Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor,sunt ingrozitor de obosita cu fiecare zi care trece .De ex, dupa ce urc scara de acasa trebuie sa ma asez sa ma odihnesc ca abia mai pot respira. Saptamana trecuta am lucrat 3 nopti la rand si am crezut ca mor in ultima noapte.Pe la 5 dimineata aveam si dureri in piept.Nu stiu ce sa mai fac cu oboseala asta,as dormi doar cu pauze de mers la toaleta si ma misc ca un obez desi am doar 56kg. Nu sunt anemica,iau vitaminele pentru sarcina,mananc(desi ma simt de parca mamanc untura cu lingura)...Cu prima sarcina am avut senzatia asta de oboseala in luna a9a,acum am 8 saptamani si ma gandesc ca daca continui asa,curand nu o sa mai pot merge nici la serviciu.Mai sunteti ca mine sau eu sunt singurica tolomaca de aici? Am inceput deja sa ma gandesc ca poate am ceva ce nu e corelat cu sarcina..Am inceput sa dezvolt tot felul de idei,care mai de care mai infricosatoare... Eu va tot citesc dar pana acum nu s-a plans nici o burticuta de asa ceva.Deci,mai sunteti sau ma opresc la cardiolog?

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ralu, imi pare rau pentru pierderea ta. capul sus si sa o iei de la capat. curaj.

multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare. cam nasol ca trebuie sa iau asa multe pastile.

otilia, mi-a placut ce ne-ai povestit. vrem mai multe povesti.

carmen 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..
Ralu, imi pare rau de pierderea ta..putere sa te refaci repede.
Carmendu mie mi-a zis doc. sa iau 2 pastile de acide folic de 1 mg...nu 5!
Hera vroiam sa-ti zic ca nu am facut nici acum PAP si nici analiza de secretie pentru ca m-au programat indiotii de la CMU abia pe 13 mai..
Eu ma simt binisor..pupici!

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineatza tuturor burticilor!
fetelor eu vin cu vesti pe care asteptam cu nerabdare sa vi le impartasesc !!!
am fost aseara la eco si am primit vesti bune! bebe are 8 saptamani si 3 zile conform ecografului si ii bate inimoara. doctorita la care am fost acum nu a vazut nici o zona de decolare , dar nici eu nu am suflat o vorba ca mi-ar fi zis alt doctor de asa ceva; ce-i drept si eu am fost f atenta si nu s-a mai vazut nimic acolo la polul inferior unde data trecuta era absolut evidenta decolarea. oricum daca a fost intr-adevar decolare nu cred ca s-a prins intr-o saptamana, e putin probabil
dr care m-a vazut aseara si la care m-am hotarat sa merg toata sarcina, mi-a dat acelasi tratament: utrogestan + no spa la nevoie si bineinteles acidul folic in continuare.
bebele mau avea ieri 17 mm!!!

Simona73 poate esti epuizata din cauza serviciului, scriai ca ai lucrat 3 nopti la rand, nu? te odihnesti destul?

8saptamani si 3 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

VonHelen..super vesti..ma bucur mult pentru tine!

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

acestea sunt datele mele . as vrea sa ma inscriu si eu printre voi, daca ma primiti bineinteles...
DN: 06.01.1982, UM:20.02.2008, DPN:27.11.2008

8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Oana_Oana26 la multi ani fericiti ! Sanatate si noroc !

La multi ani si celor care sarbatoresc in familie Sf. Gheorghe !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetelor,

La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!
Am mari emotii, dupa amiaza merg sa-l vad pe bebe si apoi fuguta acasa ca sotul meu e George.Am programare la 17:40, sper sa nu intarzii prea mult si sa pot sa mai intru sa va dau vesti, daca nu...ramane pe maine.
Abia astept, am fluturasi in burtica de atatea emotii.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

VonHelen felicitari pt bebic! ma bucur ca sunteti bine. Te-am trecut eu pe listuta.
tin pumnii Ramo pt azi, si pt toate celelalte burtici care mai merg la eco.
va pe toate

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

buna dimineata
Ma primiti si pe mine in grupul mamicilor de decembrie?
Ieri am primiti vestea ca sunt de 4 sapt. A fost cel mai minunat lucru pe care am putut sa il aud. "Muncim" la acest proiect de 2 ani si acum cand nu am avut nici cea mai mica speranta iata ca D-zeu face minuni.

Mari
http://tt.lilypie.com/wfP3p2.png

Mergi la inceput