Bona si sotul meu
Raspunsuri - Pagina 3
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by miha81
fetelor sa stiti ca m-am lamurit acum. Bona ideala l-a sunat pe al meu sot sa ii spuna ca il iubeste si de aceea a inscenat totul pentru a fi cu el.s\tiu pt ca am auzit, stiti ca la mobile se poate da pe difuzor si cand a vazut cine suna l-a dat tare. Probabil saraca de la atatea telenovele, o fi zis ca viata -i ca in filme. important e ca acum stiu adevarul dar tare proasta am fost sa nu imi dau seama de ce simte ea...
Da,daca era asa de buna,cum de avea timp sa scrie telenovele?
ellej spune:
Eu stiu o casnicie destramata din cauza unei meditatoare tinere si dragute, ulterior devenita nevasta nr. 2. Dar Dumnezeu nu doarme: acum respectivul domn realizeaza ca orice amanta sfarseste prin a deveni nevasta
Daca as fi in locul primei neveste, chestia asta m-ar unge pe suflet.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by ellej
Eu stiu o casnicie destramata din cauza unei meditatoare tinere si dragute, ulterior devenita nevasta nr. 2.
Bai frate dar de unde au tatii astia atata timp ca sa traiasca telenovele?Ca sotul meu e fericit cand prinde o ora inteaga seara pentru copil si atunci nu -si doreste prezente straine.
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by anaisanais
In alta ordine de idei, Miha ,cred ca la voi, la Buzau, este ceva in aer(prietenii stiu de ce!).
Ihi. O alta realitate.
PS. www.urbannews.ro/forum/lofiversion/index.php/t23477.html" target="_blank">Pe bune!
ellej spune:
quote:
Originally posted by loryi1974quote:
Originally posted by ellej
Eu stiu o casnicie destramata din cauza unei meditatoare tinere si dragute, ulterior devenita nevasta nr. 2.
Bai frate dar de unde au tatii astia atata timp ca sa traiasca telenovele?Ca sotul meu e fericit cand prinde o ora inteaga seara pentru copil si atunci nu -si doreste prezente straine.
Eu zic ca e vina nevestelor: fac prea multe si domnul are timp liber pentru sportul "aruncatul cu privirea".
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by miha81
fetelor sa stiti ca m-am lamurit acum. Bona ideala l-a sunat pe al meu sot sa ii spuna ca il iubeste si de aceea a inscenat totul pentru a fi cu el.s\tiu pt ca am auzit, stiti ca la mobile se poate da pe difuzor si cand a vazut cine suna l-a dat tare. Probabil saraca de la atatea telenovele, o fi zis ca viata -i ca in filme. important e ca acum stiu adevarul dar tare proasta am fost sa nu imi dau seama de ce simte ea...
pozeBianca
Doamne ajuta sa nu fie doar o convorbire regizata de cei doi amorezi... ci sa fie intr-adevar realitate ce ai auzit.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Doamne ajuta sa nu fie doar o convorbire regizata de cei doi amorezi... ci sa fie intr-adevar realitate ce ai auzit.
Exact la asta ma gandeam si eu, si nici macar nu ma uit la telenovele.
Dar daca exissta varianta cu scrisoarea "inventata" de ce n-ar exista si telefonul regizat. Mai bine faci schimb de nr. de tel cu sotul :).
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Originally posted by Gabi_K
Exact la asta ma gandeam si eu, si nici macar nu ma uit la telenovele.
Dar daca exissta varianta cu scrisoarea "inventata" de ce n-ar exista si telefonul regizat. Mai bine faci schimb de nr. de tel cu sotul :).
Inchide subiectul inainte de a-ti pierde ratiunea.Si pentru linistirea sufletului angajeaza un detectiv.Poti da un anunt si pe forum,cred ca se gasesc amatori.
iulia-stefy spune:
Oricum ar fi, unul din doi e vinovat. Sa dea Domnul sa fie bona.Bona mai gasesti, dar tatal copilului nu e chiar bine de schimbat. Dar sunt situatii in care nu se poate altfel..... Sa va ajute Cel de Sus sa treceti cu bine peste situatia asta.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Kariris spune:
Draga la tine nu bona tanara a fost problema, ci sotul. Bona mea e mai tanara ca mine si mai "dotata" in anumite privinte dar nu am nici o problema cu ea; si e chiar frumusica. Iar numarul sotului meu nu il are si nici nu mi se pare normal sa il aiba, atata timp cat el e mai mult plecat de acasa. E suficient numarul meu. Cum i-ai permis tu sa iti sune sotul? ma rog... poate nu stiai... oricum nu rezolvi nimic luindu-ti o bona de la Antipa. Sotul tau poate gasi "bone" oriunde. Discuta serios cu el si cu el rezolva problema. Bafta!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna