Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata si de la noi.Eu am facut deja un ritual din a bea cafeaua in timp ce va citesc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici! Si eu pe-aici :-)

Hm-hm...cam chiauna insa, Irinouko bine ziceai ca ne-au obisnuit prost adica fara treziri noaptea..pana azi noapte: a cerut masa la 2.30, la 3.50, la 7.30...ma rog, daca e pragul de trei luni, era cazul, ca nu l-am avut inca.

Honey, nu e cazul sa te sperii de vaccin. Da, te poti astepta la usoara febra, agitatie sau apatie dupa...febra trece cu Panadol sau Eferalgan sau supozitor cum ziceau si fetele. I le poti da si preventiv. Cand ne-am intors acasa, eu i-am pus pe locul vaccinului niste gheata intr-o punguta, dar nu i-am tinut-o mult. Noi nu am avut nici un fel de efecte adverse, desi nu am facut Infanrix.

Cu cacutzul...nu cred ca pediatra o sa te considere nebuna daca ii arati un scutecel, de multe ori EI cer sa-l vada! Mie mi s-a intamplat o data, dar nu a fost de unde la momentul respectiv :-)

Sofia face de cateva saptamani bune de regula doar unul pe zi, cateodata nici unul, cateodata doua (unul stil "mitraliera", altul mai discret).

Dupa masa de azi dimineata, nu a mai fost chip sa adoarma, desi eu vroiam sa ii fiu un exemplu in acest sens (adica m-am bagat in pat). Dar atat vocaliza si striga, ca n-a fost chip! Am pus-o totusi in patul ei si i-am mai agatat niste zornaitori in fata ochilor (si a mainilor). Sunt doua in forma de colacel, le-a gasit bine de tot, se tine de ele si le trage spre ea! Mi-au dat lacrimile de emotie...fata mea apuca jucariile! He-he...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Jelimoni imi plac foarte mult toate pozele voastre dar cea in care Robert e cu limbuta scoasa e mortala.Sunteti foarte frumosi amandoi si te admir si pentru parul tau lung.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Anca m-am mai linistit putin.Si Albert vrea tot timpul in fundulet si incearca sa isi ridice capul singur daca e la orizontala.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Ceska frumosi ciresii si voi sunteti foarte frumosi. Si eu am acelasi port bebe.Nici eu nu il tin pe Albert mai mult de jumatate de ora ca imi rupe spatele.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Honey multa bafta la vaccin.Eu lui Albert i-am dat preventiv dupa vaccin o doza de paracetamol corespunzatoare greutatii lui.

poze albert

Mergi la inceput

Stancutza si Irinouka va multumesc mult pentru raspunsurile din capitolul anterior.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Zuzici,
sunt suparata pe sot. Ieri seara abia m-am stapanit sa nu-i ard una! Imi venea sa nu stiu ce....
Aseara dupa ce Benji a adormit am lasat aici cateva mesaje si am incarcat poze pe webshots asteptandu-mi sotul... sa vad daca ii e foame, si eventual sa mergem impreuna la nani. Desi eram de la 5 dimineata in priza. Se facuse aproape 23:00. Sí normal cand vine ma gaseste la calculator numai ce terminasem de scris ultimul mesaj... stam frumos pe canapea si eu astept sa termine de incarcat webshots alte poze, mai vin deci la calculator. Si sotul: "Auzi tu toata ziua stai la calculator? I-ai luat jucarii lui Benji (se referea la centrul de activitate probabil) ca sa il tina ocupat sa ai timp de stat pe net? Azi dimineata ai deschis compu si acuma tot tu il inchizi!" Mi-a venit sa ..... Cum poate sa zica ca imi neglijez copilul stand de vorba cu alte mamici despre cresterea si educarea copiilor!!!!!! Eu cu cine sa schimb pe aici o vorba???? Mama e departe, surorile la fel, prietenele la fel, familia lui la fel. Pe verisoara lui cu doi copii mici o vad rar si in fuga, ce mai vb la tel cu ea si soacra! Vecina se muta la mama naibii, la bavarezi! Nu avem inca loc in grupa de piticoti de pe langa biserica abia in toamna. El inca nu s-a trezitin vreun week-end sa ma lase si pe mine sa dorm, nu sa ma umflu de somn ci sa fiu macar odata odihnita. I-am mai zis si altele ca abia m-am abtinut! A recunoscut ca a exagerat dar...a ramas siza. De cuvinte din astea aruncate asa mi-e cel mai frica. Ca raman infipte undeva in minte si ajuta rau la demolarea unei imagini......a sotului. UF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Irinuka este ca mitsu e misto!

mersi pentru raspunsurile referitoare la cacalica.
Si bebe Matei mai face caca in timpul zilei dar nu asa mult, repriza asta de noapte e cea mai importanta. Dar vad ca sunt si alti bebei la fel asa ca m-am linistit . Io ma mai si supar pe tati ca uneori isi ia patura si perna si se duce in sufragerie deranjat de concertul de caca. Dar bebe este atat de cuminte... asta e singura galagie pe care o face. Pai ce am citit pe aici m-am ingrozit, cu urlat si plimbat in brate ore intregi, noi nu am avut asa ceva... Si i-am citit si lui sa se calmeze ca sa vada cu ce copil cuminte ne-a binecuvantat Doamne Doamne.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

La multe lunite Sarei de Gatta.Sa cresti mare,frumoasa si sa iti bucuri parintii.Pup.

poze albert

Mergi la inceput