Bona si sotul meu

Bona si sotul meu | Autor: miha81

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum sa numesc acest subiect. Sunt tare suparat... din decmbrie am avut o bona de 25 de ani extraordinara! Chiar nu am avut ce sa-i reprosez , se ocupa de copil extraordinar de bine, ne intelegeam super, ce aveam eu ii dadeam si ei, ziceam ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Intr-o zi ma suna sa imi spuna ca ii este rau si nu poate veni iar apoi ma suna sotul ei sa imi zica sa ne intanlim ca a gasit un bilet pentru ea de la sotul meu. Biletul era scris de calculator iar sotul meu ii zicea ca o iubeste si ca pe mine nu m-a iubit niciodata. Sotul imi jura casa cu mana pe icoana ca nu e nimic adevarat desi ea mi-a zis ca este.
Eu ce fac acum? Copilul intreaba mereu de ea iar eu nu stiu cum sa procedez. I-am zis sa nu mai vina dar iar m-a induiosat cand m-a intrebat de copil. Sunt nebuna dar eu chiar o regret. Ce sa fac acum? Help...

pozeBianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

eu cred ca bone mai gasesti. Bine, si soti mai gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Aici se poarta chestia cu bona care ia locul nevestei. De aia prefer eu sa stau acasa...
Acum lasind gluma la o parte, cauta alta bona, o femeie cu picioarele pe pamint si care sa aiba peste 40 de ani , dar te uiti si la asta cum arata, cum se imbraca, ca si eu am peste 40 si daca vreau sa ma imbrac sexy, pot sa bag vreun barbat in boale, iote ce ma complimentez singura.
Spor la cautat bona, ca la asta sigur nu trebuie sa-i mai deschizi usa, indiferent daca intreaba copilul de ea, sau ea de copil.
Bafta multa !

Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Cauta alta bona, bineinteles!
Daca e adevarata varianta ei, pentru ce sa o aduci in casa??? Vrei sa stai pe ghimpi tot timpul?
Iar daca nu e adevarata varianta ei, e clar ca are o problema cu imaginatia si iti va crea si tie probleme in continuare.

Copiii se ataseaza de bone, e adevarat, dar bonele vin si pleaca, parintii trebuie sa ramana alaturi de ei.

Eld, mami de printesa si (38s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Initial creeata de miha81

Nu stiu cum sa numesc acest subiect. Sunt tare suparat... din decmbrie am avut o bona de 25 de ani extraordinara! Chiar nu am avut ce sa-i reprosez , se ocupa de copil extraordinar de bine, ne intelegeam super, ce aveam eu ii dadeam si ei, ziceam ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Intr-o zi ma suna sa imi spuna ca ii este rau si nu poate veni iar apoi ma suna sotul ei sa imi zica sa ne intanlim ca a gasit un bilet pentru ea de la sotul meu. Biletul era scris de calculator iar sotul meu ii zicea ca o iubeste si ca pe mine nu m-a iubit niciodata. Sotul imi jura casa cu mana pe icoana ca nu e nimic adevarat desi ea mi-a zis ca este.
Eu ce fac acum? Copilul intreaba mereu de ea iar eu nu stiu cum sa procedez. I-am zis sa nu mai vina dar iar m-a induiosat cand m-a intrebat de copil. Sunt nebuna dar eu chiar o regret. Ce sa fac acum? Help...

pozeBianca

tu vorbesti serios sau e doar un scenariu imaginar de telenovela si vrei sa testezi reactia forumistelor?daca chiar e adevarat atunci 1 intrebare care-mi vine in minte e de ce ar minti bona ca are un bilet de la sotul tau si de ce a pastrat(pitit)biletul de la sotul tau cand putea sa-l citeasca si sa-l rupe sau sa-i dea delete.?ma rog cel mai bine e sa-i pui pe toti 3 fata in fata si sa deslusesti misterul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Greu de spus....oricum cauta alta bona. Iar in privinta sotului...si acolo tb sa lamuresti lucrurile intr-un fel sau altul. Sa-ti dea Dumnezeu putere, ca ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Si eu mi-as dori sa nu vorbesc serios dar chiar asa s-a intamplat.Am vrut sa-i pun fata in fata dar sotul bonei l-a facut pe al meu la telefon in toate felurile. Stiu ca eram langa el.Si eu vreau sa imi cred barbatul. Aseara a venit acasa fara sa stiu ( e detasat cu serviciul in alt judet) mi-a adus un buchet de flori si a inceput sa planga (jur) si a zis ca el nu poate sta acolo sa ma stie asa de suparata, ca o sa faca tot posibilul sa ma faca fericia, bla, bla, bla...a facut o rezervare la munte de Paste si m-a chemat pana atunci sa stau cu fata cu el la Bucuresti. Cred ca maine o sa ma duc. Iar de ea nu vreau sa mai aud niciodata! oricum va trece mult pana imi voi reveni... va multumesc tare mult fetelor ca mi-ati raspuns. O sa va mai tin la curent.

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miha- paste fericit(desi am vazut ca e un subiect in care fetele intorc pe toate fetele cum se zice corect din pct de vedere gramatical, dar omit esenta- traditionalul)si putere sa treci peste toate(ca o paranteza- vorba columbitei chiar tb sa fi o mica scorpie in casa).dar ce ma surprinde e ca tu nu ti-ai dat seama de nimic.sa te distrezi si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu as pastra bona si mi-as schimba sotul

Oricum, sper sa reusesti sa treci peste intamplarea asta. In orice caz, ocupa-te mai mult de tine, rasfata-te din plin, fii un pic mai egoista... si daca Bianca intreaba de bona, spune-i ca tati o sa-i explice de ce a plecat bona. Lasa-l sa transpire un pic si el.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Poate ca sotul bonei are o imaginatie bogata... Nu prea cred ca sotul tau ar scrie un bilet la calculator pe care sa i-l trimita....pare prea pueril, dar poate ma insel eu, cine stie... Iar ea nu l-ar fi pastrat, s-ar fi gandit ca e posibil sa-l gaseasca cineva... hm...e prea "poveste" scenariul, nu prea mi se pare real. Eu as inclina sa-mi cred sotul.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cum spuneau si fetele, indiferent dacaca bona spune adevarul sau minte, n-ai nici un interes sa continuati colaborarea. Lasa ca n-o fi ultima bona din univers.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput