Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erik Andreas, foaaaaarte dulce si frumos esti ! Am vazut numai un album, mai sunt si altele ? Cine este Isabelle, surioara ta ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy,merci frumos pt link.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la mine, intre mormane de munca si de studiu pentru examen. In plus vreau sa ajung repede acasica sa fac ordine la jucariile Alexandrei pana apare ea.

Andrei avea 38.2 azi, sper ca doar de la dinti sau de la caldura din casa, ca nu are nici un semn de raceala. Oricum o sa il mai urmaresc, sa nu am surprize de Paste. Parca ieri a mai tusit asa, insa cred eu ca e de la saliva, ca mi-a udat tot parchetul de cate bale ii curg. Si vai de el ce umflaturi are la gingia de sus.

In rest m-am mai linistit cu deadline pentru stat in fund si altele, am impresia ca uneori sta daca vrea, dar e comod si nu vrea si nici nu are interes. Cica si eu am fost durdulie rau, aveam 11 kile la un an, si cam intarziata cu miscarea. In fund am stat pe la 8 luni, iar in picioare m-am ridicat cu chiu cu vai dupa 10 luni. Asa ca o semana cu mine. Sigur o sa vorbesc si cu doctorita, dar cred eu ca nu e nimic grav.

In rest mi-a dat de gandit infectia urinara a Degeticai. Zic eu ca ar fi bine sa o mai repetati, astea sunt foarte relative. Bernix, sa nu mai fii deprimata. Las ca vineri am mai mult timp liber si te sun sa te inviorez. Aerobic as baga si eu, cred ca asta si fac dupa ce termin cu sesiunea si ma mai linistesc, adica dupa jumatatea lui mai. Pana atunci astept exemplul tau.

Dau send la mesaj ca se incarca tare greu forumul si risc sa pierd tot. Pupici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de azi, in mod special sarbatoritilor cu numele

Felicitari Andrei de Nana pentru papica la biberon, pupam si bebe si mamica. Sunt convinsa ca usor usor, cu rabdare, o sa pape si legumele.

Mandarinutza, multumesc pentru bancuri, m-ai amuzat zilele astea si iti sunt sincer recunoscatoare. Asa printre treaba mai bag si eu un zambet.

Off, gata pauza, sa pun osul la treaba. Pupici si o zi excelenta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rox, sa ai mult spor la toate ! Multi

Mergi la inceput

Loredana, , prin multe ati trecut ! M-a impresionat povestea ta. Si eu sunt de parerea Sabinei, sa faci tot posibilul sa n-o intarci pe Alexandra. Poate reusiti cu bunica sa va ajutati si cu putin noroc gasiti si casa si job pt tine. E tare greu, dar cred ca merita sa incercati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

[b]LA MULTI ANI! PENTRU CEI CARE SARBATORESC ZIUA NUMELUI.

LA MAI MULTE LUNITE PT. ALESIA DE MAMI RNICO PT CELE 6 LUNITE CARE LE IMPLINESTE AZI.[/b]

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

quote:
Originally posted by Erik-Andreas

Buna Dimineata
La multi ani ptr cei care poarta numele de Gheorge si nu in ultimul rand tuturor care isi serbeaza ziua de nastere azi.

Deci pana la urma sau vazut ceva poze? Sper ac am reusit sa activez toate albumele.
Mandarinuta mergi in parc?

Mamica fericita Erik Andreas(2007.10.19)

Vazut, vazut poze......

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos Luy!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by luy

Nana, tare, tare mult ma bucur pt vestile bune ! fluturasul cel cuminte si frumos ! Stiu ca mai ai nevoie inca de rabdare, dar ce a fost mai greu a trecut, progresele lui sunt mari, daca stai sa te gandesti... O sa vezi ca o sa pape si altceva, nu te ingrijora. Ce, ai mai vazut tu om mare care sa manance numai lapte cu biberonul ? Ei, acum glumesc un pic, dar asa cum ai avut atata rabdare pana acum, nu te descuraja, ai sa vezi ca o sa inceapa sa rada castronelul cu legume sau cu fructe sau cu ce vei mai dori tu sa-i dai. Parca si vad cum peste o vreme o sa te plangi de apetitul lui

Asa sper si eu sa se intample.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput