Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Ginger00 spune:
Ciao fetelor!
Pussi-vad ca si tu ai avut faze cu fetele ca si cum am eu acum cu baietii...
Vreau sa va zic ca ieri le-am dat supa vegetala cu cate o lingura de legume zdobite,ulei ,crema de orez si parmezan si mi-au baut din biberon 150 ml...am fost super fericita.Azi doar 50 ml...as vrea tare mult sa nu ma mai stresez ca nu manaca cat trebuie dar nu rezist...incerc sa nu ii mai oblig nici cu lingurita,le dau si fructe cat vor,bine,pe Grig trebuie sa-l pacalesc ca-i bag biberonul in gura,altfel nu deschide deloc gura.
Nu am mai avut probleme dupa faza de.
Pupici la toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denisa73 spune:
Buna mamicutelor!Noi suntem bine,luam bine in greutate insa eu sunt super obosita si am aceeasi problema ca la Cristian cu rani la sani.Sper sa nu dureze vindecarea ca la Cristian 3 luni.Usturime simt si pe canale,oare asta este cand se termina laptele din sani? Sper cand m-oi mai linisti sa intru mai des,caci nu am timp deloc sa intru pe net.Va pupic dulce! GABRIEL 28 aprile 2008 si
Cristian - 31 mai 2005
"CEI MAI DULCI PRINTISORI"
madalina28 spune:
Ce liniste pe aici!
Denisa pe mine m-au tinut ranile cam o luna si jumatate credeam ca nu mai trec odata,asteptam poze cu puiul cel mic si nu numai.
Cris bafta la exmene.
Noi ne-am increstinat sambata poze inca nu am pus dar o vom face cat de curand,bubulina nu a plans decat f putin cand a scos-o din apa.La aproape 4luni avem 64cm si 7kg.
Pup toate mamicile.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
andicu spune:
Hellooo!
Mamicile se vede ca au treaba! la burticute e mai animat, ca inca nu stiu ce le asteapta!
Ce-o fi cu Diana? sper ca sunt bine si ea si bebe!
Madalina, felicitari pt mica crestina dolofana!
Denisa, ma bucur ca sunteti bine! iti doresc vindecare rapida si bebe mancacios si cuminte!
Noi am implinit alaltaieri 11 luni , mergem bine si cativa pasi singurel si de o manuta! am pus poze proaspete la semnatura pt cine doreste. Aaa., si ne ies sus 4 dinti deodata! noroc ca nu se manifesta prea rau! Granulele homeopate de Camomilla fac minuni!
tuturor!
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](foto.gif)
![](bis.gif)
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](bibe.gif)
daniela76 spune:
buna dimineata
am vazut ca mai sunt bebei care refuza mancarea , aceasi problema o are si Ala.Nu mai deschide gurita cand ii dau fructe, pana mai ieri nu voia nici legume. acum abia ia de catva ori din piureu.Mai nou mananca fructele doar daca ii dau sa muste singura si nu mixate,la fel si carnita. Ce e mai rau pentru ea este ca e trebuit sa o intarc, din cauza unui tratament pentru o infectie si asa mult sufera , ma doare sufletul cand o vad.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 7 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
daniela76 spune:
Andicu la multi ani pentru Filip cel plimbaret.Ce repede trece timpul, peste o luna va avea si primul tortulet cu lumanarica...ce veselie va sa fie...
Si Ala merge sustinuta de manute, ii place la nebunie, face niste pasi mari de urias, ea inca nu merge de-a busilea, dar se taraste prin casa, nu mai sta locului .
Am si eu o problema, cei doi dintisori de sus au varfurile un pic galbui,inca nu am ajuns la medic cu ea sa aflu despre ce e vorba. Am crezut ca se va curata cu timpul, dar nu s-a intamplat. Sper ca nu sunt cariati, Ala nu a mancat niciodata zahar. MA puteti ajuta cu un sfat?
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 7 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
pussi spune:
AVEM POZICI NOI LA SEMNATURA
Andicule aveti aproape un anisor! doamne parca ieri aveam emotiiiiii ca trebuie sa nasti si asteptam SMS-ul! La multi ani! si felicitari pt. pasi!
Danielafelicitari si voua pt. pasi! Cu refuzul de papa...eu zic ca sunt figuri.. noi am depasit faza, la fructe.. le-am amestecat cu cerealele ca astea le plac1 De dintisor nu stiu sa-ti zic!
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
andicu spune:
Pussi, iti declar solemn ca M-AM INDRAGOSTIT!!! SUnt superbe!!! DOamne, ce scumpe sunt si ce mocutze au!!..
Da, nici mie nu-mi vine sa cred ca luna viitoare Filip implineste 1 an! ce a trecut timpul!! ..si ce departe am ajuns!
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](foto.gif)
![](bis.gif)
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](bibe.gif)
Ginger00 spune:
Andicu-sa-ti traiasca la multi ani !
Pussi- foarte frumoase fete ai,sunt tare dragalase
Noi am fost azi sa facem ceva controale.Mi-au zis ca Grig din cauza dintilor nu prea mananca cu biberonul siiiiiiiiiiiiiiiiii vreau sa zic ca ieri mi-a deschis singur gurita sa-i dau fructe omogenizate cu linguritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ce fericire pe capul meu
,Mihai manaca foarte bine cu lingurita de la inceput .Acum deja le dau supa si in biberon dar inainte le dau verdeturile cu carnita si parmezan cu lingurita.Speram sa continuie tot asa .Am intrebat pe niste prieteni despre omogenizate si am ajuns la concluzia ca-mi umplu portbagajul cand merg in tara cu tot felul pentru copii (pe langa pret dar la noi nu sunt multe produse din care le gasesc aici)
Pupici
pussi spune:
andicule lasa-l pe Filip cu declaratiile
ginger ma bucur ca papati, si eu le dau supa cu bibi si inainte legumele cu carnita sau galbenus de ou! cu borcanasele, in Italia nu stiu... dar in Austria e gama mult mai larga si mai jos ca pret. Dar eu am inceput sa le reduc ca au intrat si la noi pe piata fructe care au gust(piersicile si caisele par destul de naturale) le dau si cirese....si allegume au aparut in piete morcovei proaspeti, noi, mazare, patrunjel, la mine totul depinde daca am suficient timp la dispozie, sau daca refuza ce le dau eu atunci recurg la borcanase.
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)