Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
daniela76 spune:
buna seara si de la noi,
dupa foarte mult timp intram si noi la raport,Alexandra , la 8 luni si jumate are 4 dintisori si se pregateste cu surle si trambite si cel de-al 5-lea, merge de-a busilea si este asa de fericita ca poate ajunge oriunde in casa, locul preferat fiind un ghiveci mare cu flori, de unde imprastie pamant in toata sufrageria,apoi este tentata de laptop, m-am trezit ca avea niste butoane in mana, si batea din palma fericita ca a putut sa le scoate, numai ea stie cum.
A facut cunostinta cu plaja si cu marea, a reactionat foarte bine, a gustat un pic si nisipul, marea era pentru ea o cadita mai mare cu multa apa cum ii place.
La capitolul mancat stam mai bine, a inceput sa manance piureu de fructe sau de legume,iar carnita si iartul sunt preferatele ei.
Cam atat despre noi, sper sa intru mai des sa scriu, ca de citit, reusesc sa o fac doar noapteape la ora asta.
Va pupam !!!!
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 7 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
daniela76 spune:
Am pus poze noi la semnatura....
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 7 LUNI
Asa creste Ala
cellu spune:
Buna mamicilor,
intru si eu repede si dupa muult timp Va acesc pe toate!
DIANA, sa-ti traiasca printul! sa fie cuminte! sa pape bine! sa aiba colici blanzi! sa doarma bine! sa-ti fie cat mai usor! Esti curajoasa si mereu ma gandesc la tine cand imi este mai greu.
Noi l-am botezat pe George pe 17 mai. A fost tare cuminte, a plans doar dupa ce l-a scos din cristelnita.
Nu l-am mai cantarit de 3 sapt. (daca va amintiti el nu lua bine in greutate). Am zis ca il cantaresc doar la dr., altfel o iau razna. Acum mananca ceva mai bine, i-am introdus si cereale. Plecam la mare cateva zile si cand ne intoarcem incepem diversificarea!!
In rest, e neobosit, tot timpul imi trece cu el. E vesel, nu are nici un semn ca ar fi ceva in neregula, pur si simplu mamanca mai putin. o iau ca atare.
San nu mai am, asa ca a ramas numai pe biberon.
Va si merg sa dorm. ca abia mai vad ce scriu. sper sa mai pot intra. Nu am citit din urma , nu mai stiu ce faceti.
BB George-Ion 5 luni+1sapt
Ginger00 spune:
Ia uitati ce frumosi suntem
http://www.flckr.com/photo/ginger0/
Nu mai stiu cum se face sa nu scriu link-ul ci doar :Ingerasii mei. Cum se face? Imi scrieti pe PM sa-mi ramana ca sunt cam zapacita
Sa stiti ca acum mancam supica vegetala cu legume,parmezan ,crema de orez groasa,groasa, cu cate un borcanel de carne in ea ,cam cate 150-180 ml pe cap de copilsi cate 1 borcanel de fructe omogenizate sau cate 1 banana zdrobita.Azi am incercat sa le dau si broccoli cu ricotta si le-a placut
,asa ca de maine trecem la 2 pappe si 1 de fructe.La Grig am schimbat laptele cu Mellin 2 in loc de Nidina 2 si ii bag 2 biscuiti in el asa ca acum mananca si el bine.Avem peste 6,5 kg si crestem foarte bine,acum stam in funduletz sprijiniti (avem 6 luni si 3 zile
uauuuuuuuuuu ce trece timpul).In iulie mergem si noi in tara sa facem cunostinta cu restul familiei .
Pupici
Delia21 spune:
Ginger,tare superbi sunt gemenii tai!Cum i cheama si cand au venit pe lumea ?Sa te bucuri de ei toata viata!
Pussi,am cautat dar nu am gasit poze noi cu papusile,nu-mi arati tu unde sa le vad?![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Ginger, sa-ti traiasca flacaii, sunt scumpi foc!!!
Cellu, felicitari pt micul George cel crestin!
Am vazut si o scumpete de Ala! parca e din ce in ce mai frumoasa!!
Noi avem poze noi aici .
Filip merge cand in de-a buselea cand pe jos, de manuta sau face singur 2-3 pasi; toata ziua e in miscare, au inceput si caldurile si scoate untul din mine! ii merge gurita toata ziua si macar a inceput sa doarma neintors toata noaptea!
dar trezirea , tot ca la fabrica : 06.30-06.45, cateodata si 06.00!!
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](foto.gif)
![](bis.gif)
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](bibe.gif)
daniela76 spune:
multumim pentru apreciere,Andicu te inteleg in legatura cu alergatul dupa bebe strumf.Si Ala a inceput sa cotrobaie prin toata casa, trebuia sa am grija ce las pe jos, tot incerca.Ieri am vrut sa spal pe jos si am iesit un pic din camera,Ala cuminte, nu se auzea nici pis, cand am revenit, copilul statea in picioare , sprijinita de galeata si cu o mana incerca apa.
De cateva zile nu mai doarme dupa amiaza si la ora opt deja pica de somn, dimineata imi da desteptarea tot pe la 6-6.30 .
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 8 LUNI
Asa creste Ala
cati_magureanu spune:
Pup si eu fetele!
Delia, dragutza..scuza-ma..m-am expimat eu cam aiurea..tu n-ai de unde sa ma stii...eu te stiu pe tine, de prin navigarile mele pe site pe la diverse subiecte...da' nu mai stiu exact pe la ce subiecte..Eu mai citesc diverse postari (in rpoblemele care ma intereseaza) si m-am obisnuit sa arunc un ochi si pe la pozele celor ale caror postari le citesc...asa te-am retinut si pe tine...probabil pe la Bebelusi made in USA sau fetele din America sau chiar si de pe la FIV-uri...nu-mi dau seama acum...
Saru'manutza mult de invitatie...esti o dragutza..he, heeee..cine stie cand mai ajungem noi prin Florida...concediul sotului (eu n-am inca drept de munca) ni-l petrecem anual in Romania, iar asa, cateva zile....de aici din Michigan...e cam greu..Dar, daca o sa mai ajungem prin zona, neaparat vorbim inainte poate ne vedem! Mi-ar face mare placere!
Andicule, m-am hotarat sa-l las in plata lui...Daca observ ca mananca prost in timpul zilei ii dau la 3 ore sa pape (sa-l hidratez) daca mananca bine, il las la cerere...Altfel imi iau campii daca stau sa ii numar picaturile de lapte...
Ginger cred ca are ceva cu mine.......
Sa stii ca ai niste bebelusi super! Sa-ti traiasca minunile mici, sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!
Cellu, nu il vedem si noi pe George cel dragalas? O poza, ceva?
Daniela, am vazut-o si eu pe Ala! O scumpete de fetita! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Pussi..delicioase tzustele! mancale-ar mama pe ele...si ce mari s-au facut!
Doamne, eu sufar cumplit pe tema asta cu trecerea timpului prea rapida..Deci nu pot sa cred ca au trecut 5 luni..Parca ieri eram pe metereze cu tot felul de emotii, ganduri, spaime etc...
Si saptamana..mi se pare ca trece infernal de repede...Realmente acum este luni, acum este sambata...nu stiu.. e ceva....
Mami de Matei
POZE
daniela76 spune:
Cati iti multumesc pentru apreciere, cu timpul si eu ma lupt dar fara sorti de izbanda, si inainte mi se parea catrece repede, dar acum zboara.Vreau sa ma bucur cat mai mult de perioada aceasta ...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 8 LUNI
Asa creste Ala