Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
maryb spune:
hera, iti tinem pumnii si tie. Deci astazi asteptam multe vesti bune din partea voastra fetelor.
maine ma duc la iosup si cred ca vom avea prima culoare de carucior de la noi de la odisee 

maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
kita spune:
Mary 81 bine ai venit si ..felicitari .........pentru piersicuta;
Kita
cu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)
BraveGirl spune:
Buna burtici!
Sunt pe fuga acum ca trebuie sa vina cineva sa-mi puna tapetul.
Simona-si eu obosesc cand urc scara. Seara stau in living si cand trebuie sa urc in dormitor trebuie sa-mi fac curaj.
Mary-bine ai venit!
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu
kita spune:
Maryb, sa te gandesti si la un nume, caci o sa te intrebe, si o sa il treaca pe foaia de ecografie
Kita
cu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)
oceanborn spune:
Marybine ai venit ! sarcina usoara fara greturi iti doresc!
Marybtinem pumnii si pentru tine pt ziua de maine!ce fain de voi ...noi cu saptamani mai putine mai avem de asteptat
Mai nou am tot felul de presentimente ca voi avea baiat, cu toate ca mi-e absolut indiferent, ma incanta ambele sexe. nu mi-am facut nici o chestie babeasca care sa ma influenteze..dar observ ca mai nou am tot felul de apcaturi , ganduri ciudate...pana la urma e frumos chiar fascinant sa fii insarcinata, nu?(lasand deoparte toate starile naspa prin care trecem)
8+
mamiseli_11 spune:
Am urcat pe mail-ul comin OUG 96/2003 privind protectia maternitatii. E actualizata. Scrie acolo toate chestiile cu concediul medical, cu reducerea programului de munca cu 2 ore, cu conditiile de munca si altele.
Mihaela
10+
mary_81 spune:
Va multumesc mult pentru urari
aici sunt datele mele, data nasteri nu se prea loveste cu ultimul ciclu, dr. mi-a zis ieri ca am sarcina de 4 s, probabil ca am ovulat mai tarziu sau nu stiu ce sa zic. oricum nu mai conteaza. BB este la burtica cand va veni va fi bine primit.
DN 10.10.1981, UM 23.02.08, DPN 10.12.2008
Mari
4+
toriceli spune:
Ouau....Maryb ! Asteptam cu nerabdare cariuciorul ! 

Simona nu am retinut in ce tara esti acum . Dar , daca tara in care locuiesti acum este unionala - face parte din UE iar tu esti angajata acolo cu respectarea cadrului legal , in mod sigur trebuie sa existe legislatie care sa prevada masuri de protectie speciala pentru gravide.
OUG nr.96-2003 de care vorbea colega forumista (
nu mai merg in spate sa verific numele ) a fost adoptata tocmai pentru a transpune in legislatia noastra romineasca , legislatia comunitara - UE in materia protectiei maternitatii.
Toate tarile memebre UE au obligatia sa respecte si transpuna in legislatia lor interna anumite acte comunitare , pentru a-si armoniza legislatia , nu neaparat in forma pentru care a optat Rom , dar in linii mari anumite reglemetari trebuiesc transpuse obligatoriu - cele ref. la concediul postanatal , cele referitoar la perioada de alaptare , la concediul de risc maternal , pauzele la locul de munca , definirea mediului toxic , a factorilor de risc etc.
Parerea mea : incearca sa te interesezi , undeva la un serviciu juridic sau la prieteni care pot sa iti puna la dispozitie o informatie certa despre legislatia lor in acest domeniu al maternitatii , gravidelor etc.
Toriceli
13+
Ramo2007 spune:
Mary81, ceva nu e in regula, ai gresit undeva.Ultimul ciclu e in februarie sau in martie?Eu am UM 09.03.2008 si DPN 14.12.2008, deci tu ar trebui sa ai DPN-ul mult mai devreme,cred ca ai gresit data UM.
Ramo
6+
Puiutul meu scump
cata_myky spune:
neata burtici.
bunn venit noilor
sarcina usoara si bb sanatosi.
noi suntem cam in urma cu cititul ,dar recuperez eu.am foarte mult de munca si nu mai pot.cred ca imi iau vreo citeva zile libere ca ma simt fff obosita.
ma bucur sa aud numai vesti bune si sa dea DD sa o tinem tot asa.
noi suntem bine,nu simptome ceea ce ma face sa ma simt putin incordata dar cred ca e de bine.acum va intreb si eu cum il simtiti pe bb?adica cum va dati seama ca el misca?eu de vreo 3 zile simt ceva dar e asa foarte vag si nu tot timpul.simt parca se zbate ceva cint stau intr-o parte in burtik mea,acum nu stiu or fii muschii o fi bb.
burtik creste,
cam la fel,
tot mai mari iar aureolele au inceput sa isi schimbe culoarea dar nu ma mai dor .sper sa reusesc sa imi fac si eu o programare la dr ca daca stau si astept sa imi zica el cind sa vin...asa e aici.
sper sa aflu si eu ce este si sa incep sa fac planuri cu sotul(care nu vrea sa auda decit ca voi cumpara totul in albastru)si sa ii anunt si pe nasii din Romania ca vor avea fin sau finuta.numele deja l-am ales in ambele cazuri dar am sa vi-l spun cind aflu sigur ce sex are bb.
toate burticoasele si sa auzim numai de bine
12+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-
tp://good-times.webshots.com/album/563129166tzHOhg