Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Tecky spune:
Camy imi pare rau ca ti-au fost inselate asteptarile in privinta maririi salariului.
Tecky 29 sapt
dia_filipas spune:
Neatza fetele!!
Boti super tare tricoul!!
Mada imi pare rau ca ai probleme cu dintii!!! Ciudat sistem mai au si aia pe acolo!!
Narcisa mie arsurile mi-au trecut cu popcorn simplu, facut in casa, fara unt sau arome...poate gasesti ceva pe acolo. Sper sa treaca. Pe mine m-au chinuit o sapt. mai ales noaptea, am crezut ca mor, dar m-au lasat...
Sun spor la curatenie, ai grija cu geamurile...eu am rau de inaltime si cand am citit ce vrei sa faci mi s-a incretit parul!
Ana super tare rochita!! Sper sa iti recuperezi banii!
Ma bucur sa aud ca Moma e bine si ca dr. se poarta cum trebuie cu ea!
Anka, sper sa rezolvi cu bucataria pana la urma. Nu poti apela la o firma de-asta care face mobila la cooanda, cum vrei tu si la ce dimensiuni vrei tu? Astia is si mai ieftini de obicei...
Cristina spor la curatenie!!
ella sa foloseasca bb sanatos lucrusoarele luate!!
Camy imi pare rau de marire!
La noi e cod galben...ploua si e innorat, n-au glumit astia aseara la meteo!
Eu azi ma duc la curs de gimnastica pt. gravide, sper sa-mi faca bine, ca ma nenoroceste spatele. Mai nou abia pot calca pe piciorul drept. Cred ca mi-am prins un nerv.
Si eu am o pofta de mancare exagerata...as manca non stop ...eu am 59-60 de kg, plecata de la 51...conform graficului sunt intre minim si normal, da' mi se pare ca e disproportional...s-a pus totul pe fund si arat ca o ratza!
Gata, nu ma mai plang...nu e frumos! Ma duc la posta, la cumparaturi, apoi imi fac ordine la haine, ca la mine inca troneaza blana pe cuier...
Pupici dulci la toate burticile, si la pepenasii dinauntru!!
Dia 28+ Miruna
strumfuletz
poze
syyylviuta spune:
Gini, cum e cursul de la Filantropia? E doar maine, sau a inceput de mai demult? La ce ora e?
Deasemenea, chiar trebuie sa faca taticii cursurile pt diplome, ca eu am inteles ca se iau de la medicul de familie?
31+ cu Stefan Cristian
AnnaBaby spune:
Azi vreau sa fiu harnica . Mai am 2 ore si plec acasa, si vreau sa gatesc ceva bun. Ma orientez eu la fata locului cu ce am prin frigider.
Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze
SunSmile spune:
Pauzaaaa:)
Boti te pup si pe tine si pe Garga de 1 milion de ori! Saru'mana muuuult pt surpriza! Insigna o s-o poarte ta-su, ca tot e asa optimist:)
Gini iupiiii, ai revenit! Noi maine sigur suntem acolo si sper sa ajungi si tu! Chiar sper!
Silviuta pai doctoru de familie nu da hartia daca n-ai facut curs de puericultura, nu? Ca asa de la el putere....Deci da, daca taticii vor cele 10 zile libere, trebuie sa urmeze un astfel de curs, la sfarsitul caruia obtin o diploma. La sotul meu, de exemplu, nu e nevoie decat sa duca diploma la HR si gata.
Am grija cu geamurile, fetele...multumesc de grija!
Ella stai acolo cumintica si lungeste si inchide colul ala! Asteptam vesti supeer bune de la doctor!
Pup fetele...ma intorc la ale mele treburi!
SUN 30+
syyylviuta spune:
Sun mersi pt info
Au inceput demult cursurile de la Filantropia, as putea veni si eu? La ce ora sunt?
31+ cu Stefan Cristian
SunSmile spune:
Poti veni oricand! Sunt structurate in 4 "sedinte"...maine e despre alaptare si bebe mic. De la ora 17! So...in fiecare miercuri de la 17 se tin cursurile!
Te asteptam!
SUN 30+
locca spune:
Am o leneeee ...
Sa stiti ca n-am putut sa fac aseara cioco, am realizat ca nu am destul lapte praf, dar azi e setata treaba, de ieri salivez.
Monica, acum ca ai zis imi aduc aminte de Cris al Monei. Diferenta e ca Matei zice ca nu il doare piciorul deloc. Hmmm. Eu cred ca se prosteste, dar trebuie sa ma duc cu el, clar, macar sa-mi zboare mie piticii.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Alina Maria spune:
buna fetelor imi scuzati absenta azi de dimineata insa nu am avut timp sa intru de loc am avut programare cu fata la un fel de dr. special de copii .
De acu ma duc sa pap ceva si sa va fac pozele promise .
Vin acusi cu ele .
Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani
mcoca spune:
MAi, nu stiu ce se intampla, dar mie imi apar mesaje ca forumul e virusat. Voua va apar????
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei