Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

eu nu mai rezist,
ieri am primit unda verde la baie in vana si iar azi toata bucuria s-a dus.
Am racit . ma ustura gatul de imi vine sa ma urc pe pereti. Ce sa fac? Ceai cu lamaie, miere, ridichi negre, alte sugestii?
Totodata, vo rog scoateti-ma din ceata...
1. Ce e pliul nucal?
2. Ce e translucenta nucala?
3. Ce e eco morfo-fetala?
Ce sunt toate astea?
Va rog mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

creatza, am uitat sa specific ca pe 1 iulie voi avea 22s+3z, asa mi-a zis dr mea sa ma programez, dupa 1 iulie...si la receptie m-a programat pe 1 iulie.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

windwild, imi pare tare rau ca ai racit....of of of...

deci...translucenta nucala sau pliu nucal este acelasi lucru....si reprezinta ceafa lui bebe care trebuie sa fie pana in 3 mm.

eco morfo fetala este o eco la care se masoara organele lui bebe si se face doar de dr care au competenta pe asa ceva. Dintre dr buni sunt iosup, pop, herghelegiu....astia sunt cei mai cunoscuti....dar eu joi acum ma duc la iosup si la 22s la o dr de la medlife despre care am auzit ca este buna.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

BraveGirl camera o mobilez cat mai incolo pe la 7 luni (zic si eu ca Toriceli) pentru ca inca am o mare nesiguranta. Sunt sigura ca multe dintre voi o aveti.

Alra felicitari pentru inimoara! Tin minte cum am plans eu in cabinetul dr. pentru ca eram cu nervii intinsi la maxim (nu stiam daca BB este viabil).

alinush inca o veste buna in ceea ce te priveste. Nu ezita sa intri la noi ca sa te avem ca reper!

Oceanborn amuzanta ai fost! Suntem destul de imprevizibile insarcinate fiind, nu?

toriceli am avut noroc iar asistenta a fost foarte amabila si am gasit un loc liber pe 2 mai. Dr. Iliev din Iasi am inteles ca este un fel de dr. Iosup din Bucuresti. Asistenta este foarte meticuloasa si m-a intrebat prima zi a UM, ca sa stie cand sa ma programeze pt. morfofetala de trim I. M-a intrebat si la ce dr. merg eu la mine in oras. Oricum, stiu ca dr. mea trimite unele paciente la acest dr. si colaboreaza cu el. Asta imi da o incredere mai mare.
Pe tine de ce te-a programat la 15 saptamani?

elilov Bine ai venit!

maryb astept cu nerabdare primul carucior de la noi din odisee!

creatza dupa ce o fac pe prima, ma programez si la cea de-a doua, ca sa fiu sigura!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, am facut acum programare pt. eco morfologica de trim. II, la Dr. Herghelegiu, la Euroclinic, in data de 12 august cand voi avea 22 sapt si 2 zile.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

repede,repede... ca ma asteapta cu paru'

Alra,
felicitari
Alinushca,
felicitari
Diana,
la noi a fost ultima incercare si singura cu efect...,toate celelalte enumerate nu au avut nici un pic de efect in conditiile in care am si tinut regim...,sa nu-i creez eu prin alimentatia mea probleme la burtica...,apoi am zis ca tre' sa incerc feonul...cum spuneam...,feon normal la prima turatie pe aer cald...,departe de bb cam la 15 cm...,mana mea statea in permanenta pe burtica Crinutei masand-o in acelasi sens cu feonul si in plus bb era imbracata...,este aceiasi senzatie de cald ca si cu pernuta cu samburei incalzita,ca si cu pernuta speciala de la farmacie pe care o incalzesti,ca si un scutec de finet incalzit cu fierul...
repet,nu vb de un feon profesional de care am si eu acasa...si care la turatie mica imi zboara creierii...,vb de un 'domotec' de cateva sute de mii feon de om normal...
cu pompita de nas si eu am zis ca trage...,pana am cumparat batista bebelusului...si abia apoi am zis ca nu-i buna de nimic...,o sa intelegi ce spun dupa ce o vei folosi...,mi se pare cea mai tare chestie inventata pt confortul copiilor...

fugimmm afaraaaa

Mamica stralucitoare
12+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alinushca, felicitari pt caruciorul albastru!

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

anes , sincer nu imi dau seama de ce m-a programat tocmai la 15 saptamani. De-asta astept sa vad rezultatele voastre , sa vad ce masuratori cu exceptia pliului nucal se mai fac si la ce organe pe la 12 saptamini.
Probabil , si sincer mie asa mi-a lasat impresia , e convinsa ca va reusi sa ma determine sa accept amniocenteza. Mi s-a parut foarte hotarita in a ma convinge sa fac acesta analiza si , probabil , s-a ghindit ca e inutila masurarea pliului nucal in aceaste conditii.

Asta este cam ce intuiesc eu , dar sigur nu stiu care este rationamentul.

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

multumesc tuturor pentru felicitari, sunteti tare dragute.

ne mai face o eco la 10 saptamani si inca una pe la vreo 12 pt pliu nucal. am cerut TT cu toate ca parerea ei este ca nu e necesar.

eu cu Laura am scapat de colici (daca colici or fi fost) cu ceai instant de fenicul de la milupa. mi l-au recomandat aici de la dr.
am si eu 2 perne de samburi de cireasa. le foloseam ca sa ii incalzesc patul cand o luam noaptea la supt caci se trezea daca o puneam in pat rece.

eu cred ca lista de necesare depinde de la persoana la persoana. eu am folosit multe din obiectele pe care o fata mai sus le enumera ca nefiind folosite de ea - ex: cele 2 paturi. Laura doarme in pat de lemn si avem pat pliant de concedii. nici nu concepe sa se culce in altceva, mi-e groaza cand ma gandesc sa o trec in pat mare.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

maryb, kita si anes - va multumesc pentru raspunsuri. E clar ca e prea tarziu in saptamana 25. Am sunat din nou la diagnosis si m-am rugat de ei sa-mi gaseasca un loc mai devreme. M-au notat si mi-au promis ca ma suna in iunie, astfel incat sa ma pot duce la eco in saptamana 21, adica intre 2 si 9 iulie.

In rest, despre mine nu va pot spune decat ca sunt si si .... ati inteles.... mama zmeilor! zburda hormonii astia in mine ceva de groaza..... sunt razboinica si tafnoasa nevoie mare, de ma sperii si pe mine

dar voua va trimit pupici, stiu ca intelegeti

creatza 10+

Mergi la inceput