Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Shose
Lauriciiii
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lari - !!!
Abia acum am ajuns la ultimele tale mesaje...
Ce face pipetzica noastra? Doarme si o lasa pe mamica ei sa "forumeasca" ?
Pe eleni a adormit-o mama. Care mama - m-a anuntat ca am rufe de calcat.... Acum, vad ca s-a apucat ea de ele.... ca eu am "treaba" sa stau pe forum.
Adevarul este ca o "exploatez" la maxim pe mama cand vine la mine dar si ei ii place....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
honey79 spune:
Mersi, Miki de raspuns.Am sa-l pun la san in cabinet, dupa ce-l verifica.
Supozitoare nu am vazut pe-aici.Oare nu folosesc asa ceva?
Moni am vazut si eu pozicilie tale si sunt nemaipomenite.Cat despre grasunel... nu-ti mai zic.. ca l-as trage de bulanele tot timpul si l-as musca de obrajori, frumosul de el.
Laura Dimitris.... pupicei si lui Eleni cea frumoasa.In alta ordine de idei...ai aflat ceva de legea aceea?
Mai fetelor... Gatta n-a mai dat nici un semn de ceva zile.Ce stiti de ea si de Saratica?
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by honey79
Zuzici....in cateva ore mergem la vaccinul de la 2 luni.
As dori sa-mi ziceti ce-ar fi indicat sa fac sau sa nu fac inainte si dupa vaccin, ca sa ii fie puiului cat mai bine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
Honey, succes la vaccin!!!
Eu lui dimitris ii dadeam imediat dupa vaccin o jumatate de supozitor cu novocalmin... si ii puneam si comprese cu apa rece pe piciorus .
Dar lui dimitris ii faceam vaccinul gratuit de la stat care dadeau tot felul de efecte de genul febra, lipsa poftei de mancare, i se umfla piciorusul....
Saptamana trecuta i-am facut insa infrarix hexa lui eleni...
Ei nu i-am dat nimic inainte si nu a fopst nevoie nici dupa...
Minunat vaccin din punctul acesta de vedere!!
si Eleni - 05.02.2008
CameliaH spune:
Asa... sa va spun ca ieri am cunoscut-o pe Mitsu care e o delicata si o slaba si frumoasa si un bebe Conrad cu ochi super albastri si care bebe vorbeste si rade tot timpulca ma simteam si prost ca bebeul meu nu zicea nimic, de Mitsu credea ca l-am dus in alta camera sa doarma.Si dupa ce a plecat mitsu am mai stat un pic si am iesti afara cu toata trupa si bebe a dormit de la 5 pana la 10 seara, nici baie nu i-am mai facut. S-a sculat a mancat din noi si s-a culcat la loc pana pe la 2 si apoi pe la 7. Si vreau sa va intreb ceva, cam cand fac bebeii vostrii caca? Ca pe al meu il apuca numai noaptea sau in zori. Nu plange, se foieste, da din picioare de il gasesc cu capul unde trebuiau sa fie picioarele si se aude mitraliera la fundulet de il trezeste pe tati.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
honey79 spune:
Multumesc si tie, Camelia de raspuns.
Am sa cer pediatrei o reteta pentru ceva anti-fever.... just in case.
Si o sa tai un cartof sa-l pun in frigider, inainte sa plecam.
Ma gandeam ca, ar fi fost frumos sa mergem la restaurant... caci astazi aniversam 3 ani de casnicie.
Plus, ieri a fost ziua lui Andrew, si matusa-nashica a venit si si-a cunoscut nepotelul live.
Care nepotel... i-a tras niste zambete, de m-a facut geloasa foc.Numai ce s-au cunoscut si au vorbit un pic, ca fiul meu i-a si aruncat zambete si ii spunea povesti.A tinut-o asa vreo ora si ceva.
Ei, om vedea in cateva ore ce si cum va fi.
Ar trebui acum sa merg sa ma bag si eu in pat, caci e trecut de ora 1 noaptea, dar uite ca nu pot sa adorm.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
laura_dimitris spune:
LA MULTI, MULTI ANI SANATOSI PRINTESICA SARA !!!!!
Simona, ce faci iubita? Sper doar ca nu ai timp de forum pentru ca te plimbi cu sara prin parc!!
si Eleni - 05.02.2008
honey79 spune:
Camelia, Andrew mai nou, nu mai face kk asa des. Inainte facea cam de 4-5 ori in decursul a 24 ore.
Acum, maxim de 2 ori. Dar, cel mai adesea 1 data pe zi, dimineata...sau in miezul noptii.
Chiar ma gandeam sa iau un Pampers maine cu noi, sa i-l arat pediatrei. Oare s-o supara, o zice ca-s nebuna???
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
cynthia_ spune:
Neatza, eu dupa vaccin l-am infasat doar la picioare, pentru ca se misca si-l durea, si a dormit tare linistit, i-am pus preventiv spozitor cu paracetamol, comprese cu apa la temperatura camerei si seara nici nu se cunostea ca am fost la vaccin. Succes si sper sa nu aveti probleme.
quote:
Originally posted by honey79
Zuzici....in cateva ore mergem la vaccinul de la 2 luni.
As dori sa-mi ziceti ce-ar fi indicat sa fac sau sa nu fac inainte si dupa vaccin, ca sa ii fie puiului cat mai bine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
laura_dimitris spune:
Cami,
"si se aude mitraliera la fundulet de il trezeste pe tati."
si pe eleni a mea o apuca aproape zilnic dupa masa de noapte( cxare la ea este ori la 3, ori la 4, ori la 5 dimineata...)
De aceea, o imbrac de obicei in pantalonasi si bluzita ca sa nu o "deranjez" prea tare cand i-as scoate salopetica....
Face cam de 2 ori pe zi. Mai are o "repriza" dupa amiaza...
si Eleni - 05.02.2008
irinouka spune:
neatza la cafea, shosetzel si laurici dimitrici, respectiv, la ceai cu lamaie, camelia! tie, honey, somn usor si bafta la vaccin! eu nu i-am facut nimic preventiv si tot nu au fost probleme, nici macar roseata la locul intepaturii! pup bebe AJ!
cami, asta micu' face caca aproape la fiecare masa, deci cam de 6 ori pe zi. noaptea insa ii e mult mai greu sa faca. invariabil, plange putin si da din picioare si le ridica pana deasupra burtii pana incepe sa dea afara ce-are de dat, cu tot cu partzuri de trezeste colegul de camera. :-)
abia vad ce scriu iar tu, laurici, ai chef de calcat! pfoai! ce nedrept s-au impartit puterile pe lumea asta, hihihi!
cami, este ca mitsu-bishul nostru e chiar misto? :-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/