Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramo2007 spune:
Mary81, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos!
Ramo
6+
Puiutul meu scump
Otiliav spune:
Oana_Oana26, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai doi bebelusi sanatosi si cuminti!
Mary_81, bine ai venit, sarcina si nastere usoara!
VonHelen, felicitari pentru inimioara si vestile bune!
Carmendu, ma bucur ca te-a distrat putin povestirea.
Eu ma simt mai bine, stranut, am ceva muci dar nu foarte nasol. Si am primit si o programare la un eco particular, pe 27 mai.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
maryb spune:
am scris un mare mesaj pentru toata lumea si nu stiu ce pana mea ca nu mi l-a trimis si apoi mi l-a sters....

acum trebuie sa-l refac....sa-mi bag....
maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
oceanborn spune:
'Neatza fetelor!
La multi ani Oana multa sanatate si sarcina usoara!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune si-mi lumineaza ziua,eu mai am 6 zile pana la primul control oficial(am facut deja unul de urgenta)si timpul trece greeu...
Otilia felicitari pentru frumusetea de fetita, sa-ti traiasca!!!! povestea primelor zile de dupa nastere m-a distrat mult, ati fost duri![]()
Simona,si eu ma simt obo, din nefericire am scari in casa,iar cand nu ma simt bine mi se pare ca am de urcat 10 etaje ,(e normal, cred)Cel mai bine vizitezi un medic si te lamuresti daca e sau nu vreo pb.
Pe mine greturile ma bantuie mai nou dupa-masa, dimineata reusesc sa mananc cate ceva...e mai bine parca..
dar...am o problema, diaree..nu e grav ...dar ceva impotriva ei imi spuneti si mie?
O zi buna tuturor!
8+
maryb spune:

oana_oana26

LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa si in toamna sa aduci pe lume 2 bebelusi sanatosi si frumosi.
LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui 

otiliav, m-a distrat tare felul in care ai povestit....fetita ta este o dulce si are niste ochi....

mnarcisa, sper sa fie totul in regula cu acea infectie pe care trebuie s-o tratezi. Si asteptam vesti bune de la urmatoarea eco pe care vrei s-o faci mai devreme.
simona73, ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine. Imi pare rau ca te simti asa de obosita, si eu ma simteam asa la inceputul sarcinii, si acum mai am zile cand mor de somn si mai ales dupa ce mananc.
maryb
12+
kita spune:
Otilia, doamne fereste ca nu am vrut sa sune asa, cu greata la vederea de roz; so, poate acum sunt mai explicita; eu imi doresc foaaaaaaarte mult un carucior roz, de imi doresc o fetita, caci baietel am, si Andrei isi doreste si el o surioara(numai de asta vorbeste);
Pe de alta parte eu am stari de greata maaaari, cu pofte de acritura (beau bors crud dimineata si seara), iar mama zice ca o sa fie tot baiat;
So, as vrea sa aud, asa ca o confirmare ca si la fetite se pot avea stari de 

Kita
cu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)
maryb spune:
VonHelen, bravo pentru rezultatele de la eco. Tine-o tot asa. 
ramo, tinem pumnii pentru azi la eco. Sa ne aduci vesti bune si apoi sa sarbatoresti cu sotul tau si ziua lui de nume si vestile de la eco. Distractie placuta si sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti.
leeloo, parca trebuia sa mergi la eco. Nu ne spui si noua vestile ???
maria_k, merci ca ai trecut-o in listuta pe VonHelen. Daca ai timp, te rog sa completezi si la elilov3 data nasterii ca eu am uitat aseara...deci DN 01.09.1982 la elilov. Merci mult. 
mary_81....ehhhheeeeee.....ce surpriza placuta sa te avem printre noi...tocmai luna asta cand ne spuneai ca nu ai sperante s-a intamplat minunea. Ca sa vezi ce frumos le aranjeaza Dumnezeu. Iti doresc o sarcina usoara si de sarbatorile de iarna sa-ti tii puiutul mic in brate. Sa ne dai datele sa te trecem pe listuta.
maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
Neatza burtici!
VonHelen si Narcisa va
de bucurie pentru vestile bune de la eco.
Ramo 2007 bafta multa la eco, asteptam vesti bune.
Oana_oana26 La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa.
Simona73 aici in Romania este o ordonanta de urgenta care reglementeaza sarcina si maternitatea si spune ca schimbul de noapte pentru gravide este interzis. Angajatorul trebuie sa iti gaseasca un loc de munca ziua:" Salariatele prevazute la art. 2 lit. c)-e) nu pot fi obligate sa desfasoare munca de noapte.
(2) Īn cazul īn care sanatatea salariatelor mentionate la alin. (1) este afectata de munca de noapte, angajatorul este obligat ca, pe baza solicitarii scrise a salariatei, sa o transfere la un loc de munca de zi, cu mentinerea salariului de baza brut lunar.
(3) Solicitarea salariatei se īnsoteste de un document medical care mentioneaza perioada īn care sanatatea acesteia este afectata de munca de noapte.
(4) Īn cazul īn care, din motive justificate īn mod obiectiv, transferul nu este posibil, salariata va beneficia de concediul si indemnizatia de risc maternal, conform art. 10 si 11. "
La tine nu e legislatie care sa aiba grija de gravidute si lauze?
Cat despre oboseala, eu lucrez ziua si nu mai stiu nici cum ma cheama dupa 2 dupamasa de somn ce imi este. Acasa nu mai apuc sa fac mare lucru ca imi vine sa dorm din picioare. Asa ca nu te ingrijora, toate gravidutele se simt obosite si ar dori sa doarma cat mai mult
Mihaela
10+
Hera25 spune:
Oana_oana 26 iti urez si eu LA MULTI ANI! sarcina usoara si sa fii sanatoasa.
Offfffff fetelor, eu nu mai pot de rau. Am inceput si sa vomit, pana acum m-am tinut tare, dar acum chiar nu mai pot. Eu ma gandeam ca, cu cat creste bebe cu atat ne vom simti mai bine. Nu inteleg de ce ma simt din ce in ce mai rau, cu stari de voma cu tot.
Si eu merg azi la control si am emotii, sper sa fie bine.
11+