Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 14
leliutza spune:
LA MULTI ANI !!!! DE ZIUA COPILULUI VA DORIM NUMAI BUCURII SI MULTE MULTE CADOURI!!!!
abia acum am apucat si eu sa intru sa citesc, Maria in sfarsit a adormit si eu profit sa trag cu ochiul la voi.
Le multumesc fetelor care mi-au raspuns legat de vomitatul Mariei. Andicu – si eu sper ca pana la varsta de 3 ani sa scapam de aceasta problema nenorocita ... tare rau ma necajesc cand se intampla asta, mai ales noaptea e oribil, sare din somn si se chinuie. Sper sa treaca cat mai repede. Pupici lui Filip, din cate povestesti e sociabil si ii place la bunici.
Adela – imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme din astea cu voma si plans. Si noua ne-a zis prof. Mircea Tiberiu de la timi ca isi provoaca singura voma cand vra sa obtina ceva pentru ca a vazut ca mereu ii tine figura. Oricum eu cand o vad ca se chinuie imi vine sa imi iau campii si ma disper la maxim. Tu cum te comporti in situatii din astea? Sper sa fie cat mai rare si cat de curand sa scapam de ele.
Pupam toate fetele si toti copilasii,
lelia si maria
saftoiu_gina spune:
Am vazut ca ati discutat despre vaccin ,eu pentru Ana l-am ales pe cel de la stat impreuna cu unul cumparat de mine se numeste ACT-HIB ,nu a avut niciodata nici o reactie dupa vaccin .
Saptamana viitoare trebuie sa-i fac vaccinul cel de la 1 si 6 luni plus act-hibul,cu ocazia asta mai controlam si greutatea sper sa am o surpriza placuta .
Noi am fost plecate la tara 10 zile ,a fost super bine pentru Ana ,a mancat foarte bine si m-a facut fericita.
saftoiu_gina spune:
Daca cineva doreste sau daca aveti timp pentru ca timpul nostru e pretios sa imi spuna si mie cum se pun poze in album ,vreau sa mai pun si eu niste poze cu Ana .
cati_magureanu spune:
Pup fetele!
Andicu, Ciarli, Ginger! pup!
Andicu, merci pentru aprecieri! ma bucur ca ti-au placut pozele..Intr-adevar, cele cu sarcina sunt deosebite .. A fost o perioada minunata pentru mine, din toate punctele de vedere ...
Noi suntem bine si nu prea...Am incercat acum o saptamana sa-l "diversificam" pe Matei (care s-a soldat cu un semi-esec) si, pare-se, de atunci nu mai mananca ca lumea..Pur si simplu nu vrea sa manance..In rest este vioi, are chef de joaca tot timpul cand este treaz, nu pare ca-l doare ceva, nu pare bolnav..dar nu vrea sa manance...Ce-i drept pare ca vrea sa doarma mai des, mai mult...De ieri, chiar a inceput sa ma ingrijoreze..iar azi..ce sa spun..a mancat azi-noapte pe la 11 si a mai mancat azi pe la 8.30 dimineata (asta ca i-am dat eu nu ca a cerut el) sii a mancat 140 ml mai mult fortat..dupa 9 ore!!!! apoi am incercat sa-i mai dau pe la 13.30, deci dupa 5 ore si nu a vrut sa manance mai mult de 100 ml...tot cam fortat...nu stiu..am crezut ca o iau razna..de nervi, de frustrare..imi vine sa plang...il mai urmaresc si maine si daca tot asa, sun pediatrul...el care manca 800-900-1000 ml pe zi..a ajuns sa manance 600...bine..inca nu e tragic..dar ma sperie inapetitul asta al lui...Ce-o fi cu el?
Tu te-ai lovit de asta cu Filipelu mic?
Mami de
Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
andicu spune:
Cati, si eu am avut probleme cu Filip cu mancarea pe la 5-6 luni.
CU diversificarea nu-l grabi, ia-o usurel, ca nu-i bai! mai lasa-l o saptamana, apoi incearca iar , cu altceva. Daca ai inceput cu fructe acum incepi cu cereale cu lapte sau cu supa/piure de legume ..
Cu mancatul: poate ii iese vreun dintisor sau poate are rosu in gat.
Mai bine incearca sa-l duci la un dr sa-l vada, ca daca are rosu in gat trebuie tratat sa nu se agraveze.
Gina, in ce album vrei sa pui poze?
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

adaca spune:
Fetelor ce liniste e pe aici! A venit vacanta? Ati plecat la mare? Unde ati disparut?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
madalina28 spune:
Eu sunt pe aici mereu ma uit sa vad ce mai scrieti eu nu am nimic interesant de scris....Maine mergem sa facem vaccinul de 4 luni speram sa fie ok dupa.Am vazut poze de Andicu cu bb Filip care e un mumos ca de obicei.
[b][maroon]Denisa de abia astept sa ne revedem de data asta mai "bogate" cu cate un mic prichindel.
Stiti ceva de [b][maroon]Diana?Sigur a nascut dar vrem detalii.
Stresanta reclama asta.........
Pupam toate fetele fara exceptii.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
diana_d spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
Revin dupa o indelungata absenta si raportez :)
Bebe Daniel Cristian s-a nascut in 20 mai
dupa o cezariana cu peripetii (nu mi-a prins rahianestezia, am resimtit taieturile de inceput, mi s-a facut apoi anestezie generala dupa care insa datorita combinatiei anestezice nereusite
am facut edem Quinke (m-am umflat la fata, la gat,... alergie)
si ulterior am devenit alergica absolut la toate calmantele).
(Tramal, Piafen, Ketonal, Algocalmin, Heparina... inclusiv la Elevit, Fier..)
Acum sunt obosita foarte, ma descurc singura chiar binisor
insa nu dorm mai mult de 4 ore pe zi.
Am inceput sa avem probleme cu colicii (am folosit ceai Baby calm, Baby drink, Sab Simplex) dar nimic nu pare sa foloseasca. Aveti experienta cu Debridatul, sau imi puteti recomanda un alt produs mai eficace? VA rooog...
Sunt tare necajita ca nu am lapte decat extrem de putin,
cam 30 ml/zi, spuneti-mi va rog, este vreuna dintre voi
in aceeasi situatie, adica sa va cresteti bebelusii aproape exclusiv cu lapte praf?
Trebuie sa va las acum, bebita s-a trezit,
va pup cu drag pe toate: Andicu, Madalina, pussi, aurel_cris
si pe tot restul fetelor
Diana
saftoiu_gina spune:
Diana imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat la cezariana.E important ca acum sunteti bine si ma bucur sa aud ca te descurci bine singurica.
Eu am alaptat-o pe Ana foarte putin de la inceput si ii dadeam completare lapte praf de la 5 zile de nastere ,pentru ca eu nu aveam suficient lapte .Cand a venit pediatra acasa la control dupa nastere mi-a verificat si laptele (a tras de san sa vada daca am suficient) a spus ca este destul ,daaar Ana nu se satura sugea tot timpul si statea la san si cate o ora ,ea mititica nu se satura si aduna picatura cu picatura ,pana cand noaptea a inceput sa planga isteric si a fugit sotul la farmacie de a cumparat lapte praf ,i-am preparat o masura si a dormit copilul linistit in continuare.De atunci timp de doua luni o puneam la san prima data si apoi ii dadeam completare lapte praf .Cred ca de atunci i s-a tras ei cu bautul de lapte putin .
Poti sa incerci cu ceaiuri pentru stimularea lactatiei
aurel_cris spune:
Buna dragele mele mi-am aruncat si eu ochii putin pe la voi,azi am ultimile examene,abia astept sa scap sa ma delectez cu pozele bebelusilor vostri.Intotdeuna am iubit copilasi dar parca acum nu mai pot de dragul lor,ma uit la toti copilasii si imi vine sa ii mananc.Oricum sper sa am mai mult timp sa intru pe DC caci mama pleaca acasa si noi ramanem singurele.Biencuta mea noaptea inca se mai trezeste de 2 ori pt papa si uneori nu mai vrea sa doarma in patutul ei.Asta ma streseaza pe mine ca dupa aceea daca e cu mine in pat mie teama sa mai adorm sa nu pateasca ceva,tot mie teama ca o sfarm.Mai nou a inceput sa isi ia avant sa se rostogoleasca pe burtica si iarasi mie teama sa nu se sufoce,sper ca nu sunt paranoia.
Alceva vad ca am o durere imensa de cap daca nu dorm cat de cat.
DIANA felicitariiiii pt baietel,sa fiti sanatosi iar cel mic sa aiba numai bucurii in viata,sa fiti fericiti.Imi pare rau ca nu prea ai laptic dar banuiesc ca este din cauza stresului,ai trecut prin prea multe singura.Am patit si eu sa nu am lapte cateva zile dupa ce am venit in tara dar am luat nutrinatal,am baut ceaiuri,lapte dulce,niste bericica si mi-am revenit.Incearca si tu cate ceva din ele sau pe toate poate o sa mearga si la tine.Daca nu da-i cat ai si completeaza cu formula dar sa ii dai ce ai ca este bun pt. baiatel.Iar pt colicii vreau sa iti spun ca nici la mine nu a functionat nimic,pana la urma am gasit ceva numit dentinox care a mers cat de cat.Daca vrei vine o prietena acasa si imi aduce niste lapte praf la fetita caci eu mai stau inca 2 luni aici si ii pot zice sa imi aduca sa incerci.Mai incerca bonisan eu stiu,eu am avut o perioada naspa sincer am avut noroc ca mama ma ajutat enorm.Trebuie sa inchei aici acum caci plec la scoala,va pup cu drag pe toate