Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cati_magureanu spune:
Va pup fetelor! mai dau si eu un semn de viata dupa atata amar de vreme! V-am cautat, din inertie, tot pe la Gravidute prin FIV si, cand am vazut alte nume acolo..am fost un pic derutata..apoi am citit (si era si normal de altfel) ca v-ati mutat la scutecele..
Sper ca ati avut un Paste frumos si linistit alaturi de cei dragi!
Nu mai stiu mare lucru ce s-a mai intamplat pe aici...n-am mai citit din urma...am vazut si mamicute noi (noi pt. mine) pe care le salut!
Am vazut ca Filipelul de Andicu a facut deja 11 lunite! Bravo! sa fie sanatos! Manca-l mama de baiat frumos! Ce trece timpul..Gooood!
Fetele lui Pussi si ale lui Ciarli sunt ADORABILE! Ce mari s-au facut! Sa va traiasca, sa fie sanatoase!
Cris, bulinutza ta e deliciosa! O frumoasa! O pup! Imi pare rau sa aud de patania cu caruciorul! Bine ca e bine! Si eu stau cu frica-n sasn sa nu se intample vreodata vreo chestie din asta, mai ales ca era sa o patim urat de tot, chiar in prima seara, acasa, dupa ce am venit de la maternitate, cand am vrut sa facem baita bebelui si am asezat cadita transversal pe cada de la baie...caditza n-a stat prea mult in pozitia asta si a cazut cu tot cu bebe in ea..noroc ca bebe a ramas agatat intr-un hamac din ala care se pune peste caditza ca sa nu bagi bebele in apa cu totul, sa-i protejezi buricul..si asa a scapat bietul meu bebe de la ceva nasol...ooof..ma buseste plansul cand imi amintesc...
Ginger, Delfi, ce va fac flacaii? Pup mamicile si baieteii! vad ca sunteti si voi in plina diversificare...
Pup toate fetele de aici si bebelusii lor!
Despre noi...Suntem si noi baietei mari, de acum..Am implinit si noi luna aceasta 4 luni...Am fost si in Romania si ne-am botezat...eheee..multe s-au mai intamplat..Am stat 3 saptamani care au trecut intr-o clipita...Am stat in Drumul Taberei si mai veneam prin parc pe la Moghioros la plimbare cu bebe..si vedeam mamici cu gemeni si ma gandeam: "oare nu or fi si fete de-ale mele de la mamici prin FIV? sau chiar mamici de ianuarie-februarie?" ..dar n-am recunoscut pe nimeni...
Am facut si noi vaccinurile de la 4 luni..am reactionat bine...
Luni am inceput si noi, cica, diversificarea...Aici se incepe cu ceareale...Sunt 3 tipuri de cereale..Am inceput cu orez...ce sa zic..succesul nu a fost deplin..l-a mancat, s-a strambat, s-a cutremurat..dar nu l-a scuipat..si nio ne-am bucurat...in schimb, a doua zi l-am gasit cu alergie..facuse urticarie...asa ca am intrerurpt, am mai incercat peste 2 zile..la fel, plus ca acum nu prea i-a mai placut deloc..acum o sa facem o pauza de o saptamana si incercam alta cereala (oatmeal)..sa vedem...
In rest, avem problemute cu mancatul..Nu mai mancam ca lumea...nu stiu ce se intampla..am citit ca pe la 4 luni apar manifestari din astea: acum mananca 200, peste 6 ore mannaca doar 80, peste 4 ore 250..si tot asa..are zile cand mananca uniform si zile din astea zurlii...
S-ar putea sa-l manance deja gingiutele caci isi baga toate alea in gura si, cateodata, cu o asa frenezie de zici ca este in sevraj...roade tot: maini, tricouri...m-am uitat la gingiuta de jos si parca se vad 2 bumbisori dar nu se simte la mana nimic umflat...
Mai nou isi apuca si piciorusele si le duce spre gurita...inca n-a reusit sa le pape, dar persevereaza...
A crescut..este un lungan...Daca la masuratorile de greutate, circumferinta capului etc. este in medie, la cele de lungime a sarit de medie..este pe la 75-90% (in graficele lor)..adica numai 10-20% sunt la fel de inalti ca el (asta dupa statisticile astora de aici)...
Am mai pus si noi pozici noi...
Noi va pupam si sa auzim numai de bine!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
leliutza spune:
Salutare,
revin si eu dupa o pauza de 3 saptamani. Am umblat de ne-am saturat, trei ture de plimbari si acum ne-am intors acasa.
Am citit si eu din urma, dar repede repede pe diagonala. Trebuie sa recuperez cat de repede.
Noi suntem bine, Maria are 13 kilograme, si de unde inainte ma disperam ca e prea slaba acum ma gandesc sa nu devina prea pufoasa, hehehe, niciodata nu putem fi multumite.
Avem insa o problema care ne chinuie – vomita des in jet. Asta de intampla mai ales noaptea sau daca plange mai serios. Deja simt ca o iau razna din cauza asta. Am umblat pe la doctori si fiecare si-a dat cu parerea, in final au zis ca o sa ii treaca de la sine ... vom vedea, dar imi vine sa mor cand o vad cumv se chinuie si vomita.
Felicitari tuturor copilasilor care s-au crestinat, sa creasca mari si sanatosi!
La Multi Ani Filip!!! sa iti traiasca baietelul! In curand face un anisor si sa vezi atunci.
Adela- cum te-ai simtit la primul “Mama”? Mie nu imi venea sa cred.
Tia – acusi ne pregatim de petrecere, nu? Abia astept!!!!!
Mi-Ka – ce face printesa ta?
Pupam toate fetele si toti copilasii.
Lelia si Maria
andicu spune:
Hello si multumim pt urari!
Cati, bine-ai revenit! m-am delectat cu pozele tale, de la nunta, pana la bebe! bebe Matei e o frumusete, sa-ti traiasca! si mi-au placut tare mult pozele cu burtica, foarte frumoase!
Leliutza, si prietena mea a avut cu fetita aceeasi problema ( a ei face 3 ani in toamna). A umblat disperata pe la toti dr prin tara, a facut toate investigatiile posibilile si nu i-a iesit nimic. Au zis ca probabil a avut reflux cand era mica si apoi s-a obisnuit sa-si provoace singura chestia asta si ca o sa treaca. Te inteleg cum e, si ea a fost disperata. Acum s-a mai calmat si aia mica vomita mult mai rar. Eu zic ca important e ca nu i-a iesit nimic, ca mananca, ia in greutate si se poarta normal. si sper sa rezolvati problema!
Pussilina, sunt sigura ca Filip e de acord cu mine!
Eu m-am vazut iar de capul meu we asta! a dat norocul peste mine! soacra-mea a venit iar sa-l ia pe Filip la tara si vor sa-l tina pana luni! da' nu cred ca rezist eu fara el decat pana maine!
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](foto.gif)
![](bis.gif)
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](bibe.gif)
pussi spune:
andicu incep sa-mi doresc o soacra ca n-am!
leliuta te cred! Noi n-am mai vomitat, dar nici suc de portocale nu le-am mai dat!
cati ne bucuram ca sunteti bine!
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
madalina28 spune:
La multi ani tuturor copilasilor sa ne traiti si sa fiti sanatosi!!!
Denisa la multi ani pt dulceata de Cristian a fost ieri ziua lui scuze ca nu ti-am transmis ieri dar nu am avut net.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de cele doua comori pana la adanci batraneti. toate mamicile si bebelusi.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ginger00 spune:
Helooooooooooooo!
Cati ma bucur ca sunteti bine
Pussi- cum comanzi papa pentru bebeluse in Austria? Pe net?Cum platesti si in cat timp ajunge? M-a intrebat o prietena din Romania.
Andicu - nu cred c-o sa rezisti atat timp fara prichindel...mie mi-e dor de ei dupa 1 ora cad mai apuc sa merg la cumparaturi
ciarli spune:
Buna fetelor,
Intru si eu in graba sa va pup pe toate!
La multi ani copilutilor nostri!!!!!!!!
Sper ca sunteti bine cu totii!!
La semnatura cateva poze de la botez.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
adaca spune:
LA MULTI ANI ! PENTRU TOTI COPILASII - SA FITI SANATOSI, FRUMOSI SI CUMINTI.
LELIUTZA - Caius atat plange pana vomita, in special seara.Eu am ajuns la concluzia ca o face intentionat ca sa nu il pedepsesc.Cand face vreo prostie si il cert incepe sa planga si apoi il ia tusea, apoi vomita.Cateodata il mai apuca si pe Darius, mai bine spus il imita pe fratele sau.
TIA asa e, mai putin si venim la tine. Sa te tii atunci.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
denisa73 spune:
Multumesc mult Madalina si la multi ani si pt. printesa ta.S-ar putea sa vin in iulie In Romania poate nevedem cu totii.
La mului ani si pt toti copii sa creasca mari sanatosi si cumini daca se poate!
La multi ani andicu pt cele 11 luni sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii! GABRIEL 28 aprilie 2008 si
Cristian - 31 mai 2005
"CEI MAI DULCI PRINTISORI"
andicu spune:
La multi ani bebei de 01 Iunie , sa fiti sanatosi, fericiti si cuminti!!
Multumim de urari! am recuperat puiul si acum doarme la el in patut! tare dor mi-a fost, dar se pare ca lui i=a placut la tara asa mult ca nici nu vroia sa plece de la bunicul din brate cand ne-a vazut!
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](foto.gif)
![](bis.gif)
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](bibe.gif)