Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici, vin si eu la o

raportam o noapte tres tres agitata .. s-a trezit pitika de vreo 3 ori .. pe la 1, pe la 3 si pe la 6 .. apoi a tinut-o tot intr-o maraiala .. cred ca stiu acum de ce .. sunt o mama denaturata .. cred ca lui bitzi ii era frig .. eu am vazut ca are mainile reci reci, i-am pus patura pe ea dar cum ea da din picioare si-o da imediat la o parte .. saracuta cred ca maraia de frig .. acum am imbracat-o .. i-am dat puloveras de lana si botosi in picoruse si vad ca are manutele calde ..

mari de vreo saptamana tine in mana obiecte usoare. eu i le flutur prin fata , ea le apuca si le duce la gurita .. normal. mai apuca si ce pun pe langa ea .. carpite, bodyuri, pantalonasi .. din astea usoare .. desigur ca toate ajung in gurita ..

ginette ma bucur ptr vestile bune!! Doamne ajuta. si bebe nu e deloc grasa , e foarte bine, da copilului sa pape cand vrea si cand ii e fomita!! a mea are 3 luni si 6700 g si 64 cm ..

mitusle ce faci??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

miki si pe mine ma doare spatele uneori cand o iau pe bitzi in brate .. mai ales dimineata si seara .. dar nu iau nimic.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ginette ma bucur ca totul e ok si ca v-ati linistit.Eu il tot analizez pe Albert de cand ai spus tu ca trebuie sa fie simetrice cutele pe fundulet si mi se pare ca nici la el nu e totul simetric.E drept ca Albert e mai grasun dar nu ma voi linisti decat cand ii voi face o ecografie.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

zuzici

eu astept ca pe sfintele moaste sa implineasca bitzi 4 luni ... am impresia ca e asa un prag psihologic .. tot sper ca face patru luni si se cuminteste, ca termina cu mariala si cu plansul .. ma uit la baietelul sorei mele .. el a fost mereu un bb cuminte .. in schimb a mea .. plangacioasa frate pana la Dumnezeu si inapoi ..

eu sper sa se faca cuminte dupa ce face 4 luni .. sper degeaba???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Ginette,Albert are 7 kg si 740 gr si doctorul lui mi-a spus ca e foarte bine deci Adela e perfecta.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna dimineatza!!!
Ellenutza Bitzica e o frumusetze...indiferent ca e plangacioasa....uitzi tot cand ii vezi falcutzele umflazele si ochisorii ei de bb poznash.

Danonik sanatate multa, si sa nu ia si bb raceala.

Io am asa o stare de somnolentza de la nebunia asta cu ciclu...de nu'mi vine sa ridic capul de pe perna.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ellenuta si eu asteptam cu nerabdare sa implineasca Albert 4 luni si spre marea mea dezamagire in loc sa se cuminteasca a inceput sa se trezeasca mult mai des noaptea.Eu nu mai inteleg nimic.De pe la 3 dimineata se trezeste din ora in ora sa manance.Ma gandesc ca e din cauza ca saptamana trecuta mi-a scazut foarte tare laptele iar acum incepe sa revina la normal si probabil ca nu e inca desnul de consistent.

poze albert

Mergi la inceput

Ven si Shose multumesc mult.Ven tu ce tratament ai luat cand ai fost bolnava?Eu iau paracetamol si beau ceaiuri cu miere si lamaie.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetelor,

Mi-a spus ca acea cuta in plus, este pentru ca este cam grasa: are 6500 gr si 64 cm la 4 luni jumatate. M-a intrebat "ce-i dati sa manace?" - imi venea sa-i zic "friptura de porc cu cartofi prajiti" dar m-am abtinut.
Pediatra mi-a spus ca este dezvoltata normal si ca nu e grasa.

Acum stau si ma gandesc: sa-i mai tai din potie?! mananca 120 ml (adik 120 ml apa + 4 masuri si rezulta cam 135 ml, asa cum ai zis tu, Ven, la 5 mese: la 8, la 11:30, la 14:30, la 18:00 si la 21:0)
Voi ce ziceti?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Cum sa tai din portieeeee??????? Victor la fix 3 LUNI avea 6700gr si e f bine asa, nu e exagerat de gras. A avut 3800gr la nastere, a luat super bine in cele 3 luni cumulat. Lasa copilul in pace. Asa cum ai zis ca papa piticul tau mananca si Victor al meu (5 mese a cate cca 150ml lapte).

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze noi cu Albert si una cu mine si Vanessa in parc.

poze albert

Mergi la inceput