Bona si sotul meu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Dar ce treaba are acest subiect cu "Scoli,gradinite etc"?Poate la consiliere psiho sau la probleme de cuplu,depinde ce regreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

[quote]Originally posted by loryi1974

Dar ce treaba are acest subiect cu "Scoli,gradinite etc"?Poate la consiliere psiho sau la probleme de cuplu,depinde ce regreti.
[/quote]

invatare de minte...sa nu ne luam bone tinere si dragutze si
..mai ales sa-i legam la ochi pe unii dintre minunatii barbati!!! ca sa nu zic altceva.....
Doamne-iarta-ma ca e saptamana mare!!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Un santaj mic,ceva?Ca doar era atat de minunata...Plus bilete scrise la calculator ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Guestuuuuuuuus, aici e de tine !!!

Pai daca sotul nici nu sta cu voi, cand crezi ca a avut timp de indragostit de bona ? Eu zic ca bona vroia sa plece de la tine si nu stia cum.

Sibylle saptamana 30

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Sibylle,poate ca in momentul in care s-a produs "infractiunea" sotu' era prin preajma...detasat o fi fost dupa

eu care sunt Stan Patitu' as sufla si-n iaurt ....da' tare de tot!!
asta-s io....pe altii nu-i invat sa sufle asa tare, ca s-ar putea sa sara stropi

oricum,din cate inteleg problema e ca bona era tare buna !
nu ca sotu' ar fi ....ma rog,ca nici nu mai conteaza....daca tot a venit cu trandafiri
da...bona,zau...duca-se!!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

fetelor sa stiti ca m-am lamurit acum. Bona ideala l-a sunat pe al meu sot sa ii spuna ca il iubeste si de aceea a inscenat totul pentru a fi cu el.s\tiu pt ca am auzit, stiti ca la mobile se poate da pe difuzor si cand a vazut cine suna l-a dat tare. Probabil saraca de la atatea telenovele, o fi zis ca viata -i ca in filme. important e ca acum stiu adevarul dar tare proasta am fost sa nu imi dau seama de ce simte ea...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soficut spune:

La ce bun sa o regreti pe bona....nu are nici un rost.
Cauta alta bona, copilasul se va atasa repede de noua bona.
Mult succes.
Oana si puiutul Filip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Slava Domnului ca s-a terminat cu bine! Iata de ce bona lui Bubu are 59 de ani(intre noi fie vorba, arata trasnet!).

In alta ordine de idei, Miha ,cred ca la voi, la Buzau, este ceva in aer(prietenii stiu de ce!).

Vorbind serios, ai grija data viitoare ca bona sa nu fie fan telenovele, ca o iei de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sa stii ca nu e de la telenovele; cateodata viata le depaseste de departe.
de aceea trebuie sa avem mare grija pe cine aducem in casa.

eu cunosc destul de bine o doamna, acum la a doua casnicie; prima s-a destramat din pricina relatiei dintre femeia in casa (asa se numea pe vremea copilariei mele) si sot; si culmea, acea femeie era mai in varsta, dar gatea, statea cu cel mic, era acolo...am uitat sa precizez ca era interna.

asa ca a fost chiar o prostie sa o regreti, ba chiar o vroiai inapoi! iar ea iti dorea viata ta, cu sot si copil gata facut eventual!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by anaisanais
In alta ordine de idei, Miha ,cred ca la voi, la Buzau, este ceva in aer(prietenii stiu de ce!).
madalina

Mergi la inceput