Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cristina si Oana, merci ca va place burtica mea

Ana, foarte frumoasa rochita imbulinata

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Aparame si noi prin zona mai greu ca eu cu maseaua asta care ma dispera nu am nici un chef de nimic, de citit citesc tot da cand sa si raspund nu mai reusesc, si aseara mergea greu site-ul si nu am rabdare sa stau locului cu masaeua asta care tot pulseaza si ma dispera.
Alina . Asteptam pozele cu fustita. Si eu planuiesc daca tine vremea cu noi sa stau cat mai mult in gradina cu fetele, lui Ari ii amenajam un loc de joaca cu nisip si topogan si din astea iar bebe mic o sa stea in scaunelul ei si ea cu lumea la aer curat.
Am vazut si eu pozele cu fetele sunteti toate f frumoase, Anaxena super rochitica.
Azi dim au venit si perdelele pt camera fetei. Diseara cand vine Flo sa ne chinuim sa le punem sus asa is faine is pe un crem deschis si cu mutuneii din winnie si scrie din loc in loc playtime pals, macar bine ca is crem si nu albastre ca majoritatea is pe albastru la winnie the pooh si nu mergea cu rozul si portocaliul din camera.
Na cam atata de la noi dupa amiaza speram sa fie frumos ca asa au zis astia acuma e mai intunecat oleaca da si ieri a fost asa dim chiar a si plouat dar a fost placut temp era ok si nu batea vantul asa tare. Speram sa tina si azi.
In rest imi fac curaj sa scot masina de tuns iarba si sa curat prin gradina poate in weekend ca a crescut iarba in toate directiile si deja nu se mai vad pietrele alea pe unde ar trebui sa calcam. Si oricum tre sa ma ocup putin si de gradina ca daca facem gratar pe 24 mai va trebui sa arate frumos pt musafiri sa strang toate minunatiile de pe acolo sa lustruiesc masa si sa asez scaunele. Speram vremea sa tina cu noi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor!

Sun, am disparut un pic.
De fapt am fost plecata la Brasov intr-un week-end prelungit, ca m-am intors aseara tarziu. Ieri am umblat toata ziua prin Brasov, mi-am cumparat 2 bluze de gravi. Am cumparat si niste hainute pentru bebelinutza. Si cel mai important, am primit patut de la niste prieteni. Abia astept sa il montez in camera ei. Asta nu se va intampla insa foarte curand ca sunt cu casa data peste cap. Astept maine sa vina o firma de termopane sa monteze geamul din camera bebelui, dupa care sa zugravesc, etc. Abia astept sa termin cu chestiile astea, sa fac si eu ordine prin casa. Pana acum camera lui bebe era pe post de depozit, nici nu stiu unde o sa pun tot ce am acolo, cred ca mai duc la mama la tara.
Sper sa termine repede cu geamurile, sa vin si eu la curs maine.
A propos, mai vine cineva maine la curs la Filantropia? Se va vorbi despre alaptare, ingrijirea bebelusului. Si tot maine cred ca se dau si diplomele pentru taticii (pentru 10 zile libere).
Va pup pe toate si revin
P.S. Pasca a iesit o minunatie, noroc cu masina de paine care o framanta si dospeste.

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina si Sun spor la curatenie si cand simtiti ca obositi sa mai luati cate o pauza sa nu ii agitati pe bb!
Mada sa-l lasi pe Flo sa tunda iarba ca sa nu faci tu efort!
Fetelor am si eu o intrebare:Bebelusii cand sunt in burtica nu dorm ca fetita mea tot timpul misca si noaptea cand ma duc la toaleta?

Tecky 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ana spor la recuperat banii...sau gasit saltea pe masura
sun vezi ce faci..cum faci..dar atentie cu echilibristica..da!? vezi ca s-a schimbat centrul de greutate
mada off..maseaua aia! sper s-o rezolvi cat mai repejor! vezi si tu cu scula aia de tuns iarba...cu grija..da?
gini am vrea si noi poze cu chizitiile facute! sa le folositi sanatoase!
tecky ..adik bebelina ta misca mereu!? e energica pispirica!

Oana
21+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza fetele!
Va tot citesc si ma bucur sa aud ca sunteti bine care mai de care.Eu sunt ffff necomunicativa zilele astea pt ca abia astept sa ajung acasa,sa-mi fac un refill cu aer proaspat de Moldova,ca simt ca o iau razna de tot aici.Mai am 2 zile de stare d'asta super naspa.
In ultimul timp am obs ca nu mai pot manca mult la o masa,adica simt ca nu mai intra desi nu sunt satula,si mi se face foame f repede dupa aia.Eu mancam doar o masa serioasa pe zi,pranzul,iar seara eventual vreo 2 felii de paine cu ceva si gata.Acum,parca imi e foame nonstop.Cred ca a crescut bb si imi inghesuie stomacul,mi-l impinge in gat.Si faza naspa ca incerc sa ma abtin sa bag in mine ca sparta,si mananc o gramada de fructe,dar tot imi e foame
Mada,ai grija de tine cu maseluta,si eu am aceeasi pr.
De Danangi mai stie cineva ceva?Parca nu am mai vazut-o demult.

la toata lumea si multa sanatate la bb-ici

Andreea 31+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...asa, am luat o pauza sa vedem ce mai faceti si sa ma mai odihnesc nitel...
Mihaela, multumesc!!!! Mai, dar nazdravana e Raluca!! Bebe al meu doar dimineata e foarte agitat, in rest e cumintel...
Sun , spor la treaba!!!
Mada, nu ai ajuns la urgenta?? Asa ziceai ieri ca daca te doare te duci !!! AI grija !!! sa treaca durerea...
Gini, felicitari si spor la treaba!!!
Oana, cand o sa vina al meu husband ma va ajuta si el, ca singura nu pot sa fac totul...
Andreea si mie mi-e foame mai mereu.
Gata, fug la treaba.

Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor.
Am citit pe diagonala ce s-a scris zilele trecute, nu prea am avut timp sa si raspund ca am fost cam ocupata cu cautatul de destinatii si telefoanele de rigoare pe la pensiuni. Dupa cum va spuneam si ieri, cam peste tot este full, toata lumea pleaca intr-o mini vacanta saptamana viitoare, mai ales ca s-a hotarat ca pt bugetari si vineri va fi zi libera. Pana la urma mi-a dat sotul o idee buna aseara, si anume de ce nu mergem noi la Sibiu ca tot n-am fost niciodata, desi ne propusesem anul trecut cand a fost capitala culturala europeana. Asa ca am schimbat directia cautarilor, si dupa lungi "sapaturi" am gasit o pensiune din centrul vechi al orasului care are locuri disponibile si am facut in sfarsit rezervarea. Finally!!!

In rest noi suntem bine, Maria e foarte activa, si dupa cum spunea si Tecky se misca si noaptea cand ma duc eu la baie.

Aseara cred ca am avut un fel de contractie, s-ar putea sa fi fost B-H, ca a fost nedureroasa. Cand m-am cocotat pe masa de masaj, care e noua si mai inalta decat cea dinainte, m-am chinuit putin si cred ca am fortat putin burtica, asa ca s-a intarit si s-a adunat toata in partea de jos; dar si-a revenit repede.

Am vazut rochita cu buline Anaxena - este super faina, sa o porti cu placere!

Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua mamici de pepenasi!
Am intrat sa va salut!Eu sunt bine,cred,tavalesc canapeaua
In seara asta sun doctorul sa mi dea progamare ptr un control,sa vedem ce mai face colul meu dragutu
Dumineca nu am fost prea cuminte,am fost la magazin si am mai luat cite ceva ptr bb.Am luat patutul dar nu e alb cum vroiam eu,o sa l vopseasca sotul,am luat prosoape,biberoane o paturica,suzete,ect.
Si tot mai am de luat salteluta,caruciorul,copaita etc.
MICKYCRIS si eu am aceasi problema,imi vad burtica mica,iar doctorul mi a spus si ca bb e putin mai mic dar sa stau linistica ca nici noi nu suntem prea inalti.Dar crezi ca pot sta linistita?
Sapt trecuta am luat un metru si am masurat burtik ,vineri ma masor iar sa vedem daca a crescut
TIBERICA ms ca te gandesti la mine
Va pup pe toate
De la cate sapt bb poate sa respire singurel?34 sau 36?

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetele....am o depresie puternica....am aflat acum cu cat ne-au marit salariul...cica nici jumatate din inflatie...(care era cica 8, ceva%....)...imi este rau...atata am visat ca maine merg la cumparaturi ca nici nu vreau sa mai vina ziua de maine...

Mada...ai grija cu maseluta....

Cami 27s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput