Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
toriceli spune:
Corina , multumesc pentru info ! Camera incep sa o mobilez pe la 7 luni. Sper sa le apuc !
Mav , ma tot intreb cine ar fi putut tine secret aceasta veste ??!! Felicitari Alinuscha !
Kita , tinem minte metoda.
Toriceli
13+
ginye55 spune:
Buna burtici! Azi ma simt putin mai bine. Sper sa ma tina mai mult starea asta.
Carpediem bine ai venit la odisee!
VonHelen bafta azi la echo. Te asteptam cu vesti bune! In ceea ce priveste semnatura, eu o am in functie de echo pentru ca e diferenta de doua sapt. intre UM si ce imi arata echo.
Oceanborn buna treaba cu tricoul.
M-ai facut sa rad.
Otiliav ai grija de tine. Multa sanatate!
Alra felicitari pentru inimioara!
Olivia26 Multam pentru vraja! Esti o dulce! 
In ceea ce priveste kg luate, eu am plecat de la 54 kg si am ajuns la 59kg. Dar cine le mai numara.
![]()
Pupici pe toate burticile!

ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
diana21 spune:
Buna ziua, Burtici!
quote:
c.ceaiuri pt colici,sab simplex,bonisan,debridat,toate leacurile astea pt colici nu ne-au ajutat cu nimic...,feonul a fost salvarea noastra...,dat pe aer cald,moderat ca turatie,peste hainute si la vreo 15 cm departare de burtica,invartit jetul de aer in ordinea acelor de ceasornic pe burtica lui bb...,DOAR asta ii calma crizele de colici
Dandusa, super listuta ta, sunt de acord cu 99% din ce ai scris tu acolo, asa ca o s-o salvez si eu sa nu mai imi bat capul mai incolo!
La capitolul "colici" nu sunt de acord tocami pt ca pe noi ne-au salvat siropurile enumerate de tine. Sab Simplex chiar facea minuni la noi. Cu uscatorul de par nu sunt de acord DELOC de cand cu povestea fetitei care a ajuns la spital cu arsuri de gradul II...mama nu si-a dat seama decat cand a fost prea tarziu ca tinea uscatorul prea aproape de pielea copilului. Mi se pare prea riscant.
In schimb, iti multumesc ca mi-ai amintit ca si eu vreau sa comand batista bebelusului. La fetita nu am avut-o, insa sa stii ca noi ne-am descurcat si cu pompita. Aveam una de la chicco care chiar tragea bine de tot!
Pompa de san si eu am, tot de la chicco, insa e manuala si parca, parca mi-as lua una electrica. Cua sta manuala ma dureau mainile rau de tot dupa ce terminam, efectiv faceam febra musculara. Nu mai zic ca dura destul de mult si ma enerva cumplit operatiunea. Eu chiar am avut nevoie de pompa pt ca fetita mea a fost foarte somnolenta in primele saptamani din cauza icterului foarte pronuntat si dormea intruna. Reuseam sa o hranesc cu bibele...mai mult adormita, decat treaza!
Cosmeticale, eu, una, nu mai cumpar nimic altceva decat gama Avene sau Mustela. Fetita are piele atopica si nu am stiut de la inceput...mai mult rau ii faceam cu Nivea decat bine...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 10+ Dialoguri strumfesti
alinushca spune:
Mav, Toricelli multumesc!
La drept vorbind eu nu imi revin. Sunt asa de bucuroasa. Ma intrebam daca sa intru sa spun sau nu. Ca eu ma incadrez propri-zis la Odiseea anterioara si sa vin eu aci sa ma laud cu carutzul cand multe fete abia isi vad pentru prima data puiutii mi se pare asa... un pic deplasat. Doar un pic. Nu pot sa zic decat: CURAJ, timpul trece foarte repede si o sa aflati si voi intr-o clipita ce ascundeti in burtici! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+

diana21 spune:
Bravo, Alra, bravo, Alinushca!!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti
creatza spune:
hello, burtici!
ia spuneti-mi, voi v-ati facut deja programari pentru ecografia morfo-fetala de trimestrul 2? eu am incercat astazi sa-mi fac programare la Dr Pop (am auzit ca este foarte bun) si nu mai are loc decat dupa 30 iulie, ceea ce pentru mine inseamna saptamana 25. Ah, da, si spuneti-mi, voi stiti in ce interval trebuie facuta aceasta ecorgafie? 
creatza
10+
maryb spune:
gagici, ma bucur ca vad vesti bune la noi.
alra, felicitari pentru rezultatul bun de la eco. 
elilov, o sa-ti trec si DN diseara, mamaaaa da ce baba esti...2008 ani ai ??? te tii bine inca...si mai si faci copii, deci inca esti fertila ![]()
nebunica, ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata. 
olivia, merci frumos pentru aprecieri. Mai, dar mie toata lumea pana acum mi-a spus ca voi avea o fetita, cred ca deja sunt vreo 7 persoane care mi-au zis asa...chiar sunt curioasa ce o sa-mi zica joi si iosup...
kita, merci frumos si tie pentru urari. 
alinushca, felicitari pentru caruciorul albastru. sa fie sanatos si papacios. 
creatza, eu ieri mi-am facut programare pentru eco morfo de trim 2 la medlife pentru data de 1 iulie la dr Chitescu, care am inteles ca este buna.
maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
Alinuscha ne-ai adus o veste minunata si emotionanta ! Ca viitoare mamici mai aproape sau mai departe de aflarea culorii caruciorului , ne bucuram alaturi de tine .
Pe mine , sincer , punindu-ma in situatia ta , m-a trecut un fior. Nu am nici un fel de preferinte , singurele lucruri pe care mi le doresc sunt , doua , mari tari si late : sa am un copil sanatos si sa nu pierd sarcina.
Dar , ghindul de a fi o ea sau un el , ma emotioneaza pentru simplu fapt ca moghildeatza capata contur , nu mai este chiar asa *nedefinit*.
Totul devine din ce in ce mai real pe vreme ce creste iar aflarea
sexului este unul din moementele care marcheaza acest proces.
Plus frenezia cumparaturilor in culori !
quote:
Originally posted by alinushca
Mav, Toricelli multumesc!La drept vorbind eu nu imi revin. Sunt asa de bucuroasa. Ma intrebam daca sa intru sa spun sau nu. Ca eu ma incadrez propri-zis la Odiseea anterioara si sa vin eu aci sa ma laud cu carutzul cand multe fete abia isi vad pentru prima data puiutii mi se pare asa... un pic deplasat. Doar un pic. Nu pot sa zic decat: CURAJ, timpul trece foarte repede si o sa aflati si voi intr-o clipita ce ascundeti in burtici!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded13+
![]()
Toriceli
13+
kita spune:
Creata eu mi-am facut pe 24 iulie programare si o sa fiu in saptamana 21; oricum probabil ca o sa imi mai fac programare si prin saptamana 23 la altcineva (iosub)
Kita
cu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)
kita spune:
eu abia astept sa vad carucior roz la mine; Si la mamicile care sunt mai avansate, va rog sa imi spuneti daca ati avut stari de 

cand aveti carucioare roz in dreptul vostru;
Kita
cu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)