auzit ca rezisti si mai bine dupa operatie. Stiu si eu ca cel putin in primele 7-10 zile nu e bine sa pui, pana se cicatrizeaza operatia. Iti tin pumnii pt nastere!
Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! tie, refacere rapida si mult laptic! sa ne dai vesti!
Daniela, multumim la fel!

Eu sunt teleghidata de vreo 2 sapt. Filip se trezeste in continuare de 4-5-6 ori/noapte, doarme maxim 9 ore si trezirea finala e in jur de 06.00! i-am pus si draperii in geamuri, ca erau prea subtiri jaluzele si la 06 era o lumina ca la pranz!i-am dat si Chamomilla pt dintisori(homeopat de la dr), am ajuns sa-i dau Calma Baby ( sirop de plante, naturist) sa vedem daca are efect. Am tot intrebat si n-are efecte secundare, n-are chimicale, e 100% natural, dar , la unii functioneaza, la altii nu. o sa vedem, ca io nu mai pot! ziua sunt chiauna, n-am chef de nimic, ma tarasc pur si simplu, si cum stau cu el singura mai toata ziua, si el vrea numai in picioare sau de manuta...

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce dor mi-a fost de voi
diana nastere usoara si BB sanatos! din a treia zi dupa cezariana am purtat chiloti medicali, sunt inalti si strang burta, asta pana in a zecea zi, si dupa n-am mai pus nimic. Nu am abdomen plat acum, dar nici nu stiu ce burta.
andicu imi pare rau ca va treziti asa de des eu am observat ca daca in timpul zilei au activitate ( iesit in oras, multa lume) dorm de la 22 pana la 9 fara intrerupere, in zilele normale se trezesc la 7. Incearaca sa-l ti ocupat si sa-l obosesti in timpul zilei.
daniela felicitari pt. mersul de-a buselea, cred ca iti este greu acum, dar trece si asta. Cu papa si noi preferam boranasele in defavoarea mancarii facute de mine
lachi, ciarli cred ca voi aveti ambele bone, imi ziceti si mie cate ore va stau, cu cat le platiti si ce anume fac, cum sa o supraveghez? Ca nu mai rezist singura sub nicio forma. Initial a zis ca ma ajuta mama, dar vine tot mai rar si mai putin, acum n-a fost dinainte de Paste, si sincer cu riscul ca se supara ... Nu mai pot! Nici de ele parca nu ma pot ocupa ca lumea, nu le mai pot lasa nesupreavegheate ca se intorc si se sucesc... trebuie facuta papa, schimbate dupa fiecare masa, ca papam cu ligurita si suntem "moscolite " din cap papa in picioare .... nu mai continui!

In alta ordine de idei, Ana nu mai vrea laptele(mai avem 2 mese de lapte, seara si dimineata) Daca las dupa ea nu mananca nimic nici seara si nici dimineata. Le-a avzut si dr. mi-a zis sau sa-i schimb laptele sau sa-i dau altceva sa n-o las nemancata. I-am dat danonino, dar trebuie sa fac ceva .... am luat si cereale de seara... a mai patit cineva asa?

ma ajuta cineva si pe mine cu reteta de branzica facuta in casa cu calciu?
va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussilina, pai Filip are program destul de incarcat ziua! iesim afara cam de 2 ori/zi, mai nou il scot cu premergatorul in curte si e f incantat, in casa nu sta locului o clipa, plus fugareala in premergator si in casa ( a invatat sa fuga dupa mine sau invers si nu spun ce alearga la viteza maxima! ).
Cu laptele, si noi am trecut prin faza asta: dimineata nu mai vroia deloc, ii dadeam lapte cu cereale sau direct fructe cu biscuiti si bagam mai multa branzica de casa si iaurt in meniurile din timpul zilei. Eu am tot insistat dimineata si incet si-a revenit, adica bea 100 ml, apoi 130-150 ml si in final, bea si 220-240 ml cateodata. Azi, de ex, la 08.00, iar a baut doar 150 ml!
Branza de casa cu calciu lactic o faceam asa : la 1/2 l lapte puneam cam 3 pastilute de calciu zdrobite. La 1l 6-7 pastilute(unii zic chiar 8, dar am considerat ca e suficient); apoi am inceput sa-i pun 3-4 lingurite de iaurt ( eu folosesc Tnuva) in loc de calciu lactic, si de vreo 2 sapt. am inceput sa-i cumpar branzica de casa proaspata ( mi se pare cea mai naturala aia de la Napolact).

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Diana,cezariana usoara si bebita sanatos si norocos!!!Sfat:ar fi tare bine sa ai pe cineva cand te intorci acasa care sa te ajute primele saptamani cu bebe mic,sa ti-l dea in brate,sa te lase sa dormi.DEci daca ai vreo mama ,prietena,etc disponibila cere ajutor!i daca nu,cand doarme bebe neaparat sa dormi si tu,caci astia mici de tot se trezesc des in timpul noptii.Bafta si rabdare muuulta!!!!!!

Andicule,tare frumosi sunteti!Si dupa cate am vazut lui printu mic tare i-a placut sa aiba partener de joaca,....asa ca nu astepta prea mult si....si vezi ce faci,cum te-nvarti de o surioara/fratior!
Pusi,ma gandesc ca nu e uor cu 2 mici deodata.Neaparat sa-ti iei ajutor,pana nu cedezi nervos!Ai si tu nevoie sa faci un dush si sa nu fi pe fuga,sau sa mergi la cumparaturi jumate de ora sa te liberezi la cap.Normal ca-i iubim pe astia mici la nebunie,dar un ajutor,face treaba mai usor de dus.Pupam printesele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Diana cezariana usoara ,recuperare usoara dupa si un bebe sanatos .
Nici eu nu am purtat nimic dupa nastere pentru ca unii medici spun ca nu ar fi bine ,alti chiar recomanda ,eu cand eram in spital la un moment dat nu mai puteam sa merg dreapta deloc si a trebuit sa-mi pun o burtiera atunci cand mergeam sa alaptez, de altfel nu prea am purtat-o si cred ca am facut rau pentru ca am ramas cu burta.Altceva,dupa ce am iesit a trebit sa doarma soacra mea cu mine in pat pentru ca nu ma puteam ridica si nici nu puteam sa o iau in brate asa ca ea ma ajuta.Si cum spunea si Delia trebuie sa te odihnesti ziua ca sa te refaci .Cand dormea Ana dupa amiaza dormeam si eu pentru ca simteam nevoia de a ma odihni.

Mergi la inceput