Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 11

Annisia spune:
Eheheeeee, multumim frumos Mandarinutza!!!! Bernix m-a ochit la fix. Sarut manusitele tanti Bernix!!!! Sper ca diagnosticul nu se va confirma. Nu stiu ce naiba se intampla, dar tot mai multi bebelusi fac prostia asta de infectie urinara. Ce e domne' cu atatea boli???
Nanita, zau ca am un copil super. Nu-mi face nicio problema. Ba chiar mi-ar parea rau sa plec undeva si pe el sa nu-l iau. Si cu cat creste, cu atat ne intelegem mai bine. Culmea e ca atunci cand e in deplasari, e de o mie de ori mai cuminte, daca iti poti imagina un copil mai cuminte decat Yannis... In masina doarme mereu, mereu. Iar la mare mi-a dormit la greu. Il tineam la umbra si tragea la aghioase de nu se poate. I-am facut si o baita la soare, intr-o cadita mare, cu jucarii... Ualeu ce i-a mai placut. Mi se terminase memoria la aparat, dar l-am filmat. Sa vad daca pot sa incarc filmuletul... Hihihihi...
Si apoi, Nanita draga, crezi ca tu nu o sa mergi cu nenea Andrei in plimbari? Stai sa vezi!!!
Micul Yannis creste mare

alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
.
Tot asa, nu mananca daca nu sunt suficient de distantate mesele. Poate sa nu suga deloc, daca ii dau la 4 ore nu mananca mnacre. Asa ca el mananca fructele la ora 11 si legumele pe la 17
nu are decat 2 mese diversificate, insa pe sistemul asta le mananca f bine.
Incearca sa mai scoti chestii din meniu si sa ramaneti cateva zile pe 2 mese mult distantate(si in rest tzitzi)
Sabina sa inteleg ca intre astea 2 mese diversif ii dai san cat vrea, la cerere? De ob la ce ora ii dai sa suga ultima data inainte de masa de legume?
Dar mai bine imi schitzezi programul lui Gheo, de papa, somn si adormit, ca sa nu mai formulez atatea intrebari.

Alinus

Erik-Andreas spune:
Buna Dimineata
La multi ani ptr cei care poarta numele de Gheorge si nu in ultimul rand tuturor care isi serbeaza ziua de nastere azi.
Deci pana la urma sau vazut ceva poze? Sper ac am reusit sa activez toate albumele.
Mandarinuta mergi in parc?

luy spune:
Si stiu ca am restante, n-am apucat zilele trecute sa felicit pe mandrii posesori de lunitze in plus:
La juma’ de an uram
“ La multi ani! ” si ii pupam:
Pe Sonia cea frumusica,
Alesia, dulce papusica,
Si-ncheiem cu-n baietel:
Cu Stefan cel voinicel !
7 luni au implinit:
Edy, dulcele stelist,
Vlad, ochi-albastru-infinit,
Andrei, puiul cel frumos,
Mihai cel misterios,
Nu uitam nici o fetitza
Care face la olitza:
Alexandra, ati ghicit !
Si mai este cineva:
Dulcetzica Giulia !
Si-ncheiem in fortza acum
Cu printzese de 8 luni:
Olivia cea albastrica
Si tot timpul veselica
Si cu Runa cea frumoasa
Care e stapana-n casa
Si va rog sa nu plecati
Grabiti-va sa-l felicitati
Pe sprintenul Cristisor
Ca-i mai iese-un dintisor.
Sa cresteti mari si sanatosi,
Sa fiti fericiti si norocosi
Pe parinti sa-i ascultati
Si succesul sa-l aflati !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Happiness_4_us spune:
Mandarinutza
Annisia, si Andrei e foarte cuminte, oriunde ne-am duce. De felul lui el nu plange, nici cand ii e foame. Plange numai cand il deranjeaza foarte rau ceva, cand il doare ceva sau cand nu vrea ceva. Sunt sigura ca o sa umblam brambura la vara in vacanta ptr ca o sa stam 2 luni acasa, o sa ajungem si in Buc la nasi si o sa ramanem peste noapte la ei, ca si-au facut casa si trebuie inaugurata cum trebuie, o sa-i luam motul, o sa aniversam si noi 2 ani de casnicie, o sa cununam o pereche de fini, si multe altele. Va fi iar o vacanta plina, dar abia astept. SIngura chestie care ma va scoate din minti si care nu ma va lasa sa ma bucur asa cum trebuie de tot, este nemancatul lui , adica si altceva decat laptic. Nu vrea si pace. Offf. Nu stiu unde o sa ajungem. Incerc sa am rabdare si sa imi spun ca are ritmul lui si ca asa cum a avut nevoie de timp, 2 luni. ca sa bea iar singurel din biberon, poate ca asa are nevoie de timp si sa pape altceva decat laptic. Sper.
Loredana si Erik-Andrea, bine ati venit!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

luy spune:
Nana, tare, tare mult ma bucur pt vestile bune ! fluturasul cel cuminte si frumos ! Stiu ca mai ai nevoie inca de rabdare, dar ce a fost mai greu a trecut, progresele lui sunt mari, daca stai sa te gandesti... O sa vezi ca o sa pape si altceva, nu te ingrijora. Ce, ai mai vazut tu om mare care sa manance numai lapte cu biberonul ?
Ei, acum glumesc un pic, dar asa cum ai avut atata rabdare pana acum, nu te descuraja, ai sa vezi ca o sa inceapa sa rada castronelul cu legume sau cu fructe sau cu ce vei mai dori tu sa-i dai. Parca si vad cum peste o vreme o sa te plangi de apetitul lui
( 25 august 2007 )

luy spune:
Mandarinutza, uite aici www.hallmark.com/webapp/wcs/stores/servlet/ArticleView?catalogId=10051&storeId=10001&searchValue=smilebox&pageName=%2fHallmarkSite%2fSmilebox%2fSMILEBOX_HOME_PAGE" target="_blank">link
Apesi pe "Get started now" si-ti descarca programul.
Sunt felicitari care se pot trimite pe email sau posta pe blog in varianta free.
Eu le mai prelucrez si-n Adobe Photoshop.
Multumim de bancuri, mi-au placut tare tare mult
( 25 august 2007 )

Sabina spune:
Nanuta, ce veste buna ne-ai dat! pupam fluturasul.
La multi ani bernix si Bobo! va pupam!
Fug sa iau fata de la gradi si Gh plange....dar ii raspund Alinusului.
E f siomplu. Nu oprea vem niciun program .
Pur si simplu Gh e cuminte si mananca cat de cat, Nu mereu vrea tzitzi....cred ca mai mult insist eu sa suga. Mi-e frica ca a dat de gustul mancarii si nu vreau sa se intarce.El mananca f bine indiferent cat suge.... Vreau sa-l alaptez cel putin cat pe Sofia (un an si 8 luni). Tinta mea e 2 ani jumate...dar sa vad daca reusim.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

luy spune:
Multa sanatate si fericire tuturor bebicilor, mamicilor si taticilor cu numele de Gheorghe sau derivate !
De asemenea, felicitam cu intarziere si pe Bobo ( pe bernix am inclus-o la prima categorie
)
( 25 august 2007 )

mandarinutza spune:
Mami de Erik, mergem in parc.Deocamdata doarme Antonia, astept sa se trezeasca.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze