Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by crishtina
Multumim! ma bucur ca va place de noi....nu's eu asa frumoasa...da Robert e (zise cioara) ....

continuarea suna asa :"... ca doar seamana cu mine"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Stiu ca u glumesti...dar Robert seamana cu sotul meu...eu asa sustin O sa va arat si o foto sa va convingeti. Deci el e frumosul

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara si de la noi, ma gor de la mine, Cris doarme ......

Ramonaiani , Roxana ''mama'' ei de ovulatie dar acum tine mai mult de o sapatamana si are loc mai des, adica de 2 -3 ori pe luna...hihi, mi-e sa nu fie vreo raceala.........oricum numai chef sa merg la dr nu am....sa mai astepte.Acum vb serios, stiu ca sunt nitele dureri la ovulatie, eu nu le aveam inainte, in schimb aveam dureri la ciclu de imi venea sa ma urc pe... pereti.....oricum astept sa vad ce se intampla.

Eu am reusit sa termin curatenia, maine ma gandesc sa bag o sopingareala de dimineata, sper sa nu fie aglomerat...merg cu Cris...tati pleaca in delegatie pana joi seara, deci nu am sanse de ajutor....ma gandesc cum fac sa ajung la cosmetica( merit si eu atat....) cred ca-mi iau puiul la purtator si merg, alta solutie nu am.

Sabina felicitam

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

sunt singura aici??????????

poze

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozici, Robert si Erik

poze

Mergi la inceput

Noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara

abia acum amterminat si eu curatenia.
sunt obosita rau.
macar stiu ca sunt gata.acum mai am de spalat o tura si ma declar multumita pt astazi.

Roxana si eu sunt tentata sa iau oua gata vopsite.vad maine ce gasesc.
Cecilia noapte buna.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Sabina sper mersi de sfat,si singer cam mi-ai dat de gandit cu intarcatul,si m-ai si speriat putin,ceea ce nu-i rau,stiu ca trebuie sa ma gandesc de 2 ori pana ce sa fac pasul acesta,e important pt amandoua.Situatia s-ar schimba daca ar veni bunica mea incoace,ea ar putea sta cu fata si sa ne gasim chirie inainte sa plecam in concediu.eu sa imi gasesc un loc de munca si ar rezolva intreaga problema.De cand eram insarcinata am avut probleme cu sarcina,nu suportam sa beau lapte si apa,am vomat pana in ultima luna,am facut anemie ca nu puteam manca carne deloc,doar fructe.cand am nascut era sa fac leucemie din cauza globulelor albe,m-i s-a facut 3 transfuzii,si era aproape sa mor.Am nascut-o la 22:31 si abia la 1 si ceva noaptea am vazut-o ca-lumea.A facut dermatita din cauza ca eu nu m-am hidratat suficient asta vara pe caldurile alea acasa.
Nici in patut nu vrea sa doarma,stiu ca intarcatul ar inbolnavio si sigur ca nu vreau sa se intample asta,dar mai mult vreau sa o obisnuiesc si cu altceva.
Acum CHIAR ca v-am plictisit.

quote:
Originally posted by Sabina

Loredana, o sa-ti spunceva, desi nu vreau sa te sperii.
Eu am o nepotica in A,erica. Fetita a fost intarcata la 9 luni brusc, pt ca mama ei pleca la servici 10 ore si fetita nu vroia sa bea nimica in timpul zilei. De la intarcare nu a mai crescut bine deloc, era f f slabuta. A inceput sa refuze mancarea. A durat ceva pana se obisnuiasca cu biberonul....
La 2 ani jumate a facut leucemie. Acuma slava Domnului e sanatoasa, doctorii spun ca e in afara oricarui pericol.
Dar teoria mea (si nu numai) e ca intarcarea aia brsuca a afectat-o.
Daca frumusica ta nu ar fi avut niciodata probeleme de sanatate nu ti-as fi zis asta...dar poate te mai gandesti. Ai sa regreti ca o lasi la ai tai, anii astia nu se intorc.
Cu mult calm(si rugaciune) se rezolva multe, sunt convinsa ca o sa gasiti casuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara
am aparut si eu, am si eu in sfarsit net, m-am saturat de astia, dupa Paste incerc altii, poate o ajunge RDS-ul si pe la noi prin bloc

eu ce sa va zic, noroc ca a fost cald si am stat pe afara ca suntem singure acasa, tati e in delegatie si vine abia maine

am vazut niste baietei frumusei Gheorghe, Erik si Robert niste frumosi dar si o suava domnisoara posesoare de tunsoare proaspata

mandarinuza multumim de bancuri

Melania ma bucur ca a inceput Tudor sa papa mai bine, sa o tina tot asa

Rox mamica obosita, dar care iese cu brio din toate problemele si bafta in continuare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

da, dar cea cu oaki pe mine m-a dat pe spate!
Sa traisca puiutul de Erik, sa fie sanatos !

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Moaaaammaaaa ce de absente..... Si inca nici n-au inceput concediile... Ce-i linistea asta pe aici? Hai, canapelele la control!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput