Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Uffffffff,fetelor ce zii am avut ieri....
am facut al doilea vaccin obligatoriu si mi-au facut febra mare 38,5 Mihai si 37,7 Grig....direct la urgenta am ajuns...le-am dat tachipirina(paracetamol) si acum sunt bine.Nu am inteles inca bine cum e in tara,se platesc vaccinele astea obligatorii? aici sunt gratis toate...
Cu Grig sunt disperata,nu mai vrea lapte si nici nu-mi mai deschide gura sa-i dau mar...Acum i-am dat un biberon de 150 de lapte formula 2 si l-a baut bine.O sa vad azi cum il mai bea si daca ia bine ,le dau de maine supica,ca nush' ce sa mai fac....
Andicu-o sa le trimit unei prietene si o sa le descarce ea,multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ginger aici este grila obligatorie de vaccinuri d ela medicul d efamilie cu vaccinuri romanesti care este gratuita si tot aceeasi grila dar cu vaccinuri de glasosmith sau pasteur pe care le cumperi si le faci copilului. Noi am optat ptr cele d ela glaso si nu am avut niciodata vreo reactie adversa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ginger eu am patit-o cu gemenii pentru ca le-am facut vaccinurile pe care mi le-a dat statul gratis. Cu Rares nu am mai repetat gresala. Eu i-am facut Pentaxim si multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut reactii adverse.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Ade, tot vroiam sa-ti zic: FELICITARI pt primul MAMA al lui Rares!!!

Si noi tot vaccinurile din farmacie le-am facut, mai exact, Infanrixul si n-a facut decat o data febra 37.7 , in rest n-a avut reactii. Eu stiu ca sunt mai bune si pt ca are protectie suplimentara, adica in loc de 5 , are 6 .

La noi ploua cu tunete si fulgere! deocamdata FIlip doarme , dar ma gandesc ca stam toata ziua in casa...

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Si noi Infanrix si Prevenar am facut...prima tura nu au avut chiar nimic...acum vad ca s-a lasat cu reactii adverse.Ieri si Mihai mi-a vomat dupa 2 ore dela masa.Azi am facut supica si am mixat legumele,o sa incerc dupa masa cu cate o lingurita sa vad cum le place.Azi le-am dat si nectar de mere si le-a placut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica ma bcucur ca avem vesti de la tine! Bafta la scoli! Pupam mamica harnica!
andicu ieri am inceput din nou cu branzica...si am avut mare succes, amestecata cu banane si mar golden!
ginger si noi am facut tot Infarixul si Ana mi-a facut febra la 4 luni, la 2 luni nu, Elena in schimb n-a avut nimic. Cu papa cred ca ne stresam noi prea tare, ca sunt prematuri si subgreutate, si ale mele fac figuri la mancare, Ana nu mi-a mancat lapte 3 zile, am vrut sa-l schimb ... am incercat diverse sortimente si acum tot Humana papa. Dupa faza cu lapte a urmat: nu deschide gura la lingurita, Tot Ana, cum eram si singura cu ele imi venea sa urlu. dar se pare ca a trecut si asta. Eu zic ca au si ei zile mai proaste, cand nu le trebuie un anumimit aliment... la fel ca noi. Cu ligurita nu ma stresez deloc, nu stiu om care sa nu manace cu lingurita si acre sa ajunga mare sa manance cu tetina, la fel n-o sa ma sstresez nici cu olita.

Noi suntem bine, nu stam in fundulet singure decat cateva secunde, dar nu le fortez. Tustele se urmaresc una pe alta tot timpul, isi rad in hohote.... si multe altele.

Eu mi-am mai revenit cu moralul... a venit mama mea!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am intrat si eu un pic ca nu m-am putut abtine si am vazut ca vb de vaccin,eu cand i-am facut vaccinul Biancai la o luna ca asa se face in Anglia,la cateva ore sa inrosit si a inceput sa tipe isteric.Nu stiu cand am pus mana pe telefon si am sunat o verisoara si mi-a zis taie un cartof si pune-i acolo,deasemenea sa ii dau paracetamol din care imi prescrisese ei.Vreau sa va zic ca imediat sa potolit fata, nimic nu a mai avut au ramas si asistentele uimite,daca va ajuta puteti incerca.In Anglia vaccinurile se fac la o luna,doua,trei.Pup fetele si ma bag la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, spor la invatat!
Pussi, ma bucur ca ai succes cu branzica ! vai, imi inchipui ce dulci sunt cand isi rad una alteia!1

Nu stiu daca am mai spus, dar cu Filip am trecut prin toate etapele refuzului de hrana: intai a refuzat laptele, apoi carnita, apoi legumele, apoi fructele, si in final, mananca de toate. Ideea e ca l-am lasat in pace cateva zile, o saptamana, si apoi am reluat cate putin. La inceput am fost disperata ca nu manca decat piure de fructe, apoi ca refuza laptele,...dupa aceea m-am obisnuit si si-a rvenit si el.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicule si Ana mea e la faza asta

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Andicu
GINGER nu te speria ca a vomitat. Eu am citit prospectul la vaccinul pe care i l-am facut lui Rares (Pentaxim) iar acolo scria la reactii adverse ca poate sa vomite copilul.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput