Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cam pe la inceputul lui decembrie ar trebui sa fie, 1,2...

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Mary81, ceva nu e in regula, ai gresit undeva.Ultimul ciclu e in februarie sau in martie?Eu am UM 09.03.2008 si DPN 14.12.2008, deci tu ar trebui sa ai DPN-ul mult mai devreme,cred ca ai gresit data UM.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

nu cred ca am gresit UM 23.02.2008 dar am avut ovulatia f tarziu. DPN posibil sa nu fie inca corect, dar urmeaza sa vedem.

Mari 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ziua buna
Nu am apucat de scriu de mult, am fost cam prinsa..doar ce am mai apucat cat de cat sa mai citesc pe aici.
Felicitari pt rezultatele bune de la ecografii, analize.
Noi suntem bine, si eu si bebe, si bebe din burtica..vom afla si noi culoare de carucior, in mai, cand merg la morfo.
Va imbratisez pe toate

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

apropo daca ma iau dupa toate chestiile babesti va fi iar la diagrama facuta de o doamna cumsecade tot asa a iesit,ca voi avea un scorpionas mare si frumos ca mama,vai ce modesta sunt.oricum eu sunt happy si cu fetita ca e tot al meu

12+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-
tp://good-times.webshots.com/album/563129166tzHOhg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat semnatura!!!

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Fetele, voi v-ati gandit la nume pt gandacei? Eu am hotarat deja cu soata pt baiat dar la fata avem probleme, nu gasim ceva sa ne placa. Voua ce nume va plac?

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mario Andrei daca e baiat..Alice Cristina daca e fata!

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mamiseli, la noi e invers, pentru fetita Alessia Maria, pentru baietel, nu stim....

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Maryb si eu! oricand va ajut cu mare placere! am modificat la eliov si am trecut-o pe mary 81. le urez sarcina usoara si bb-ici sanatosi!

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

Buna ziua burtici!

Eu am vesti si mai bune si mai putin bune astazi: in primul rand am schimbat semnatura si de astazi nu mai suntem embrion, suntem fat ne-am facut mare

Pe de alta parte, eu sunt cam asa Ma doare o masea destul de rau, m-a apucat de azi-noapte si astazi am fost la dentist. Mi-a spus ca se poate face tratament stomatologic fara probleme, ba chiar trebuie sa-l fac. De fapt doctorul mi-a zis asa: daca nu facem nimic, o sa aveti un copil, dar dinti nu o sa mai aveti...
Astazi nu mi-a facut decat spalaturi, dar maine ma duc sa-mi puna niste antibiotic local (stiu ca unele sunt permise in sarcina) si sa-mi inchida maseaua. O sa ma duc sa rezolv si restul de probleme cu dintii, nu pot sa le las asa.

Tot maine ma duc sa-l vad pe bebe, de-abia astept. Cred ca e prea devreme sa ne spuna ce e, dar vreau sa stiu ca e bine.

pupici pt burtici

creatza 11+

Mergi la inceput