Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
alra spune:
7 saptamani si 2 zile, ii bate inima!
mai facem o eco la 10 saptamani pentru reconfirmare si masuratori si apoi cred ca la 12-13 pentru pliul nucal.
deci e de bine.
Vacanta cu Laura in Romania
loren@ spune:
Kita un nr. de telefon de la firma aia sau o adresa pentru pernita cu simburi de cirese ma intereseaza!
Alra felicitari!
Bia
bebe mic
11+
nebunica-zapacica spune:
Buna, burtici!
Spre rusinea mea, nu am mai scris pe forum de muuuult,
Maryb, Olivia pentru ca ati intrebat de mine.Eu de azi-dimineata de la 10 tot citesc din urma de la cap 15, de cand am ajuns in Romania si nu am mai reusit sa intru pe forum. Ati scris, nu gluma, dar nici nu ma asteptam la mai putin, stiam ca sunteti 
Imi pare sincer rau pentru vestile rele pe care le-am citit aici, Maria_K, Miria, Biaz multa putere sa treceti peste aceasta incercare grea si sa incercati in continuare sa va impliniti visul!
fetele cu rezultate proaspete si fooooorte bune la eco, nu dau nume ca sigur nu le tin minte pe toate si nu vreau sa fiu nedreapta.
Noi suntem bine, dupa o cazatura care m-a cam speriat exact inainte sa vin in Romania, dar am fost la eco aici si mi s-a confirmat ca bebe e la locul lui, ii bate inimioara, asa ca pana pe 5 mai cand am programata ecografia morfofetala stau linistita, ma bucur de comapana familiei si a prietenilor si de burtica ce creste pe sub haine 
Acum trebuie sa plec la cumparaturi, ca mi-ati facut pofta de cumparat bluzite
si promit ca va citesc de fiecare data cand am ocazia si o sa mai scriu sa va tin la curent cu evolutia noastra.
Pup burticile, aveti grija de voi si sa ne auzim cu vesti bune!
11+
Bebe in burtica
Samburele nostru
toriceli spune:
Anes , astept masuratorile tale de la 13 saptamani. Am programare abia la 15 saptamini . Multa bafta !
Dandusa , multumim pentru lista !
Oceanborn , m-ai facut sa rid ! Am si eu reactii de-astea ciudate dar care ma amuza.
Fetelor am incercat sa scriu un mesaj , s-a sters nu stiu din ce motiv , s-ar putea sa apara si sa ma repet.
Poate reusiti sa imi dati un raspuns : la Spitalul Filantropia pentru ce medici optati sau ce sugestii aveti pentru Filantropia ?
Toriceli
13+
BraveGirl spune:
Toriceli- eu merg la dr. Catalin Haiduc. Il recomand cu caldura. Mi se pare in primul rand OM. Adica are rabdare sa-ti explice tot, sa te linisteasca.
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu
kita spune:
Loren@ nu am nici un numar de telefon; intamplator am gasit pernuta zilele trecute si am vazut eticheta care e prinsa de pernuta si de asta am stiut sa spun acum numele firmei; Dar e foarte usor sa strangi samburii de la ciresele acum din mai-iunie, ii speli si ii lasi la uscat si apoi faci un saculet sau un cos micut de pernuta, mai mic decat formatul A5, pentru ca lui poate nu ii place sa aiba greutate mare pusa pe burtica;
Kita
cu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)
mav spune:
dandusa
esti grozava!!!

eu n-as fi avut rabdare sa scriu o asemenea lista, sunt de acord cu tot ce-ai zis tu!
... mi-am salvat atat mesajul tau, cat si linkul (in favorite)
, sa gasesc oricand lista ta! saru-mana!!!
otilia, eu mi-am mutat albumele pe shutterfly, alta tzeapa.... sincer, acum nu mai stiu nici macar sa sterg pozele /contul de acolo... iar sa le fac publice, nici atat... doar astea cu bebe sebi le mai pot arata...
kita, buna si ideea ta cu samburerii de cirese, am notat-o!
alra, ma bucur ca ai adus vesti bune despre sarcina ta!
mi-a spus alinush (scuze ca nu ma pot abtine, da-i motiv de mare bucurie!) ca va avea carucior albastru!!!!
... marturisesc ca m-au apucat si pe mine emotiile...
eu aveam azi programare la OBG si nu ma duc, caci ma duc joi, doar la echo...
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Olivia26 spune:

Mary
super bebele, se vede ca o sa fie o frumooooasa foc
! Parca scrie la sex:F sau asa se scrie 'by default' cand nu se stie inca...eu oricum cred ca e don'soara
, felicitari inca o data, mami!
Nebunicooo
ma bucur ca ai mai venit pe la noi si toate sunt bine. Si eu merg pe 3 mai la
.
Brie
, ti kanis; Ise kala;
Mav
un pupic special pentru tine, spor la trebusoara si nu te stresa prea tare.
Ginye
burtica sa treaca greturile si durerile de coloana. Mama lor, pfuuuu gata am suflat sa dispara. Asa-i ca te simti mai bine? 
Alexutza
si Dandusa
, multumim pentru listute, foarte utile, le-am salvat
Windwild
, Alra
felicitari mamicilor pentru bebeii inimosi.

Carpediem
, bine ai venit la noi. Sarcina usoara si bebe sanatos.
Ramo, tin pumnii la echo.
Otilia
sa stii ca si eu am stat duminica numai pe afara si ma cam paste o raceala. Vitamina C la greu sa fuga.
Kita
, multumim pentru pontul cu pernuta din samburi de cirese, chiar nu stiam.
As mai avea atatea de spus la asa de multe fete dar deocamdata ma rezum la multi
la fiecare in parte. Eu am fugit sa luam pranzul ca ma asteapta tati.
Va urez o zi linistita si plina de vesti bune.
Olivia
11+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

BraveGirl spune:
Eu ma duc sa ma intind in pat ca iar mi-e rau
.
Am o intrebare: voi cand va apucati sa mobilati camera bebelusului? Eu ma tot uit pe la magazine si pe net. Nu mai am rabdare. Noroc ca mai am de mobilat camera de oaspeti si imi ocup timpul, ca altfel ma apucam deja de camera bb.
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu