Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Are dintisor! stanga jos.
:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erik-Andreas spune:

Poze cu noi....sper ca am reusit sa fac albumele vizibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Are dintisor! stanga jos.
:))

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Bravo lui...e hot!!

Mergi la inceput

Tudor a incetat azi greva foamei
Nu stiu ec revendicari a avut insa a inceput sa manance mai bine
Ce usurare!!!

Sa-l ia naiba de Infarix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erik-Andreas spune:

http://community.webshots.com/user/Titilinu
poate ca ar trebui sa pun si linkul...tare nepriceputa sunt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Erik-Andreas

http://community.webshots.com/user/Titilinu
poate ca ar trebui sa pun si linkul...tare nepriceputa sunt

Mamica fericita Erik Andreas(2007.10.19)

Doamne cat e de frumos!!!
Sa va traiasca si sa fie sanatos.
Poza cand doarme cu mami e mortala

Pozici
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raportez zi full: serviciu cu treaba multa si intalniri, prestat una bucata proiect pentru master, cumparaturi in 2 reprize: Cora si Selgros. Am rezolvat cea mai mare parte: cadouri familion (cozonaci Bauli, vin si dulciuri), cadou ptr cumnata ca a fost sarbatorita de Florii, cadou pentru mama soacra de Sf Ghe, si multe multe cadouri pentru copiii mei si pentru finuti. Am gasit la Cora hainute tare dragute pentru copii, am luat o multime din cele de vara. Si preturi excelente. Jucarii aveau putine si cam scumpe, am luat din Selgros. Apropos de catelul vorbitor, era 96 ron la Selgros si 120 ron la Cora.

Per total sunt multumita. Am colindat tot orasul si am ajuns ok pe asemenea trafic, numai ca mama a plecat cu autobuzul si nu a ajuns nici acum. Carnea de miel greu de gasit, mai mult oase, iar cei intregi erau cu multa grasime. Pana la urma am luat o multime, fie pulpa fie spata ambalate, si sa vedem ce alegem.

Si la capitolul lene, am luat si oua deja vopsite, din cele despre care sotul meu zice ca au si pui in ele. Ma rog, cine vrea sa manance oua fierte o sa le fierb atunci, dar pentru ciocnit merg si astea.

Mare nebunie cu traficul in oras, am facut numai ilegalitati sa ajung acasa in timp sa plece bona, insemnand intors pe linie continua si depasit coloana pe sensul celalalt. Chiar si asa am gasit-o "palida si despletita" vaicarindu-se ca e o obosita. Sper sa nu ne lase balta.

Mda, cam asta, scuze daca par vaicareli, de fapt cam asta e ritmul meu de viata, in caz ca il uitaserati de cand eram gravida.

Sa nu uit. Aseara am citit cartea Confesiunile unei mame lenese, zau ca merita sa o cititi. Eu zic ca sunt ok in mare, mai putin in privinta jucariilor si inca o chestiune de care nu imi amintesc acum. Azi am fost super ocupata la birou ca voiam sa o scanez si sa o dau pe mailul comun. Sunt sigura ca ar fi utila pentru multe dintre noi. Poate reusesc sa scanez zilele urmatoare, ar fi cam 120 de pagini.

Cam asta. Va pup si va doresc o seara linistita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, sa iti fie de bine slabirea, ma bucur ca au dat rezultate impachetarile. Pai bine mai, vorbiram si ai tinut ascuns dintisorul?

Teodora, papa f bine Mihnea si nu e absolut nevoie sa ii dai cereale. Pupa finutul din partea mea, sper sa apuc sa il mai vad si eu acuma ca sunt si cu munca si cu sesiunea.

Cecilia, si eu am dureri de burta la ovulatie, asa cum zic fetele. Nu cred sa fie ceva probleme.

Off, nu apuc sa mai fac nimic. Ma duc ca baiatul meu zgarie peretii cu o masinuta. Nu stiu cum a prins miscarea, cred ca a observat la Alex desi e cam mic sa poata imita, si plimba masini sau si alte obiecte fara roti pe jos. Sta e burtica si le misca in fata lui. NUmai ca acum face acelasi lucru pe perete.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu l-am tinut ascuns, abia l-am observat, LOL

Mergi la inceput

Roxana din ce povestesti tu acolo esti o eroina!!
La mine calvarul cumparaturilor incepe maine dar sper ca in Iasi nu va fi asa aglomeratie!!

Mergi la inceput