Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Kla -felicitari pentru bebelin!Nu te speria ca kk moale e normal mai ales ca alaptezi.Grig al meu a fost mare parte constipat dar Mihai imi facea de vreo 4 -5 ori kk moale pe zi (si eu nu am alaptat)si nu a avut nici o problema.Insanatosire grabnica si bebelin mancacios si sanatos iti doresc
Cati -sunteti tare faini,acum m-am uitat la pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DARIA - LA MULTI ANI!

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

KLA FELICITARI pentru baiat,a te bucuri de el toata viata si sa aiba viata frumoasa,plina de iubire si fericire!i sa nu uiti sa-i faci si o surioara sau un fratior!!!Bafta in noua "misiune specila"de mamica,si sunt sigura ca te vei descurca de minune.Si nu uita ca toate invatam pe parcurs cum sa facem fata nevoilor copilasilor,nu se naste nimeni invatat.Va pup pe amandoi si sa nu ne uiti de poze macar din cand in cand!!!

Cati,deci sa nu ne ocolesti !Va asteptam!
Pusi,pup si eu sarbatoritele,desi cam tarzior.VREAU POZE RECENTE,nu te zgarci,pliiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela multumim frumos, va pupam
Kla Felicitari, sa-ti traiasca printisorul
Andicu La multi ani Filip , scriu azi pt ca maine nu stiu daca pot sa intru si nu vreau sa pateasca si Filip la fel ca si Daria (sa o uite ceilalti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Internet la multi ani pt Dariuca sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si fericita.mamica si puiul.

Andicu anul trecut pe vremea asta faceam galerie pt minunea ce avea sa vina si tare te admiram ca ai reusit sa ajungi la final,eu aveam doar 6 sapt de sarcina pe atunci.La multi ani Filip!!!Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii.Un de la mine pt mami si mare de la Sofiuca pt baiat.

Fetelor cam liniste pe aici.Va pup pe toate.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani bebe Filip! Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Andicu sa va traiasca!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

DARIA! LA MULTI ANISORI! scuze pt. intarziere! Tia o sa te sun... cred ca in iulie, ca mergem un weekend la Secu toti 4!

FILIP! LA MULTI ANISORI!Andicule sa va traiasca feciorul, sanatos, destept si frumos!

kla felicitari si aici mamico!

delia o sa pun cand am timp!

anto

Elenei ii creste primul dinte, asa ca n-am dormit 2 nopti... am avut noroc ca a fost mama mea aici si m-a ajutat!

un weekwnd frumos

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... Pussix 3!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102983&whichpage=4 ... sa nu ma bati

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280

Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput