Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ginette si Doniro va invidiez cand aud ca puiutii vostri au deja un program de masa.Oare cand va manca si Albert de 5 ori pe zi?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana ce dulce e albert!! iti vine sa musti din el! si vanessa e o printesa frumoasa foc!!

nu te ingrijora .. nici a mea nu are program .. dar eu tot sper!!

stai ca am dat edit la mesaj ca nu ajunsesem la poza cu tine .. ARATI SUPER BINEEE!!!! ce slaba esti, esti o maman tres sexy!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
nici cafeaua nu m-a trezit! Era cu lapte da` oricum....
Afara e o ceata , va ploua toata ziua (desi dupa ceata cica va fi insorit) pt ca s-au anuntat inundatii.... Sotul cred ca a intartziat la lucru, Benji e un marait!! Eu cu susul in jos ca mi-a venit ciclul....
DAR..............azi implineste benji 4 LUNI! Cred ca e psihologica rau varsta asta atata o asteptam....doar trec colicii, se vad cu ochiul liber progresele facute etc.... Benji cred ca a stiu ca azi e zi mare: aseara abia a adormit, de doua ori l-am tot ridicat din patut leganat si pus la loc, cu suzi nu a vrut sa se aline. Apoi s-a trezit la 3:30 unde el imi zicea buna dimineata abia dupa 04:30 de obicei. Cand am venit in living dupa schimbat pijama si infasat atata a dat din cap pana m-a nimerit in barbie. Aoleu ce s-a mai jelit...continua si acuma sa maraie... doar e parasit de mama ce sta in fata computerului! Nu stiu cum dar cand da cu talpitele uneori de marginea comodei de infasat nu zice nimic iar acuma ca s-a lovit cu capul de barbia mea a urlat! UF!

Ven,
stiu ca cei din zodia capricorn sunt cei mai "buni" din zodiac! Benji a iesit la mustata Capricorn ca mine si nu Sagetator ca tati!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

danonique, ai niste copii tare reusiti iar tu esti o mamica grozava .

am vazut ca se vorbea de greutate, eu am alt fix, ca matei e prea gras. bine, macar luna asta a luat mai putin, 750 gr , si la trei luni are 66 cm si 7250 gr ,nascut 56cm si 4300gr. doctorita spune ca e ok, pt ca e si lung si nu o sa mai ia asa mult in greutate. deci obsesia mea este inversa cu a altor mamici :-)

de vreo doua zile si matei a inceput sa prinda jucarii dar inca nu le duce la gurita. ellenuta, bitzi e grozava cu noua ei jucarie

am pus cateva poze la poze noi

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

La multe lunite urmatorilor clopotei: BENJI de Ceska, RARES de Irinouka,ALEXANDRU de Carmilia,MARIA de Creata,BEATRICE de Beinazutza,STEFANA de Puisorul,IOAN de Isidora.Sper ca nu am uitat pe nimeni.

poze albert

Mergi la inceput

DRAGI CLOPOTEI: MARIUCA DE CREATA, BEATRICE DE BEINAZUTZA, BENJI DE CESKA, RARES DE IRINUKA, ALEX DE CARMILIA, IOAN DE ISIDORA .. LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI DRAGI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Danonik ce mare e bb. Deja nu mai seamana a bblus ci mai degraba a baietel in toata regula. Vanessa e domnisoara d'acum...deh....iar tu sexy mamma.

p.s. ma uit la bb Albert cat de mare e in carutz si ma gandesc cand se face si Pipetzica mea asa.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ellenuta si Ereena va multumim mult.Nu sunt chiar atat de slaba.Mai am de slabit 4 kg ca sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata.

poze albert

Mergi la inceput

ereena am vazut pozele. mateiu e un frumos si e clar baiatu' lu' mama!!!

shose Doamne ce dulce-i Pipe si frumoasaaaa!!

ceska si la noi e tare urat .. e frig si bate vantul ca la balamuc .. imi pare rau ptr ca ti-au venit rusii .. sa treaca supararea

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi ani clopotzeii!!

Benji,Ema,Rares -Palugel, Mariuca-Creaza, Alexandru, Beatrice, Stefana si Ioan de Isidora sa cresteti mari si cumintzi sa va bucurati parintzii.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput