Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
mamiseli_11 spune:
Pentru baiat ne-am hotarat la Mihai Cosmin si pentru fata cred ca va fi Cosmina dar parca nu suna la fel ca la baiat si de asta sunt in dubii. Parca ar merge si altceva. Sugestii?
Si inca o chestie: majoritatea dintre noi burtici suntem scorpioni? Mie parca asa mi s-a parut. Ceea ce vreau sa scot in evidenta este ca nimerim cu bebe cam in aceeasi perioada ca noi. Ca o paranteza eu incercam cu sotul meu de jumatate de an cu zile numarate, teste de ovulatii si toate cele si cand n-am mai acordat atentie, pac s-a intamplat. Ma gandesc ca e si o luna mai predispusa decat altele? Voi ce ziceti? Asta asa ca fapt divers ca nu cred ca are vreo importanta.
Mihaela
10+
mamiseli_11 spune:
Ma duc sa pap. vorbim peste o ora. Cand ma intorc poate gasesc sugestii de nume de fetita. Adica ce va place voua ca sa am de unde alege. Pupici.
Mihaela
10+
toriceli spune:
Mamiseli , Cosmin sau Cosmina mi se pare ...perfect.
asa ca nu am sugestii.
Daca ar fi fost baiat eu as fi vrut sa il numim Cosmin dar sotului i s-a parut cam ciudat : pe sot il cheama Cosmin. Si zice ca il confuzionam pe bebe !
Ca nume de fata ne place : Eva , Ema , Ioana , Corina , Mara , Maya , Mia , Lia , Anastasia , Ana iar ca nume de baieti : Horia , Radu , Raresh , Luca sau Matei ...si Cosmin.
Toriceli
13+
cata_myky spune:
mie mi-au placut mult :Roberto Cristian,Yannik,Marco Stefano,Andreas la baietei iar la fetite:Sophia,Lena,Aida,Leah,Martha,Sorana,Lelia si ar mai fii dar nu imi mai aduc aminte
12+
leeloo5979 spune:
Iubitele mele, vin si eu cu vesti super bune, sper sa auzim asa de la toata lumea in curand. Ieri la eco...pregatita cu stick de memorie, ma luasera si emotiile desi pana atunci nu avusesem...soata fuma tigare dupa tigare, finalmente ma cheama (eu figurez gresit cu numele la clinica, lipseste un I din nume, asa ca atunci cand a strigat, nu am raspuns pana nu mi-am auzit si prenumele). Intru...pregatesc burtica ca na...am zis ca am scapat de endovaginale, initial ma unge pe burta, pune pe burtica chestia aia...si vad ca zice "se vede, dar la o endovaginala vom avea imagini clare si putem sa ne uitam si noi cum trebuie, asa ca imi pare rau, stiu ce v-am zis, dar hai sa mai incercam endovaginala!", asta e (ma bucur ca am avut inspiratia de dimineata sa ma fac total cu lama
) dam textila jos, si hai sa ne vedem. Si uite-ma cum raman cu gura cascata...pentru ca in urma cu 10 zile (12 martie) facusem ecografie abdominala si se vedeau cum i-au dat mugurasii de la maini si de la picioare, iar acum,dupa doar o saptamana si un pic aparea in toata splendoarea, cu manute, picioruse, degetele...si tot... Vad fara sa imi mai spuna dr ca misca din manute cu frenezie, zic - "hait, seamana cu ma-sa, vorbeste mai mult cu mainile!" apoi, ca si cum ar fi auzit, ce credeti ca face? Lipeste manuta dreapta de sac, cu degetelele rasfirate, si dr repede sa le numere...1,2,3,4,5...cum termina de numarat, imediat in secunda doi a luat manuta. Apoi cu ele in cap, la gura, le flutura, intoarce capu catre noi, ne arata si talpica un pic...reuseste dr sa ii faca vreo 6 poze (mie mi-a dat 3, pe cele mai clare zic eu, le-a oprit ea la dosar) imi spune ca sarcina pare de 11 saptamani - iar momentul in care raman cu gura cascata, ca eu stiam ca sambata facusem 9 saptamani, si na-ti-o buna, ca de fapt sunt 11, pentru ca format si masuratorile asa indica, iar imi muta DPN, din 22 noiembrie in 11 noiembrie (dar dansa crede ca o sa fie undeva in jur de 15 noiembrie) - cum e posibil decalajul de 2 saptamani in conditiile in care pana la 6 saptamani la ecografiile saptamanale parea sa corespunda perfect varstei indicate de dr, iar acum, sa ajung la 11 - dar e bine, inseamna ca nu degeaba ne-a aparut burtica.
Mi-a zis sa fac programare peste doua saptamani la eco morfo-fetala, si mai vorbim atunci de ce teste mai trebuie sa fac, si analize etc... Dragele mele, acum sa va spun ce scrie pe foaie:
Sarcina unica, sac gestational intrauterin, embrion: CRL: 4,04 CM
Vezicula vitelina vizibila, normal configurata, situata periferic
Activitate cardiaca prezenta, BCF: 162batai/minut
Zona placentic fundic: trofoblast omogen, in curs de formare posterior
Lungime canal cervical: 3,7 mm, cu OI inchis
Fara formatiuni uterine/anexiale/pelvine patologice vizualizabile
Concluzii: varsta gestationala medie : 11 saptamani (eco) - 11 saptamani si 6 zile (clinic), DPN 11.11.2008
Fetele asta e, al doilea link e si un preview la minune...take a good look please, and tell us if you like!
Pupici...inca nu schimb semnatura, la urmatorul mesaj
Leeloo
9 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
oceanborn spune:
Mamiseli- si eu sunt scorpion, bebele cred c-o sa fie sagetator. la inceputul anului am citit un horoscop in care scria ca femeile scorpion au mari sanse ca anul asta sa ramana insarcinate...am ras cand am citit pt ca noi asa planuisem inca de anul trecut...se pare ca s-a potrivit![]()
8+
toriceli spune:
leeloo5979 bravo ! Felicitari!Sa o tineti tot asa. Ma bucur ca e totul ok! 
Ori tu ai scris intr-un suflet mesajul , ori eu am retrait momentele de la eco si am citit mesajul tau cu sufletul la gura . A fost aproape socant cind l-am vazut dind din cotoaie - de care evident , cum mai spunea o forumista m-am indragostit iremediabil , baghindu-si degetele in gura si punindu-si pumnii strinsi in fata ochilor !
Delirant , nu ?
Abia astept sa vad cum va fi cind vom afla culoarea carucioarelor!
Fetelor parca mai trebuia sa veniti astazi de la eco , nu-i asa ?
Toriceli
13+
mav spune:
pupici si de la noi!
kita, mi s-a parut buna ideea cu lista analizelor pe prima pagina... asa ca am trecut-o acolo. daca vi se pare ca e prea lung primul mesaj, putem doar sa punem link-ul catre pagina cu postarea ta...