Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
laurici de vreo saptamana a inceput sa tina in mana diverse dar foarte usoare .. lingurita, tot ce pun pe langa ea si e usor .. pampersul, body, pantalonas, caciulita, carpite cu care o sterg la gurita .. desigur pe toate le duce la gura.
de apucat, apuca si de jucarii mai grele dar nu le poate tine in maanute ..
stoisor multumim!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
Gata, mi-am terminat investigatiile pe net in cautarea retetelor depasca si drob... In fiecare an caut pentru ca niciodata nu sunt in stare sa-mi notez undeva reteta sau sa o salvez in calculator...
Este o vreme afara de-mi vine sa plang la gandul ca nu o voi mai putea tine pe eleni cateva ore in parc... Doar asa se linistea micuta de ea. Astazi nu mi-a dormit 3 ore in total de dimineata pana la 20.30 in seara asta... Am facut cu randul cu mama la tinut copila in brate...
Ma bag la culcare...
Noapte buna ellenutza1
Cred ca numai noi 2 mai bantuim pe aici...
Apropo, eu o alint pe eleni si elenutza . Imi place la nebunie numele de elena/eleni - in varianta greceasca!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Mi-am dat seama ca nu am apucat sa o urez pe gugu..
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI CU FAMILIA GUGULE !!!!
A, mai vroiam sa spun ca le-am pus "absent" de cateva zile lui mitsu, alinutza 023, miri... Ca sa nu mai vorbesc de natalia...
Nataliaaaa? Ce faci? Ce-ti fac fetele??
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
laurici la mine face socrella drob si pasca si eu o asist .. eu ma ocup de prajituri ..
si mie imi vine sa urlu cand vad ce e afara .. si bitzi a mea doarme bine in parc .. azi a stat de la 1 la 4.30 fara probleme. in casa ne zapaceste. si copilu meu e tare plangacios .. sper sa se faca frumos maine si sa mergem "PAA".
si mie imi place tare mult numele eleni .. suna asa dulceee!! fata si copilutii si noapte bunaaaaa
poate dupa paste ne vedem si noi prin moghioros, nu? in gasca mai mare ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
zuzici
eu ma bag la nani .. vad ca nu vreti sa vorbiti cu mine ..
noapte bunaaaa
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
elenuta sunt si eu pe aici...e scumpik...e buna jucaria da mai buna e manuta ei...pai e fata desteapta
Aoleu neoronu...am mai vazut niste poze da nu mai stiu ale cui,stiu doar ca era un bebe bucalat si scumpic,ca toti e aici de altfel....
SARATICA de Gata "la multe lunite!"...si multa pofta de papica...chiar Gata sper ca sunteti bine...da un semn!
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
lala daa e tare smecheroasa asta mica ..
eu te las sa tii de 6 pe aici .. schimbam turele .. m-a luat un somn d-ala mareee ...
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
Atunci somn usor...eu mai stau nitel(desi sun rupta de oboseala...vreo doua nopti nu prea mi-a dormit Biencuta,a stat si s-a uitat pe pereti si eu la ea...si acum mi-a cazut lata)astept sa-mi vina sosu de la munci...
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
docdecap spune:
buna seara fetele!!
uite am intrat asa, un pic, sa spun
pentru Gugu nostru drag, sa fie fericita langa Gugu tati si Gugu bebe zis Fomila!!
eu sunt chiauna de obosita si agitata si ce mai vreti voi, vine pastele, botezul, tot familionul, toata lumea vine sambata, ca sa fie treaba facuta intre timp, tati nu cred ca-si ia concediu, numai asta micu' ce ne bucura tare, ca rade si vorbeste si se bucura!
va pupic tare-tare
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Iata-ma si pe mine la drum de seara...pe aici, pe la zuzici!
Nu am mai intrat pentru ca in sfarsit fac si eu curatenie... Uraaaaa!! Eu mi-am terminat partea; maine mai are sotul sa rezolve geamurile de la balcon si baia si s-a gatat!! Uffff...ce usurare..
De maine eu incep sa lucrez la prajituri pentru Paste si de poimaine incep si la mancaruri. Chiar vroiam sa va intreb... Oare salata boef si salata berlineza (cu vita si castraveciori acri), le pot congela? As vrea sa le fac de joi si pana duminica...in conditiile in care le si transport la tara, mi-e teama sa nu se acreasca.
Fetele care sunt ajutate de mame/soacre, sunteti foarte norocoase, zau asa! Noi trebuie sa ne descurcam singuri. Rareori il mai ia soacra pe Luca la ea, sau il ducem la tara, la ai mei. Dar m-ar fi ajutat mult sa vina la noi una din ele...macar periodic. Iar cu pregatirile pentru Paste...desi petrecem la ai mei, eu sunt cea care se ocupa de majoritatea pregatirilor. Mamei mele nu prea ii place sa gateasca si prefera sa stea mai mult pe la biserica in perioada asta. Hai ca m-am plans si eu putin voua; sotului nu vreau sa-i spun, asa ca nu am cui... Va fac voua capul calendar..
Noi azi am iesit afara pe ploaie. Eu si Ana. Desi nu am husa pentru ploaie la carucior, am zis ca risc. Imi place mult de tot ploaia si imi place aerul curat din timpul si imediat dupa ploaie. Asa ca am scos fata la plimbare prin ploaieeee... Si a fost minunat (cu umbrela deasupra caruciorului). Dar imediat dupa ce am intrat in Mega Image a inceput o ploaie....frateeeee...fum, nu alta! Nu-i bai! Am mai spart niste banuti pana s-a mai domolit. Si apoi fuguta acasica printr-o ploaie care pe mine m-a cam udat dar Anitei i-a placut tare mult. Vorbea pe limba ei de mama focului...
Va spun sincer ca nu am apucat sa vad pozute de clopotei. Am reusit sa citesc in parte ce s-a mai scris. O sa va arat o parte din pozele pe care le-a mai facut Dani al Cretei Anei si lui Luca in studio:
http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Ana%20si%20Luca%20studio/
Nu sunt toate pentru ca dureaza mult sa se incarce si nu am avut timp. Sper sa va placa. Sunt facute imediat dupa botez si din pacate Ana nu a rezistat prea mult pt ca era nedormita. Cred ca mai merg cu ea pe la 6-7 luni cand o sa stea bine in poponeata si atunci sper sa fie mai bine.
Va pupacesc dulce si va doresc noapte buna!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei