Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
stoisor spune:
quote:
Originally posted by danonique
Buna dimineata!Eu nu pot sa dorm.Sunt racita, ma dor ochii si imi curge nasul.Am luat paracetamol dar nu vad nici o ameliorare.Intai a fost Vanessa racita,acum e randul meu si mi-e tare frica sa nu urmeze Albert.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
pusi pt tine si sa te tratezi sa nu ai sarbatori cu mucusori pusi
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
danonique spune:
Ceska te rog sa nu te mai gandesti la reprosurile facute de sotul tau ca iti faci degeaba inima rea.Sunt sigura ca el nu a vrut sa sune chiar asa dar acum raul e deja facut.Pup.
poze albert
stoisor spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Neata!
Danonique, eu ii voi pune cercei Saarei cand va merge la scoala. Nici aici fetele nu au cercei pana la varste mult mai inaintate. De exemplu nepoata mea a primit cadou pentru 10 ani cercei. Si-a dorit enorm sa-i aiba si n-a plans niciun pic.
Alina, sunt superbe fotografiile!
Gatta, ma bucur ca sunteti bine!
Ven, am vazut filmeletul, dar am uita sa scriu cat de haiosi sunt baietii tai! Mai ales Markus:)) Doamne, abia astept sa vorbeasca si Saara...dar mai e drum lung pana acolo.
Noi astazi la 12 mergem la asistenta sa ne cantarim. Abia astept sa vad cat a luat in greutate Saara.
Fetelor, pe mine ma doare spatele cand o ridic pe Saara. Voua vi s-a intamplat?
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
am o durere vie pe spate intre omoplati si in fata pieptul intre sani.....dar ma doare de mor si in fiecare seara iau ba un algocalmin ba un paracetamol ....si are abia 5100 ...mi groaza ,mai am si astmul care ma supara la efort....asta e
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
miki_baby spune:
Danonique, sunteti niste frumosi! Toti! Dar cam putine poze;)
Ereena, mie nu mi se pare prea gras puiutul tau! Arata super bine! Pai si cat ai vrea sa aiba daca s-a nascut asa mare?
La multi ani clopoteilor ce implinesc azi 3 luni!
Eu ma pregatesc sa plec la asistenta si apoi la mall sa-mi cumpar o fusta, ca sambata mergem la o mini petrecere. Inca nu mi-am gasit pantofi care sa-mi placa..poate-mi iau de la Riga.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
stoisor spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Neata fetelor,
Am vrut sa intru aseara dar mi s-a blocat calculatorul
Am fost ieri la ortoped (la Gr. Alexandrescu): buburuza mea este pk; are picioarele drepte si "prinse" bine. Deci, am scapat de suspiciunea de displazie sau orice alta nenorocire.
Mi-a spus ca acea cuta in plus, este pentru ca este cam grasa: are 6500 gr si 64 cm la 4 luni jumatate. M-a intrebat "ce-i dati sa manace?" - imi venea sa-i zic "friptura de porc cu cartofi prajiti" dar m-am abtinut.
Pediatra mi-a spus ca este dezvoltata normal si ca nu e grasa.
Acum stau si ma gandesc: sa-i mai tai din potie?! mananca 120 ml (adik 120 ml apa + 4 masuri si rezulta cam 135 ml, asa cum ai zis tu, Ven, la 5 mese: la 8, la 11:30, la 14:30, la 18:00 si la 21:0)
Voi ce ziceti?
Miky (mami de Saara), si pe mine ma doare spatele mai ales cand o tin in brate, pentru ca stau putin cu pieptul si burta in afara, ca sa stea mai mult presata si nu in fund; din pacate n-am nici sani si nici burta, "consitente" ca sa aibe pe ce sa stea si trebuie sa ma arcuiesc eu ca sa nu alunece.
asta e motivul intradevar pt durerea de spate ,o tin sa ragaie si stau mai pe spate sa stea ea mai pe burtica nu in fundulet
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
danonique spune:
SHOSE multumim mult.Eu te-am admirat inca de cand eram la odisee.Esti o mamica frumoasa si ai o fetita pe masura.Pup.
poze albert
Shose spune:
Pupa Pipe pe Ellenutza de compliment!
Ereena e MARE, MARE Mateiash frumosul. Si grasutz dar si inaltutz.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
stoisor spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici
eu astept ca pe sfintele moaste sa implineasca bitzi 4 luni ... am impresia ca e asa un prag psihologic .. tot sper ca face patru luni si se cuminteste, ca termina cu mariala si cu plansul .. ma uit la baietelul sorei mele .. el a fost mereu un bb cuminte .. in schimb a mea .. plangacioasa frate pana la Dumnezeu si inapoi ..
eu sper sa se faca cuminte dupa ce face 4 luni .. sper degeaba???
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
asa se zice ca dupe 4 luni se mai domoleste ....atunci intru si eu la SPERAT cu tine
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
danonique spune:
Stoisor sper sa-mi treaca raceala cat mai repede.multumesc mult.
poze albert
creata2008 spune:
In ordinea numerelor de pe tricouri, vreau sa le urez "LA MULTI ANI!" clopoteilor mei iubiti, Alexandru si Rares, cei doi flacai frumosi ai Carmiliei si Irinoukai, precum si surorii de maternitate a Mariucai, Beatrice, fetita Beinazutei.
Sa va fie viata usoara si frumoasa, sa aveti langa voi numai oameni care va iubesc si sa fiti sanatosi!
Va pupa ultima pe lista, cu voia voastra, mama Mariucai, adica Creata2. De fiecare data rememorez aceasta zi, este deja a 3-a luna cand fac acest lucru si recitesc povestea nasterii. Este un moment incredibil, de care imi aduc aminte cu mare placere si dragoste. Este ziua in care s-a nascut Mariuca mea mica si iubita.
Va doresc sa retraiti si voi acele clipe incredibile de acum 3 luni si sa plangeti, sa radeti si sa va strangeti puiutii in brate.
Dau legatura...
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona