Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
ginye55 spune:
Dandusa eu gatesc in felul urmator ciupercile: calesc 2 cepe, pun peste ciupercile taiate cubulete si le las sa fiarba in sucul lor, le dreg cu sare si piper si la final le ingros cu putina faina. Sunt super bune!
Sper sa-ti placa!
ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
Otiliav spune:
Ralu23, imi pare rau ca si tu treci prin asa ceva. Sper sa revii repede pe baricade.
Carpediem, Elilov3, bine ati venit, sarcina si nastere usoara, bebelusi sanatosi si cuminti!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
anes spune:
carmendu pastile de acid folic de 5 mg nu cred ca se mai gasesc. In mod normal nu trebuie sa iei mai mult de 1 mg, dar la tine, situatia este alta, tu avand 4 inimioare. Din pacate, trebuie sa iei dintr-acelea de 1 mg.
ralu cum adica si la tine s-a oprit inimioara? Incredibil cate vesti proaste la noi! sa dea DD sa treci peste durere!
11+
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele...azi am absentat pe motiv de proasta dispozitie...cred ca incep ceva stari de oboseala si de balonare si la mine, dar inca nu ma plang
Ralu - stiam de azi de dimi de la Maria, dar te-am lasat pe ine sa le spui fetelor - uuuff, imi pare sincer rau si ma
la DD sa iti revii repede si fizic si psihic mai ales si sa te trezesti intr-o dimi cu un ingeras la usa!!!multi
ici
Narcisa si VonHelen - trebuiau sa mearga azi la control nu?? si vad ca pana acum niciun semn...maine le tragem de maneca![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Otiliav spune:
Kita, mersi de pontul cu pernuta, se merita incercat, nu exista ceva mai nasol decat colicii in primele luni.
Dar eu n-am inteles de ce sa am stari de greata la vederea unui carut roz.
Alra felicitari, ma bucur ca vii cu vesti bune!
Mav, e bine ca le mai ai si pe acelea. Am vazut cateva poze haioase cu Sebi, cel putin una cu mancare in gurita e super ce botic face. Mi se pare mie sau seamana cu tati?
Elilov3, in ce oras stai? M-am uitat la profil si nu scrie nimic.
Alinushca, felicitari pentru baietelul sanatos!
Creatza, bine ca ne-ai spus. E mare inghesuiala la Pop si Herghelegiu, uneori si la Iosup dar el nu are acelasi renume ca ceilalti doi. Si eu as vrea sa fac o ecografie morfologica in tara. Data trecuta am facut la Sanador la 22 de saptamani si am fost multumita de calitatea serviciilor, a inregistrarii si in primul rand au apreciat bine cand se va naste copilul si ca este fetita. Doamne ce zi frumoasa am avut atunci, imi venea sa strig pe strada de bucurie.
Toriceli, pai cele doua dorinte merg mana in mana. Eu zic sa ai un copilas sanatos si tu sa fii in putere sa-l poti creste. Tot tu intrebai cand am facut cumparaturile. Pai incepand cu luna a 7-a cand am scapat de stresul cu colul intredeschis am inceput sa ne uitam si cele mai multe le-am cumparat cand am intrat in concediu de odihna si prenatal. Acum sunt si targurile acestea pentru copii, se merita prospectata piata si asteptat un baby-expo sau ce se mai organizeaza. Nu salvezi multi bani dar poti sa-i iei de diferenta o jucarie copilasului, oferta este variata si sunt tot felul de promotii.
Windwild, ceai de macese, soc, fructe ce contin vitamina C, lamaie cu miere. Bafta!
Haideti sa va povestesc cum a decurs prima intrevedere cu Ana Maria. Pai in primul rand eu m-am internat dupa 2 delansari ale nasterii nereusite, am mers la spital ca o floricica, nici o durere si 2 cm dilatata. A treia s-a facut la spital. Si dupa vreo 16 ore de contractii, am esuat de doua ori pe masa de nastere, copilul se blocase, se angajase prost cu capul si s-a hotarat cezariana. A impins-o putin inapoi si hai la taiat. In sinea mea atat am avut timp sa ma gandesc ca pana aici mi-a fost, nici Tatal nostru nu am mai avut timp si minte sa-l spun. M-au operat la 3 dimineata, m-au dus la reanimare la 5.30, am plans toata ziua din multe motive, de bucurie ca am scapat amandoua cu bine, de suparare ca mi-a taiat burta, de oftica pentru ca mai aveam putin si reuseam natural, de neputinta de a ma misca, de frustrarea ca soacra a vazut copilul inaintea mea. La ora 6 seara mi-au spus ca pot veni sa o vad. Eu viteaza am zis ca merg singura dar cum m-am ridicat cum m-am simtit nasol. Si m-au dus cu caruciorul ca o neputincioasa ce eram la copii. Ce credeti ca mi-am recunoscut copilul, asta desi ii vazusem mutra la ecograf, vezi sa nu. Ma simteam ca la piata, oferta era variata. In fine, imi aduce sarmaluta mea si am ramas masca. Arata cam asa si am fost tare surprinsa ca nu ma asteptam sa vad un copil cu un puf galbui in cap. Cand ma gandeam la copilul meu mi-l imaginam ori cu par ori chel dar nu asa cu puf, ce-i ala puf. Dupa care am vazut ce nas borcanat are
si ce mutrisoara umflata, parca nu avea oase la fata. Alta chestie ciudata nu deschidea decat un ochi, i-am spus si sotului si mi-a confirmat ca si el tot cu un ochi deschis a vazut-o. Poza este facuta in a treia zi cand s-a milostivit de noi si i-a deschis pe amandoi
. Nu mi-au dat-o cu mine, am stat 5 zile la reanimare si mergeam sa o vad doar la alaptat. Pana cand am luat-o acasa nu i-am vazut decat fata. Cum am ajuns cu ea acasa am si desfacut-o sa vedem si noi ce fetita avem. Nu cred ca rezista cineva curiozitatii de a-si vedea copilul. Asa, si dupa prima vizita la pediatru ni s-a spus ca se uita in X, ca are displazie de sold si sa-i punem doi pampersi, ca are criza hormonala si avea lapte in titi (prima data a stors-o dupa care i-am pus cam o luna comprese cu rivanol sa se traga, sa nu se infecteze). Si ultima bomba a fost cand avea vreo 3 saptamani, eu am dat drumul la aspirator langa ea si nu a avut nici o reactie. Am rasfoit diperata revista mami sa vad ce teste se pot face, am facut diverse zgomote si nimic. Am verificat fisa de la maternitate si totul era ok. Am chemat sotul si ne-am dus intr-un suflet la doctor. Domnisoara avea urechile infundate cu laptic, manca pana la saturatie si adormea cu lapte in gura care in timp s-a depus pe canale si le-a infundat complet. Atunci sotul a cedat, mi-a tras o replica de genul "ce ce copil am facut si noi, are atatea probleme
". A trecut cu picaturi in urechi. Acum o luna i-am reprosat ce-a zis el de printesa lui cand avea trei saptamani.
Oricum esentialul este ca la noi nu a fost dragoste la prima vedere. Prima data am pupat-o pe obrajori dupa care am inceput sa o alaptez si ma uitam la ea si cand se termina alaptatul din ce in ce nu mai vroiam sa plec fara ea. Nu cred ca exista ceva care sa lege mama de copil mai puternic decat alaptatul. Si ce frumos adorm la san. Si ea a fost tare dependenta de titi, si acum ar suge daca i-as permite.
Am pus un album cu ea din primele 9 luni, am reusit sa le descarc de pe Kodakgallery si sa le incarc pe webshots, dar nu se pastreaza denumirile si calitatea, am scris in ce luna sunt facute pentru ca sunt tare amestecate. Sigur va veti distra la unele poze.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
mnarcisa spune:
Buna seara fetelor.
Am ajuns si eu de pe la 9 acasa si am papat.
Alexandra ce nerabratoare esti ![]()
mihaela , ginye - multumesc pentru suport 
Analizele au iesit bune, mai putin o vazinoza pentru care am sa fac tratament peste o luna (asa mia recomandat dr - trat dupa 12-13 sapt)
Peste o luna trebuie sa merg la o noua ecografie, dar eu cred ca am sa mai fac una intre timp la alt medic (ramne de vazut unde si cum) si mia dat recomandare si pentru dublu test.
Valorile rezultatelor nu le-am retinu ca neuronul asta al meu schip nu poate duce prea multe in spate. Ideea este ca este bine si mi sa luat o piatra de pe inima.
In legatura cu concediul sa rezolvat = nu se poate, dar tot nu ma las eu asa cu una cu doua. Chiar nu ma mai simt in stare sa merg al munca. Sunt mereu obosita si nu ma pot concentra la nimic, incurc date si preturi si tot asa mai departe.
Mi sa facut o pofta de cartofi noi cu usturoi si ma oprisem la piata si chia am gasit dar cand am ajuns acasa soata tocmai comandase mancare libaneza si am mancat sin aia. Bun ... bun ... foarte bun, dar nu erau cartofi cu usturoi 
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
8+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
mnarcisa spune:
Carpediem, Elilov3 bun venit la odisea noastra, sa ne aduceti numai vesti bune si asa peste vreo 8 luni sa ne delectzm cu pose su unflatei frumosi si sanatosi.
Otiliav da ai avut chef de scris nu gluma 
Ai o dulceata de fetita 

mi sa facut ofta, vreau si eu
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
8+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
elilov3 spune:
maryb mesajul tau ma distrat dupa ce mai devreme am avut o intalnire cu prietenul meu WC sper sa treca starile astea ca deja ne-am saturat.
In rest sunt suparata am fost lla doctor si mi-a zis ca sunt racita la plamani trebuie sa iau antibiotic din pacate (ampicilina se spune ca este permisa pe sarcina acuma numai Dumnezeu stie ce o fi)
Sanatate si numai bine fetele daca eu ma tin bine la 2008 ani voi ce mai spuneti?
10+ maine 11 yupi
elilov3 spune:
fetele si eu am patit acelasi lucru
m-am programat la echo morfo-fetala tocmai pe 17 iulie adica cand o sa am 5 luni si ceva aproape 6 din pacate la Dr. Pelinescu la Medlife tocmai atunci am mai prins liber cand am auzit,
, dar nu te mai vaiti mergem inainte pana in panzele albe!!!
sanatate maxima
elilov3 spune:
otiliav sunt din tg-jiu gorj nu am mentionat nimic pe blog poate, poate vreun disperat ceva
(glumesc)
gata fetele eu ma bag la nani deja ma ofilesc
a si sa nu vorbim de mancare aici daca ne vine in minte ceva de unde trimitem sotii sa ne ia eu nu pot gati numai ca ma gandesc mancare...
noapte buna