Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
diana!! Felicitari MAMI!!!
ginger nu comand pe net mancarea, am o prietena care-mi aduce!
noi suntem bine, Ana sta in fundulet, Elena nu... vreau sa cumpar rotobile... va astept cu idei in domeniul asta. Am luat tarc... dormim bine in el afara la aer, de jucat max. 10 minute singure.
va pupic
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adaca spune:
Aoleu ! Unde ati disparut? Cred ca ati plecat in vacanta.
Noi plecam maine si ne intoarcem pe 22 iunie, ne ducem la Oradea.
Pentru toate mamicile si picii lor
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
pussi spune:
adela vacanta placuta!
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
Ginger00 spune:
Fetelor,eu nu am mai intrat demult ca u am avut timp,am avut casa plina saptamanile astea.Am facut botezul,puii mei au fost super cuminti iar acum suntem catolici in toate privintele .Acum fug sa papa ca-s lata de foame si o sa intru cum am ceva timp mai mult sa va pove despre noi.Pupici la toate mamicutele si la toti bebeii
Delia21 spune:
Fetele,scumpele am ajuns cu bine inapoi din vacanta de o saptamana din Romania si am intrat direct in examene,partiale,ieri am terminat si cu atea,...si acum pot sa-mi trag sufletu cum se spune.Am reusit sa pun si cateva poze din vacanta incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2638428840072337911kdPlWV
MIKA,MAI MI-E O RUSINE CA NU NE-AM VAZUT....DAR ASTA E,timpul a fost mult prea scurt,lumea s-a tot anuntat la vizite,balamuc.Dar sper sa fie totul bine si sa venim de sarbatori in iarna,...si recuperam atunci.Pup cu foc una bucata de Alexia mica....si poate imi mai arati si mie niste poze cu nora cum creste,pliiiiz!!Aurel cris,deci....ai nostalgii.E de bine,...si poate peste 2-3 ani,mai chemati barza macar o data,nu?eu tot luna asta,pe 19,...implinesc 3 ani de la ET...si sper in toamna sa se lase tot cu bebe caci tare dor mi s-a facut de bebe micPussi,eu am avut rotobil la Rudy si tare de ajutor mi-a fost,iar puiul a fost bine si desi credeam ca asa va grabi mersul lui in picioare,...ba deloc,a prins curaj puiul meu sa paseasca singur abia la 1 an si 3 luni,...fata de precocea de mine care a mers la 1 an si 7 luni,deci avea puiul pe cine sa semene puturos.Ce poze ne mai arati cu zuzele tale?CATI,prin ce stat al americii sunteti voi caci noi suntem in Florida?Am vazut si eu pozele cu puiul tau cel dulce foc!Diana felicitari si sa te bucuri de flacau toata viata!!!!si puiului mic bun venit pe lume,noroc cu carul si tot ce-i bun pe lume sa aibe parte!Si Rudy al meu nu a papat titi abslotul deloc,nici macar o data si tare bine ne-a fost la amandoi,sincer,deci nu-ti mai face ganduri si stres aiurea,sincer.![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cati_magureanu spune:
Diana, sa-ti traisca bebelusul, sa fie sanatos si numai bucurii sa-ti aduca! Bebe Matei al meu a refuzat sanul chiar din very first day, din maternitate...dar eu, mai incapatanata ca el, m-am muls pana la 4 luni si jumatate si i-am dat si laptica de la mine..n-am avut eu foarte mult (asta pt. ca nu am fost stimulata cum trebuie) insa sunt multumita ca i-am dat si de la mine...Totusi formula a fost de baza si este foare ok...Poate daca incerci sa te mulgi o sa vina ceva laptica si sa-i dai acolo..cat ai...
Pussi, pup tustele mici care s-au facut mari de-acuma! Doamne ..cand a trecut timpul asta?
Ginger, iti trabsmit si aici (ti-am scris si la clopotei de ian-febr), la multe, multe lunitze ingerasilor tai! Sa fie sanatosi, in primul rand, veseli si sa-ti bucure sufletul in fiecare clipa a vietii!
Delia, te pup! Noi suntem in Michigan (pe langa Detroit), acum..Am stat vreo 2 ani in Georgia (Atlanta) si chiar am fost intr-o mini vacanta in Florida, in St. Augustin..unde chiar ne-a placut...
L-am vazut pe Rudy cel frumos!..super dragalas! dar am impresia ca te-am mai vazut si pe la alte subiecte..nu stiu exact unde insa te stiu...cand am vazut pozele mi-am adus aminte ca te-am mai vazut undeva, navigand prin DC..si mi-am adus aminte si de Rudy (dupa nume)...In momentul asta chiar nu stiu de unde sa te iau...poate ma ajuti tu..:-)
Si voi ati fost in romania? si noi...am fost in mai si l-am botezat pe pitic...
Ce mai fac fetele? Ce va mai fac piticii dragalasi?
Noi suntem relativ ok..adica suntem ok numai ca nu prea mancam ca lumea...Am inceput si noi de pe 13 (de cand am implinit 5 lunitze) sa papam cereale...sa vedem cum mai merge treaba ca tare greu este cu papatul asta...daca ar lipsi cu desavrasire..ce bine ar fi...am avea mai mult timp de joaca :-)
In rest. facem rostogoliri, gangurim mai "divers", facem balonase...ne-am transformat...aratam a baietel acum...
Cam asta cu noi...
Va pupam dulce, dulce!
Mami de Matei
POZE
pussi spune:
ginger felicitam si noi proaspetii crestini!
delia am luat una bucata rotobil ca sa vedem cum sta treaba cu el, asta de 3 zile... Elena merge cu el... Ana pas, sta si se uita la mine de parca asteapta ceva, se mai joaca cu jucaria de pe el.. si gata, s-a plictisit! In schim ea sta foarte bine in fundulet.. Elena nu... Se dezvolta total diferit... si avem pozici noi la semnatura
cati nu te mai stresa cu mancarea...zic eu care oricum ma stresez. Dar sa sti ca desi suntem mici, 6.500 gr. la aproape 7 luni aplic si varianta... nu manaci, ok... vei manca la masa urmatoare! Si sa sti ca functioneaza. Ajunsesem sa dureze 2 ore masa cu amandoua. Acum mai mult de 1/2 ore cu una nu mai stau.
andicu unde esti? sunteti ocupati cu plaja?
va pupam
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
andicu spune:
Neata!!
Tocmai va citeam cand a intrebat Pussilina de mine!
Azi sunt libera pana mai pe seara, caci ni s-a devansat vizita la bunici si l-am lasat pe Filip abia ieri dupa-amiaza. Mai naspa e ca e Sarbatoare mare azi si nu prea e bine sa fac treaba, ca in casa e dezastru..dar cred ca n-m incotro...
Joi am fost la Bucuresti, vineri si sambata am tot iesit pe la gratare, meci, etc..cu tot cu Filip ; ieri a fost ziua soacra-mii si iata-ma abia acum, raspund la apel!
Delia, Rudy e o poezie, ca de obicei, iar tu, frumoasa foc! aveai o rochita SUPERBA !!! ati avut vreo intalnire de 10 ani, ceva..ca prea erati toti tineri in poze!
Ginger, felicitari pt micii crestini! sa va traiasca , sa fie sanatosi!!
Cati, felicitari pt diversificare! stai linistita cu mancatul, ca are tot timpul din lume! nu-l grabi, ca o sa se obisnuiasca el!
Pussi, deci zici ca " nu vrei acum, papi la masa urmatoare!" ??!! Hmmm... cred ca o sa aplic metoda ta!! mai nou, Filip nu mananca bine decat daca isi face de lucru cu ceva..si ma dispera! ca daca il las fara nimic de mosmondit, imi refuza mancarea.
Noi ne pregatim de mot. Saptamana viitoare implinim 1 anisor , dar motul il taiem pe 05 iulie, ca nu pot veni nasii pe 27, asa ca ne-am pregatit un pic, am vb de masa la restaurant, de meniu..acum trebuie sa caut un tort, si nu ma decid!
aaa, si exersam suflatul in lumanare!
Dar lui ii iese mai mult a..scuipat!
Aaa, si daca vreti sa vedeti cu ce se mai ocupa Filip in ultima vreme : aici
pussi spune:
andicule am ajuns la varianta asta ca ma termina psihic sa ma maimutaresc la fiecare masa, si sa fac fel si fel de jongleri ca ele sa deschida gura! si bine ca mi-ai zis de sarbatoare....c-am uitat si sunt cu rufele in masina.
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
Delia21 spune:
Cati,sincer,...eu nu mi te amintesc de pe alte...subiecte.Ori...ma lasa si pe mine memoria,...Haideti in Florida in vizita,cateva zile,o saptamana,orever,ca am unde a va culc si se joaca si baietii,asta daca nu or fugi prin cartier sau la dicoteca dupa fete.
Andicule,multumim si asa este,e vorba de intalnirea de 10 ani de la liceu.Felicitari pentru taierea motului ce se apropie!Si vazui pozele cu printul Filip ...si ai grija nu-i subestima pe astia micii,caci Rudy acum cateva zile sub ochii mei a desfacut un bidon de 3 litri de lapte si l-a golit in toata bucataria.... Pussi,fug sa caut pozicile cu printesele-gogoselele!![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)