Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Fetele, am mintit, minunea a sprijinit mana stanga pe sac, nu dreapta...ah, si dr mi-a micsorat doza de utrogestan de la 6/zi la 4/zi, doua dimineata si doua seara. Ma bucur ca v-a placut istorioara, la cat mai multe istorioare fericite prezente pe odiseea noastra!

Leeloo
11 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata dragele mele,

Am fost la doctor si totul este ok. Bebele e mai mare cu 3 zile, deci azi dupa ecograf as avea 11 sapt si 3 zile. A masurat si translucenta nucala care e 1,11. Bataile inimioarei 160.
Si totul e ok.
Maine voi merge sa fac si bitestul.
Si mi-a zis sa intrerup tratamentul care il faceam, deci fara acid folic, utrogestan.
Fetele care au implinit 12 sapt, voi ati intrerupt asa utrogestanul si acidul folic?Asa pur si simplu?
Si mi-a zis sa iau cate o pastila de Omega 3. In rest nimik nici o vitamina nnimik. A zis sa nu iau calciu, ca cica pot sa am contractii de la el.

Voi ce parere aveti?in legatura cu utrogestanul si acidul folic?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Leeloo, super tare.....

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Noi am zis Andrei Tudor daca e baietel si Ana Maria daca e fetita.
Nu de alta, dar ne intreaba Iosup cand mergem la el... Data trecuta ne-am dus cu temele nefacute si ne-a cam "certat"

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

apropo de faza cu scorpionii .citisem si eu anul trecut intr-o refista de astrologie si scria ca scorpiutele au toate sansele sa ramina insarcinate anul acesta si daca imi aduc bine aminte,ca am un singur neuron si asta pregnant,zicea in articol ca se va intimpla undeva prin iunie sau iulie 2008.se pare ca nu s-a potrivit luna dar anul coincide.
vorba matusii mele''ce aveti mai?v-ati pus sa faceti copii totii verii?''m-am amuzat teribil

12+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

OANA, LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII!!! Sper ca bebeii tai sunt bine! Mai intra si tu cu vesti!

leeloo, super povestea ta de la echo! ai asa un talent de a povesti!!!

otilia, intra-adevar, m-a amuzat povestea primelor zile din viata voastra de parinti. si seb a fost... destul de uratel la inceput...si-i curgea si un ochisor... si cand plangea... se facea rosuuu si avea o gura maaaare... de speriat, nu alta! da, cand era bb semana tare cu ta-su (si nu numai la fata, ci si la zambet, la gesturi), eu parca nici n-as fi fost prezenta la conceperea lui. acum a inceput sa semene si cu mine (e mai frumusel) si lucru evident, are pielea alba ca a mea (in familia sotului au tenul mai inchis). ...dar na, orice cioara isi lauda puiul....

am inceput sa am niste emotii..... maine avem si noi intalnire la echo!

fetelor, care mai vreti parola de la contul comun, cereti-o!
eu am o saptamana deosebit de grea la munca, nu prea pot sa intru pe net... iar sapt. viitoare avem botezul, apoi plecam la munte... deci n-o sa prea fiu prin zona... iar din luna mai... o sa-mi schimb biroul si s-ar putea sa raman fara internet la munca o perioada... (adica o sa mai am acces la server, dar.... mai rar).

va pup pe toate!

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

hai ca daca tot sunt pe aci, o sa deschid eu si noul capitol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Hera25 ma bucur si pentru voi ! Bafta maine la bitest !

Acidul folic poti sa nu il mai iei dupa 12 saptamini . Asa scrie prin cartoaiele mele , unde sunt date si explicatiile pe care nu le pot reda acum...! Utrogestanul de la caz la caz se poate intrerupe ori se poate diminua doza , tratamantul mergind uneori pina la finalul sarcinii.
Calciu si vitamina C , genereaza contractii !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Mav tu parca te-ai vorbit cu Maryb sa mergeti la eco in aceeasi zi !

Numai asa in ciuda mea sa va mai incurc putin...!

Va pup si va astept maine cu vesti super-bune !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOLUL 20

Mergi la inceput