Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
am tot vrut sa va intreb, am de cateva zile(o saptamana) o durere de burta asa ca inainte de ciclu, teoretic ar fi trebuit sa vina problema in jur de 9( prima data a venit pe 9 martie), sa ma ingrijorez????de la ce sa fie durerea?
La unele femei si in unele luni, cand ovulezi doare burtica exact ca la ciclu. Mie mi-a spus ginecologul asta pe vremea cand ma pregateam de bebe (si se lasa astepta ). Si acum mai am unele luni in care doare groaznic pe la mijlocul ciclului, dar n-ar trebui sa tina mai mult de 2-4 zile durerea. Ai fost la control dupa nastere? Sanatate multa
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg
de papanasha Eliza (06.09.07)
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by greyeras
La san nu mai vrea sau daca vrea sta foarte putin si doar de rasfat, asa ca productia de lapte a scazut drastic, iar mie mi se pare ca sanii mei arata tare ciudat, acum sunt micuti si lasati. Am si eu o problema, ma invatasem cu ei asa mai mari, mi se pareau chiar sexi dupa ce am nascut.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Ciudat e f bine ca arata dupa atat luni de alaptat.
La mine dupa 3 luni arata groaznic...probabil pt ca am pierdut laptele brusc....
Ce aveam si eu mai de pret s-a dus sunt compromise desi le-am tratat preventiv cu crema de la Mustela in timpul sarcinii
crishtina spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Ptiu,ce falcute are frumuselul!Crishtina si tu ce mamica tanara esti!(cred ca n-ai mai pus poze cu tine pana acum)
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
[/quote]
Nu's asa tanara... Poate e doar o impresie din foto...
Crishtina & Robert
09.09.2007
crishtina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Cristina, aratati superb amandoi! nu stiu care e mai frumos, Robertelu sau tu, sa fiti fericiti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Multumim! ma bucur ca va place de noi....nu's eu asa frumoasa...da Robert e (zise cioara)
Crishtina & Robert
09.09.2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Multumim! ma bucur ca va place de noi....nu's eu asa frumoasa...da Robert e (zise cioara) ....
continuarea suna asa :"... ca doar seamana cu mine"
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
http://stiri.rol.ro/content/view/120635/96/
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Loredana, o sa-ti spunceva, desi nu vreau sa te sperii.
Eu am o nepotica in A,erica. Fetita a fost intarcata la 9 luni brusc, pt ca mama ei pleca la servici 10 ore si fetita nu vroia sa bea nimica in timpul zilei. De la intarcare nu a mai crescut bine deloc, era f f slabuta. A inceput sa refuze mancarea. A durat ceva pana se obisnuiasca cu biberonul....
La 2 ani jumate a facut leucemie. Acuma slava Domnului e sanatoasa, doctorii spun ca e in afara oricarui pericol.
Dar teoria mea (si nu numai) e ca intarcarea aia brsuca a afectat-o.
Daca frumusica ta nu ar fi avut niciodata probeleme de sanatate nu ti-as fi zis asta...dar poate te mai gandesti. Ai sa regreti ca o lasi la ai tai, anii astia nu se intorc.
Cu mult calm(si rugaciune) se rezolva multe, sunt convinsa ca o sa gasiti casuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
La multi ani dulcetelor si papanasilor sarbatoriti azi:
Runa Miruna de Lia B
Mihai Sebastian de ceamica
Andrei de aeperju
Giulia de cristina85ss
Alexandra Elena de a_alinta
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
multumim frumos! esti tare dragutza!
emma
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by aeperjuquote:
Originally posted by mandarinutza
La multi ani dulcetelor si papanasilor sarbatoriti azi:
Runa Miruna de Lia B
Mihai Sebastian de ceamica
Andrei de aeperju
Giulia de cristina85ss
Alexandra Elena de a_alinta
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
multumim frumos! esti tare dragutza!
emma
Si din partea lui Tudor un La multe lunite sanatoase!!!