Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
Happiness_4_us spune:
Rox si tinem pumnii sa fie de la dintisori febra si sa nu creasca.
Sabinule si merci mult. Sa dea DD s aiti atingi tinta si sa poti sa il alaptezi pe Gheo atat cat ti-ai propus. Bafta!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Rox bine ca nu ai de sarbatorit de 2 ori Pastele ca mine.
Bernix cica e ceva obisnuit ca fetitele sa fca infectie urinara...nu au glandele dezvoltate bine...pe mine m-a pus doctorita sa ii deschid de cateva ori pe zi g....cu degetelele.
Azi mai avem un dintisor
O zi buna fetelor...fug la munca ...ca acum sant in pauza
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
greyeras spune:
Hai ca am venit si noi de afara, fata era maraita si bate vantul asta groaznic de impingea si carutul singur. Bine ca am ajuns la biserica sa intreb cand se trece pe sub masa.
Azi se vede ca e tati la munca, am si eu timp sa intru pe forum sa recuperez din urma cu cititul.
Am vazut si pozele Annisiei, tare frumoase, sunteti o famile tanara si tare dragalasa. Si noi mergem peste tot cu Aduta si asa vom face mereu pt ca si ea este un copil foarte cuminte, ii place tare mult sa se plimbe, asa ca tace malc mai ales in masina.
Azi i-am dat sa pape de dimineata caise din compot cu mar ras si cereale. A mancat tot, i-am pus patru jumatati decojite. Ma gandeam ce sa-i mai dau. Peste o saptamana incepem cu ou fiert, asa ca duminica imi fac aprovizionarea cu oua de tara sau poate ii dau de Paste ca tot se fierb oua. Chiar din astea vopsite pot sa-i dau? Sau mai bine nu?
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by greyeras
Hai ca am venit si noi de afara, fata era maraita si bate vantul asta groaznic de impingea si carutul singur. Bine ca am ajuns la biserica sa intreb cand se trece pe sub masa.
Azi se vede ca e tati la munca, am si eu timp sa intru pe forum sa recuperez din urma cu cititul.
Am vazut si pozele Annisiei, tare frumoase, sunteti o famile tanara si tare dragalasa. Si noi mergem peste tot cu Aduta si asa vom face mereu pt ca si ea este un copil foarte cuminte, ii place tare mult sa se plimbe, asa ca tace malc mai ales in masina.
Azi i-am dat sa pape de dimineata caise din compot cu mar ras si cereale. A mancat tot, i-am pus patru jumatati decojite. Ma gandeam ce sa-i mai dau. Peste o saptamana incepem cu ou fiert, asa ca duminica imi fac aprovizionarea cu oua de tara sau poate ii dau de Paste ca tot se fierb oua. Chiar din astea vopsite pot sa-i dau? Sau mai bine nu?
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Eu i-am dat ieri lui Tudor un sfert de galbenus de ou..
mai devreme dar suntm nevoiti pt ca nu luam in greutate tb sa papam si carnita mai multa
A papat de tara si i-a placut plus ca nu a avut nicio reactie asa ca ofera-i fetii cu incredere ca eu cred ca e pregatitA
melaniatud spune:
Nanuta draga ma bucur pt Andrei ca papa din bibe...mare lucru la cat te-ai chinuit pana acum.Cu legumele nu te stresa prea mult daca mananca laptic.Uite cu Tudor e un chin sa pap lapte simplu.El mananca doar un biberon de lapte simplu pe zi dimineata la 4 cred ca doar de lene in rest doar pacalit cu cereale sau in legume e o intreaga provocareDaca ii dai dimineata pranz si seara legume cu carnita, fructe si branzica ar papa non stop dar nu il ajuta sa puna ceva carnita pe el fructele si legumele.De aceea suntem slabut...dupa sarbatori merg la un alt medic sa vedem ce sa-i mai dam sa pape.El e sanatos si vioi dar...slabut. Deci...ca m-am intins ca o placinta moldoveneasca....lagumele nu-l ajuta in crestere mai bine o masa de lapte decat una de legume...eu cred ca stie el ce ii face bine si vorba lui Luy nu ajunge le adult sa pape numai lapte.
Luy dar ce iti mai face printesa?
melaniatud spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!
Si un pupic special pt bb GHEO!!Chiar Sabina, de mult vroiam sa te intreb, ai avut un motiv anume pt care i-ai dat numele acesta baiatului sau doar ti-a placut si atat? E destul de rar printre bbei ca si numele micutului meu Tudor Paraschiv...la mine are o semnificatie... de fapt o promisiune Sf Parascheva daca ma ajuta sa fac un bb!!
melaniatud spune:
Hai ca bantui precum o stafie ratacita pe aici....
Spor la treaba si la cumparaturi ca banuiesc ca asta e motivul pt care sunt singurica pe forum!!!
Eu am scapat de cumparaturi...cine n-are socrii ca ai mei...sa-si ia...eu nu-i dau!!!!
Sabina spune:
melania, eu citesc de 2 luni problema ta si pe buna ca nu inteleg,
deci, p[e intelesu meu ca-s mai inceata asa?
cu ce te deranjeaza ca nu e gras?????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo