Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
greyeras spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
buna dimineata
eu nu am ajuns la analize, la 6.30 cristi si-a cerut dreptul la tatzi, asa ca passsssssssss.
am tot vrut sa va intreb, am de cateva zile(o saptamana) o durere de burta asa ca inainte de ciclu, teoretic ar fi trebuit sa vina problema in jur de 9( prima data a venit pe 9 martie), sa ma ingrijorez????de la ce sa fie durerea?
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Si eu eram la fel cand alaptam, chiar m-am dus la doctor la control si m-a luat cu chestii, ca eu nu stiu ca daca alaptez nu e obligatoriu sa-mi si vina. Era tot asa neregulat si aveam dureri de burta. Am facut o eco si dr mi-a zis ca e normal.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
quote:
Originally posted by devylla
Neata papanasi si dulceturi.
Tot citesc schemele pe care le scrieti...si parca am impresia ca as fi in urma...
Erika papa ceva de genul asta:
7:00 fructe cu orez(banana,mar)
10:00 un bibe laptic(100 ml)
12:00 masa de legume(plus peste sau piept de pui)
15:00 bibe laptic(100-150 ml)
19:00 masa legume(plus peste sau piept de pui)
O fi ok?
Erika e f incantata de ritmul asta.
vroiam sa va intreb de paine si galbenus de ou,de cand sunt ok?
Eu inca nu i-am dat iaurt din comert.Habar n-am de care si-am zis sa mai astept.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Eu o sa-i dau galbenus de oua la 7 luni si o saptamana, iar painica sa stii ca ii mai dau cate un colt sa se joace cu el, il morfoleste in gurita si de multe ori o scuipa afara. Stii cum e fiecare face cum crede de cuviinta.
Eu pentru dintisori ii curat un morcovel si il dau sa se joace cu el si roade la el toata ziulica.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
kriss79 spune:
salut!
La Mai Multe Lunite sarbatoritilor de astazi!
Melania imi pare rau ca aveti probl cu papa dupa vaccin. Noi l-am facut pe 18 apr si nu au fost probl.nu a fost vaccinul gratuit, ci cumparat.
teodora, devylla si danuta, felicitari pt.papaciosi!
Sabina, succes la slabit!
A mea e cam mofturoasa la mancare. La 6 luni si o sapt aproape avem 6,330 gr..La controlul de 6 luni dr a zis ca e paliduta si putin deshidratata..Cum nu ii place laptele praf deloc de nici un fel, cerealele nu le mai accepta..am trecut la meniuri antice si de demult, adica gris cu lapte de vaca si branza calcica. Am inceput a doua zi dupa vaccin si pana acum merge bine. a inceput sa ia in greutate deja..de la 6,240 la 6,330.
Meniul nostru e cam asa:
7-8 san
10-11 piure fructe +san
13-14 gris cu lapte +san
16-17 branza calcica +san
20-21 san si SOMN
Doarme toata noaptea fara treziri de papa.
Inca nu avem dintisori..acum cateva zile parca au inceput durerile de gingiuta, dar vad ca acum nu mai zice nimic..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Annisia spune:
Salut!!!! Acusica ma regresai si io de dupe drumuri...
In primul si in primul rand doresc sa-i urez din suflet un calduros LA MULTI ANI prietenei Betty!!!!! Te pup iubita si iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!!!!
In al doilea rand, vreau sa va multumesc pentru urarile de Florii. Chiar daca prea putine s-au gandit special la mine, eu va pup pe toate si va imbratisez cu drag!!!
Micul Yannis creste mare
balaceanu_l spune:
Kriss79 tu cum reusesti sa faci asta cu puiul tau ca noi nici vorba de asa exactitate,programul nostru e cam in felul urmator
7-8:san
10-12:cereale din faina de orez+san
1-2:san
3-4:borcanas cu fructe/vegetale cu carne+san
5-6:biscuite+san
7-8:san
12-1:san
4-5:san
si nu pot sa i le tai pt ca zbiara ca din gura de leu,si numai ii stric somnul.
Eu vreau sa o intarc si in halul asta nici vorba de reusita.
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
Annisia spune:
Melania, tu faci misto de mine, nu? Par eu genul care sa stea sa citeasca etichetele??? Habar nu am care au si care nu au gluten. Eu ii dau de toate sa pape. Borcanele cu fructe, legume, carnita, cereale si iaurt. Merg mai mult pe Humana, pentru ca tot de la ei i-am dat si lapticul. Am ramas client fidel. Nu ma intereseaza de-s cu gluten ori fara. Iaurtelul il tin si cate doua saptamani, ca iau mai multe si pana le termina... Nu m-am uitat niciodata la termenul de valabilitate... HIhhihihi... Asa sunt eu credula... Si daca mi-ati spune sa o fac, nu va bateti gura, ca nu aveti cu cine...
Micul Yannis creste mare
kriss79 spune:
balaceanu, la ce exactitate te referi?la papa?pai mi-a intrat in reflex si mie si ei...se obisnuieste cu programul facut..grisul si branza am inceput de cateva zile..asa ca daca va treb. sa iesim din casa nu stiu cum o sa facem.. piureul de fructe il iau din comert acum..am incercat si legume dar nu ii place..si sincera sa fiu nici mie cum miroase si ce gust are..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Annisia spune:
Se pare ca sunt si kilele astea multe bune la ceva. Iete cum profita unii...
http://good-times.webshots.com/photo/2123897130101620375uaWybD
Micul Yannis creste mare
Roxali spune:
Salut toate fetele
Azi am facut si noi 1/2 de an si san tare bucuroasa...am fost si la control +ecocardiograma ...are o inimioara agitata ,dar e ok.
Cu diversificarea ne merge ffffbine,cred ca va creste si mai repede.
Cristhna daca mai ai san nu te lasa da cat vrea.
Devyla e ok si important e ca ii place.
Pup mamici si o zi buna
am de recuperat 2 capitole din cauza scolerului
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Se pare ca sunt si kilele astea multe bune la ceva. Iete cum profita unii...
http://good-times.webshots.com/photo/2123897130101620375uaWybD
Micul Yannis creste mare
Mai cunosc eu unul care profita asa
Noroc ca-i slab