Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by cati_magureanu

Pup si eu fetele!

Ginger cred ca are ceva cu mine.......
Sa stii ca ai niste bebelusi super! Sa-ti traiasca minunile mici, sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!

Mami de Matei
POZE

N-am nimic,ce sa am ????Io va iubesc,bre,ca fara voi tare singurica as fi fost ,dar acum am foarte putin timp sa intru si scriu doar asa,in graba.Dincolo, la Clopotei nu intru ca nu ma imt in largul meu si nici n-am cand sa citesc.
Pupilici la toate....uffffffffffff,peste 1 saptamana raman singura cu puii ca socrella pleaca in tara...am dato-n bara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

azi afcem 7 lunite asa ca dam de baut

am vazut pozici frumoase foc... daniela ti-am admirat printesa la plaja dar cea mai tare e cea la volan
cati v-am vazut si pe voi.. in scaunul de director
andicule... eu am trisat putin cu trezirea de dimineata, seara primesc sau cereale de seara mai diluate in bibi, sau lapte .. din cele 7 masuri 2 sunt lapte de noapte.. asa ca ne trezin la 8
ginger o sa te descurci, stai listita. Chiar o sa-ti placa sa fiti doar voi trei!

va pupam

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ce faceti fetelor????Va citesc in fiecare zi dar nu prea am nimic interesant de spus noi inca suntem pe tzitzi exclusiv incepem marea dive la 6 luni cam peste o luna jumate,bubu e bine creste acum 2 sapt avea 7250gr si 65cm, am inceput sa ne rostogolim sa radem in hohote dar deja chestiile astea sunt "fumate" de voi.
Andicu ce repede trece timpul parca ieri aveai AMR-ul pus,am vazut poze cu Filip un dragut ca de obicei daca sofiuca nu avea "prieten"pe Vladi al Andreei(Aniast) sigur "iti ceream prietenia" mamica si baiatul.

Am mai vazut poze cu gemenasii smecherasii, poze cu Ala, Delia 21 aveti niste bebelusi minunati, nu mai spun de tustele Pusilinei.

Diana ce face proaspata mamica?Te rog sa-mi mai dai o data datele ca sa te pot trece in listuta.
Cris ai terminat sesiunea?Cand mai treci prin Ploiesti poate ne vedem 5min cu bubulinele
Denisa,Ioana Carmen nu mai dati nici un semn???
toate mamicile si bebelusii.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cati ,daca tati e la lucru si tu nu,ia-l pe bebe si veniti voi 2 pentru o saptamana,si doua la o adica.Hai cand vrei,acum sau in iarna,la noi stii ca e vreme buna tot timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ginger, ! Asa am avut impresia...Si noi te iubim!

Delia, draga mea, ce sa mai spun..esti extraordinar de draguta si amabila! ..Invitatia ta a fost luata in considerare si, cand voi avea posibilitatea o voi onora!
Iti foarte multumesc...mai rar intalnesti persoane ca tine...

Pussi, "Happy birthday" pt tzuste! 6 luuuuni! Mi-e rau...timpul asta...ah...

Pupici

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
..si noi suntem [url=http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by cati_magureanu
Pussi, "Happy birthday" pt tzuste! 6 luuuuni! Mi-e rau...timpul asta...ah...

Pupici

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
FLUTURASUL NOSTRU DRAG
..si noi suntem [url=http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor ati plecat in vacanta toate????
toate fetele si bb-lusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari si de la noi!imi cer scuze ca nu voi scrie mult dar inca sunt in recuperare,dupa ce imi revin promit sa va pun la zi cu tot!bebe meu mic a venit pe lume in 18.06.2008 la ora 19:10 prin cezariana,deci azi facem o saptamana,ANDICUte rog daca ai timp modifica in lista la gravidute greutatea lui bb a avut 2890 la nastere,suntem cuminti papam si dormim dar eu sunt putin ingrijorata ca face caca moale asa ca diareea de vreo 3-4 ori pe zi,va rog sa-mi spuneti daca e normal?????si daca ati folosit careva sfrcuri false???eu mi-am cumparat ieri ca ma dor foarte tare sfarcurile cand suge si vad ca e mult mai bine dar nu stiu pt bb cat sunt de bune.

am a`pucat sa citesc ca voi deja vb de rotobile de mers busilea,in piciare etc,doamne eu abia acum imi dau seama ce repede trece timpul,parca numai ieri imi faceam testul de sarcina!e asta e sa fie bbeii sanatosi si papacioasi!va pupam!

38+2Denis Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ups am uitat sa-mi schimb semnatura!

mamica fericita deDenis Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kla78

salutari si de la noi!imi cer scuze ca nu voi scrie mult dar inca sunt in recuperare,dupa ce imi revin promit sa va pun la zi cu tot!bebe meu mic a venit pe lume in 18.06.2008 la ora 19:10 prin cezariana,deci azi facem o saptamana,ANDICUte rog daca ai timp modifica in lista la gravidute greutatea lui bb a avut 2890 la nastere,suntem cuminti papam si dormim dar eu sunt putin ingrijorata ca face caca moale asa ca diareea de vreo 3-4 ori pe zi,va rog sa-mi spuneti daca e normal?????si daca ati folosit careva sfrcuri false???eu mi-am cumparat ieri ca ma dor foarte tare sfarcurile cand suge si vad ca e mult mai bine dar nu stiu pt bb cat sunt de bune.

am a`pucat sa citesc ca voi deja vb de rotobile de mers busilea,in piciare etc,doamne eu abia acum imi dau seama ce repede trece timpul,parca numai ieri imi faceam testul de sarcina!e asta e sa fie bbeii sanatosi si papacioasi!va pupam!

38+2Denis Alexandru

Kla in primul rand felicitari sa-ti traiasca minunea sa fie sanatos si mancacios.Bubulina mea cand am nascut-o facea la fel moale, ca un mustarel aproape de cate ori manca de fapt facea in timp ce manca,si acum face cam la fel doar ca nu la fel de des, dr pediatra mi-a spus ca e ok atata timp cat nu depaseste 10scaune/zi.Si eu am folosit mameloane de silicon de la avent doar la un san ca nu aveam sfarc si ma dadea cu garmastan e special pt ranile la san nu stiu daca se gaseste la voi dar teb sa fie ceva asemanator in farmacii,,ranile m-au tinut cam o luna si jumatate in primele minute cand o puneam la san imi muscam mainile de durere dar acum e o placere sa o alaptez.Sa-mi dai cand ai timp toate datele sa te trec in listuta,si refacere cat mai rapida.

Mergi la inceput